|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:55 am
zaraz chyba popływam....a i już wiem co u mnie wywołuje ten kaszel...jak się będę topić lub ktoś mnie będzie przytapiać....no wiecie ta chlorowana woda smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:55 am
*rozsiada siÄ™ na swoim granatowym foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:56 am
Uber.Zer0 Ntsumi_Aya kobiecie bym nie odrąbała smile Czemu mnie to nie dziwi xd ? It is a good day to die... Witam wszystkich... mówisz że dobry?? ja też tak sądzę ...chyba się utopię xd no to...siema smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:56 am
Ozzwald wróciłem.. coś ciekawego się dzieje... *wychodzi zza fotelika* witaj 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:57 am
cze czrny*wskakuje do basenu.....zaczyna pływać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:58 am
Lethiel Ozzwald wróciłem.. coś ciekawego się dzieje... *wychodzi zza fotelika* witaj 4laugh *przytula* co ty robiłaś za tym fotelikiem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:58 am
Ten basen to hit Gildii , może kiedyś się przejedziemy nad morze ? Albo chociarz przejdziemy po systemie kanalizacji miejskiej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 4:59 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald wróciłem.. coś ciekawego się dzieje... *wychodzi zza fotelika* witaj 4laugh *przytula* co ty robiłaś za tym fotelikiem ?? chowała się a co niewidać??co ty ślepy jesteś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya cze czrny*wskakuje do basenu.....zaczyna pływać* *wskakuje do basenu i zaczyna gonić Ntsumi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Ten basen to hit Gildii , może kiedyś się przejedziemy nad morze ? Albo chociarz przejdziemy po systemie kanalizacji miejskiej ? no nie wiem....mnie to w zupełności wystarczy...tylko niech nikt mnie nie przytapia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:01 am
Czarny Ntsumi_Aya cze czrny*wskakuje do basenu.....zaczyna pływać* *wskakuje do basenu i zaczyna gonić Ntsumi* gonk on mnie goni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ozzwald Lethiel Ozzwald wróciłem.. coś ciekawego się dzieje... *wychodzi zza fotelika* witaj 4laugh *przytula* co ty robiłaś za tym fotelikiem ?? chowała się a co niewidać??co ty ślepy jesteś?? troszeczke nie dowidze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonk Jakaś skrzynka na mnie spada!!! Chwila moment *przyglada się bliżej* eek Aaaaaaaaaa!!! To giftbox!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:02 am
Czarny gonk Jakaś skrzynka na mnie spada!!! Chwila moment *przyglada się bliżej* eek Aaaaaaaaaa!!! To giftbox!!! ja tesh chce gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 5:02 am
Czarny gonk JakaÅ› skrzynka na mnie spada!!! Chwila moment *przyglada siÄ™ bliżej* eek Aaaaaaaaaa!!! To giftbox!!! eJ!! A JA TRUNKA ZÅAPAÅAM!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|