|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:54 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel jejq Geralt dziekooje za bumpy na Queściku !!! 4laugh *przytula* nudziłem sie wczoraj razz Geralt mam pytanko ile trzeba czekac na konto allesornie(czy jakos tak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:55 am
Falcone Geralt_Bialy_Wilk Lethiel jejq Geralt dziekooje za bumpy na Queściku !!! 4laugh *przytula* nudziłem sie wczoraj razz Geralt mam pytanko ile trzeba czekac na konto allesornie(czy jakos tak) uh... Falcone... jesteś niedoinformowany - Allseron spoczywa pod ziemią smile w tej chwili czekamy na nowy server - Valhallę smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:58 am
Geralt_Bialy_Wilk Falcone Geralt_Bialy_Wilk Lethiel jejq Geralt dziekooje za bumpy na Queściku !!! 4laugh *przytula* nudziłem sie wczoraj razz Geralt mam pytanko ile trzeba czekac na konto allesornie(czy jakos tak) uh... Falcone... jesteś niedoinformowany - Allseron spoczywa pod ziemią smile w tej chwili czekamy na nowy server - Valhallę smile yyyyy............ zwalaka xp kurcze a chce mi sie grac w RO od miesiaca ............ znacie moze jakis dobry serwer .....????(darmowy xp ) no i polski najlepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:00 am
Falcone Geralt_Bialy_Wilk Falcone Geralt_Bialy_Wilk Lethiel jejq Geralt dziekooje za bumpy na Queściku !!! 4laugh *przytula* nudziłem sie wczoraj razz Geralt mam pytanko ile trzeba czekac na konto allesornie(czy jakos tak) uh... Falcone... jesteś niedoinformowany - Allseron spoczywa pod ziemią smile w tej chwili czekamy na nowy server - Valhallę smile yyyyy............ zwalaka xp kurcze a chce mi sie grac w RO od miesiaca ............ znacie moze jakis dobry serwer .....????(darmowy xp ) no i polski najlepiej DRT? www.drt.prv.pl bodajże...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:01 am
*ziewa* *siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:02 am
wiecie moze jak sie nazwyal zalozyciel Microsoft to mi wylecialo z glowy a jest mi to potrzebne razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:04 am
*wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:04 am
HeeroX wiecie moze jak sie nazwyal zalozyciel Microsoft to mi wylecialo z glowy a jest mi to potrzebne razz xp xd ale zes se pytanie znalazl............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:05 am
HeeroX wiecie moze jak sie nazwyal zalozyciel Microsoft to mi wylecialo z glowy a jest mi to potrzebne razz xp .... sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:05 am
Lethiel *wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile papatki *macha lapka* no prosze pomozcie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:06 am
Lethiel *wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:07 am
Lethiel *wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:08 am
HeeroX Lethiel *wstaje* *przeciaga sie* lol... tio ja sobie ide... papatki wam smile papatki *macha lapka* no prosze pomozcie razz stare Bill Gates...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:09 am
heerox czy ty naprawde nie wiesz czy sobie jaja robisz..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 3:12 am
mam takie pytanko mam sciagniete pliki z allesorna no ale znalazlem amerykanska strone projectRO no i czy musze sciagac od nowa czy moge skorzystac z tych co mam z allesorna tylko patche z tamtad sciagnac ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|