|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:03 am
Ntsumi_Aya Czarny gonk JakaÅ› skrzynka na mnie spada!!! Chwila moment *przyglada siÄ™ bliżej* eek Aaaaaaaaaa!!! To giftbox!!! eJ!! A JA TRUNKA ZÅAPAÅAM!!!!!!!!!!!! A ja nic od dwóch miesiÄ™cy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:03 am
dostałeś giftboxa?! Ja tysz chce!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:04 am
Uber.Zer0 Ntsumi_Aya Czarny gonk JakaÅ› skrzynka na mnie spada!!! Chwila moment *przyglada siÄ™ bliżej* eek Aaaaaaaaaa!!! To giftbox!!! eJ!! A JA TRUNKA ZÅAPAÅAM!!!!!!!!!!!! A ja nic od dwóch miesiÄ™cy xd ja wczoraj miaÅ‚em pink linka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gorzej, że nie mogę zobaczyć co to jest, bo mi błąd wyskakuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie przejmuj się....NIE MOGĘ GO OTWOŻYĆ!!!!!! gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:05 am
Ntsumi_Aya Czarny gonk JakaÅ› skrzynka na mnie spada!!! Chwila moment *przyglada siÄ™ bliżej* eek Aaaaaaaaaa!!! To giftbox!!! eJ!! A JA TRUNKA ZÅAPAÅAM!!!!!!!!!!!! Eee... A to nie to samo??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:07 am
Czarny Gorzej, że nie mogę zobaczyć co to jest, bo mi błąd wyskakuje sweatdrop eee mnie tesz....ja og i tak sprzedam...ktoś chce kupić?? 3nodding eh trunk to nie jest gift box trunk ma żeczy np za 700 a czasem za 2000. a gift box ma żeczy za 4.000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:07 am
No tak - jak nie urok to sraczka , pewnie znów serwer jakiś padł nie przejmujcie się - za jakiś czas albo wam trunk zniknie albo go otworzycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:08 am
Czarny Ntsumi_Aya Czarny gonk JakaÅ› skrzynka na mnie spada!!! Chwila moment *przyglada siÄ™ bliżej* eek Aaaaaaaaaa!!! To giftbox!!! eJ!! A JA TRUNKA ZÅAPAÅAM!!!!!!!!!!!! Eee... A to nie to samo??? sweatdrop nie .. trunk to skrzyneczka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:09 am
kompletne dno, ja tez cos chce. mzoe nie zasługuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Czarny Gorzej, że nie mogę zobaczyć co to jest, bo mi błąd wyskakuje sweatdrop eee mnie tesz....ja og i tak sprzedam...ktoś chce kupić?? 3nodding eh trunk to nie jest gift box trunk ma żeczy np za 700 a czasem za 2000. a gift box ma żeczy za 4.000 a za ile chcesz sprzedac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:10 am
Uber.Zer0 No tak - jak nie urok to sraczka , pewnie znów serwer jakiś padł nie przejmujcie się - za jakiś czas albo wam trunk zniknie albo go otworzycie... ja go sprzedaję smile yuki yukim mogę ci sprzedać angelic koal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:10 am
No nic - ja lecę się przejść na dwór póki pogoda niezgorsza - do zobaczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|