Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 161 162 163 164 165 166 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:05 am

MoonInverse
Item...? To znaczy ciuch...?
Me chce czarne trampeczkiii i elfie uszka iiiiiiiiii pelerynkeeeee...
Chociaż nie. Ogranicze siem do trampek. Raz w życiu bendem człowiekiem XD

tylko wiesz, trampki sobie kupisz, bo pewnie więcej niż 2k nie kosztują, a devils tail kosztuje 370k, nitemare scarf w tej chwili od ok. 70k...a, i jeszcze bym chciała nitemare hb, który kosztuje od 30k wink

Karina - kocią maskę sprzedałam wczoraj za 4k =='' a ta "czapeczka" to OMG hat (Odd Michieovus Gremlin Hat) i kosztuje od ok. 110k smile
PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:06 am

Mistic_Lina
kocham cię....
Misty, wybacz, ze tak sie pytam, ale czy dobrze sie czujesz?

Miss_Karina

Urumi Kanzakii

PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:07 am

Rynn the Vampire
Miss_Karina
Rynn the Vampire

hehe, dostałam od niego w prezencie, wydrukował mi ^_^
Karina - jak mi wyśle do Ci wyślę i sobie przymierzysz smile teraz gaja nie szwankuje, więc mam nadzieję, że nie zeżre -_-
gryyy... w ogoole nie moge zobaczyc stronki kage... nie cierpie stronek z lycosa :-/

hehe xd

a teraz niech każdy powie, jaki item chciałby mieć najbardziej smile ja bym najbardziej chciała devil tail i nitemare scarf ^_^

tak se pomarzymy..nie zaszkodzi, nie? xp

Ja nitemare scarf i takie rożki jak ma Karina
PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:08 am

Miss_Karina
Mistic_Lina
kocham cię....
Misty, wybacz, ze tak sie pytam, ale czy dobrze sie czujesz?

Tak Kariś..... świetnie się czuje.... poprostu cieszę się z życia....

Mistic_Lina

MoonInverse

AAAAA... Wiecie co...? Chyba siem zajmę przelewaniem mojego opowiadanka na kompa... Bo to w końcu kiedyś trzeba zrobić... I jeszcze poprawki wstawić... No dopsie... Jak coś to ja jestem, ale bendem mieć spóźnione wypowiedzi na forum ^___^

P.S.
Kto mi kupi czarne trampki? Me musi zbierać na signaturke 1,5 k... Więc czarne trampki muszą zaczekać... Ale... Co będzie na jesieni, jak siem zimniej zrobi...? Mooni mała, biedna i bosa zostanie crying

P.S.2
Właśnie skończyłam brać Was na litość xd

Rynn the Vampire

tylko wiesz, trampki sobie kupisz, bo pewnie więcej niż 2k nie kosztują, a devils tail kosztuje 370k, nitemare scarf w tej chwili od ok. 70k...a, i jeszcze bym chciała nitemare hb, który kosztuje od 30k wink

Karina - kocią maskę sprzedałam wczoraj za 4k =='' a ta "czapeczka" to OMG hat (Odd Michieovus Gremlin Hat) i kosztuje od ok. 110k smile

BUUUUUUUU crying zawsze mam porabanego pecha!!!! xp esh a co do ciuchow za bajonskie ceny.... pomarzyc mozna.... crying xp

Miss_Karina

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:10 am

PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:10 am

Danii
Rynn the Vampire
Miss_Karina
Rynn the Vampire

Karina - jak mi wyśle do Ci wyślę i sobie przymierzysz smile teraz gaja nie szwankuje, więc mam nadzieję, że nie zeżre -_-
gryyy... w ogoole nie moge zobaczyc stronki kage... nie cierpie stronek z lycosa :-/

hehe xd

a teraz niech każdy powie, jaki item chciałby mieć najbardziej smile ja bym najbardziej chciała devil tail i nitemare scarf ^_^

rózki są w miarę tanie, ja swoje kupiłam..hmm..a, ja miałam w liście, ale teraz chyba kosztują coś koło 6k...

Moonie - kupię Ci tramposzki jak kupię sobie dwa listy ^^U

Rynn the Vampire
Crew

Urumi Kanzakii

PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:15 am

Rynn the Vampire
Danii
Rynn the Vampire
Miss_Karina
Rynn the Vampire

hehe xd

rózki są w miarę tanie, ja swoje kupiłam..hmm..a, ja miałam w liście, ale teraz chyba kosztują coś koło 6k...

Moonie - kupię Ci tramposzki jak kupię sobie dwa listy ^^U

dobrze ale teraz zbieram na sygnaturke
PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:18 am

czemu wszyscy zbierają na sygnaturki? Jakie sygnaturki do diabła? U kogo?

Tej, jak sądzicie, lepiej poczekać aż listy stanieją za kilkanaście dni i kupić dwa od razu, czy kupić teraz jeden (mam 5k, a kosztują od 4,5k) i oszczędzać na drugi?

Rynn the Vampire
Crew

Mistic_Lina

PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:18 am

co oni ci zrobili?
PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:19 am

Witam *przytula Rynncie*... w sumie, to chcialem sie przywitac... Pijawo, wskocz na Gadu ;*

Kagenobaka

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:20 am

Mistic_Lina
co oni ci zrobili?

teeeej, nie płacz.....dark wampirek go trochę nadgryzła, nic mu nie jest...
Już lecę kage ;*
PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:20 am

Pisarz
No, Pisarz wstawaj... nie lez za dlugo...

Kagus :* smile

Miss_Karina

Urumi Kanzakii

PostPosted: Fri Aug 06, 2004 9:21 am

Rynn the Vampire
czemu wszyscy zbierają na sygnaturki? Jakie sygnaturki do diabła? U kogo?

Tej, jak sądzicie, lepiej poczekać aż listy stanieją za kilkanaście dni i kupić dwa od razu, czy kupić teraz jeden (mam 5k, a kosztują od 4,5k) i oszczędzać na drugi?

Akiko
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 161 162 163 164 165 166 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games