|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:12 am
Geralt_Bialy_Wilk HeeroX Lethiel *wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile papatki *macha lapka* no prosze pomozcie razz stare Bill Gates... a jeszcze dokłądniej William Bill Henry Gates III
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:14 am
Ozzwald heerox czy ty naprawde nie wiesz czy sobie jaja robisz..? no naprawde nie wiem nio sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:15 am
Falcone mam takie pytanko mam sciagniete pliki z allesorna no ale znalazlem amerykanska strone projectRO no i czy musze sciagac od nowa czy moge skorzystac z tych co mam z allesorna tylko patche z tamtad sciagnac ??? to zależy - patcha ściągnąć z pRO musisz napewno smile i teraz pytanie: czy pRO korzysta z klienta iRO (international, allseron tego używał) czy kRO (korean, mobRO tego używa...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:15 am
Ozzwald Geralt_Bialy_Wilk HeeroX Lethiel *wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile papatki *macha lapka* no prosze pomozcie razz stare Bill Gates... a jeszcze dokłądniej William Bill Henry Gates III aha... fajnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:16 am
Ozzwald Geralt_Bialy_Wilk HeeroX Lethiel *wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile papatki *macha lapka* no prosze pomozcie razz stare Bill Gates... a jeszcze dokłądniej William Bill Henry Gates III dzieki dzieki wam smile jestescie kofani whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:19 am
Geralt_Bialy_Wilk Falcone mam takie pytanko mam sciagniete pliki z allesorna no ale znalazlem amerykanska strone projectRO no i czy musze sciagac od nowa czy moge skorzystac z tych co mam z allesorna tylko patche z tamtad sciagnac ??? to zależy - patcha ściągnąć z pRO musisz napewno smile i teraz pytanie: czy pRO korzysta z klienta iRO (international, allseron tego używał) czy kRO (korean, mobRO tego używa...) uzywa kRO.................. to dobrze czy zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:20 am
Falcone Geralt_Bialy_Wilk Falcone mam takie pytanko mam sciagniete pliki z allesorna no ale znalazlem amerykanska strone projectRO no i czy musze sciagac od nowa czy moge skorzystac z tych co mam z allesorna tylko patche z tamtad sciagnac ??? to zależy - patcha ściągnąć z pRO musisz napewno smile i teraz pytanie: czy pRO korzysta z klienta iRO (international, allseron tego używał) czy kRO (korean, mobRO tego używa...) uzywa kRO.................. to dobrze czy zle ja się nie znam... ale pewnie źle....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:22 am
Ozzwald Falcone Geralt_Bialy_Wilk Falcone mam takie pytanko mam sciagniete pliki z allesorna no ale znalazlem amerykanska strone projectRO no i czy musze sciagac od nowa czy moge skorzystac z tych co mam z allesorna tylko patche z tamtad sciagnac ??? to zależy - patcha ściągnąć z pRO musisz napewno smile i teraz pytanie: czy pRO korzysta z klienta iRO (international, allseron tego używał) czy kRO (korean, mobRO tego używa...) uzywa kRO.................. to dobrze czy zle ja się nie znam... ale pewnie źle.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:22 am
Nyu^ ^
Asortyment zwierzatek które będę sprzedawać znowu się rozrósł. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:23 am
Sei chan Nyu^ ^ Asortyment zwierzatek które będę sprzedawać znowu się rozrósł. whee witaj spowrotem Sei 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:24 am
Sei chan Nyu^ ^ Asortyment zwierzatek które będę sprzedawać znowu się rozrósł. whee cześć *przytula na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:25 am
HeeroX Sei chan Nyu^ ^ Asortyment zwierzatek które będę sprzedawać znowu się rozrósł. whee witaj spowrotem Sei 3nodding Hejka!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:26 am
Falcone Geralt_Bialy_Wilk Falcone mam takie pytanko mam sciagniete pliki z allesorna no ale znalazlem amerykanska strone projectRO no i czy musze sciagac od nowa czy moge skorzystac z tych co mam z allesorna tylko patche z tamtad sciagnac ??? to zależy - patcha ściągnąć z pRO musisz napewno smile i teraz pytanie: czy pRO korzysta z klienta iRO (international, allseron tego używał) czy kRO (korean, mobRO tego używa...) uzywa kRO.................. to dobrze czy zle no to musisz sobie ściągnąć kRO ;P bo allseron ma iRO razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:27 am
Ozzwald Sei chan Nyu^ ^ Asortyment zwierzatek które będę sprzedawać znowu się rozrósł. whee cześć *przytula na powitanie* Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|