|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 5:04 am
A ja postanowilam pokazac kolejne moje foty, ale ogladanie na własna odpowiedzialnosc... Chcialam zrobic taka wiecie, sexy sesje... zmusilam do robienia mi zdjec mojego seme... i te zdjecia tak sobie wyszly... aczkolwiek zarzucam, a co mi tak wink Paniali? Kto odwazny... ten... OGLADA!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 6:24 am
Yuki, fajne machy strzelasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 10:15 am
Ej, one sa sexy! Do magazynu mialy byc ;P Do CKM-u XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 2:12 pm
EvilYuki A ja postanowilam pokazac kolejne moje foty, ale ogladanie na własna odpowiedzialnosc... Chcialam zrobic taka wiecie, sexy sesje... zmusilam do robienia mi zdjec mojego seme... i te zdjecia tak sobie wyszly... aczkolwiek zarzucam, a co mi tak wink Paniali? Kto odwazny... ten... OGLADA!!! twisted fajne masz te fociusie wink aczkowliek CKM ni konczy sesji na samych twarzach bo to dla nich bylby potwarz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 11:49 pm
Mnie sie tam tylko zielony oczy podobaja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:45 am
Jak nie do CKM-u to nie wiem gdzie... do "Naszego Dziennika" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:19 am
EvilYuki Jak nie do CKM-u to nie wiem gdzie... do "Naszego Dziennika" biggrin do "Polityki" question xp ...w CKMie to tak troche ciala potrzeuja jakiej reki nogi czasem uda w zebach xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:40 am
pogaduchy na glownym temacie!
oj! oj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 3:30 pm
Im mniej koncencjonalne tym lepsze sprzedaje sie to co swieze a nie jakies wtorowane pomysl blaugh Racq: ja tu doradzam tylko pomysl na najblizsza sesje kolezance xd mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 6:49 am
takie male szoty mrgreen Kage - azjatycki kartofel Kage - fhancuskie ciacho whee  uona traj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:00 pm
Kagenoyami takie male szoty mrgreen Kage - azjatycki kartofel Kage - fhancuskie ciacho whee  uona traj? neutral ... na tej drugiej fotce wygladasz jak ostatni kastrat. opcy : ale masz fajnego wasa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 1:32 pm
BeeWolf_san opcy : ale masz fajnego wasa. Co tam wasy, patrz na nos. Seksowny, zią. [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|