Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 160 161 162 163 164 165 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:52 am

sea-coast
Kukus
sea-coast
jeśli p***s odchyla sie w którąś ze stron to nic złego rzekomo... ale skręt eek masakra
jak się odchyla to się nazywa efektem makarona lub jazdą na półfiucie... nieszczęśliwie zdarzyło mi się kiedyś coś takiego... byłem tak schlany, że nie chciał stanąć jak należy... ale jakoś sobie poradziliśmy... co prawda był to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miałem w planach do niej dzwonić później
co za poziom........zegnam..
a czegoś się spodziewała? kółka różańcowego? następnym razem sprawdzaj gdzie wchodzisz domokun
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:56 am

Kukus
sea-coast
jeśli p***s odchyla sie w którąś ze stron to nic złego rzekomo... ale skręt eek masakra
jak się odchyla to się nazywa efektem makarona lub jazdą na półfiucie... nieszczęśliwie zdarzyło mi się kiedyś coś takiego... byłem tak schlany, że nie chciał stanąć jak należy... ale jakoś sobie poradziliśmy... co prawda był to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miałem w planach do niej dzwonić później
masz na mysli lewo - czy prawo-skreta ?

Eredin

Kukus

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 5:04 am

OGŁOSZENIA PARAFIALNE

ponieważ zaobserwowałem iż w melinie następuje proces degradacji temat󷠺 HardCore na plotki starej ciotki, zarządzam powszechną mobilizację celem ożywienia tego pierdolnika... pomysły rzucać tu jak ochłapy po obiedzie, najgłupsze pomysły jak i najbardziej zdebileli autorzy będą nagradzani

spank you smelly much for your attention

User Image
kocham swoją pracę blaugh
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 5:10 am

Eredin
Kukus
sea-coast
masz na mysli lewo - czy prawo-skreta ?
napisałem przecie, że lewo... przeczytaj tamten post

Kukus

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 5:15 am

Jak by to powiedział Tom'Ash (taki jeden blaugh ) "Niezły hardkor"
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 5:16 am

właśnie oglądaliśmy w szkole kastrację jakiegoś faceta... blaugh

Raticiel

Kukus

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 5:20 am

Raticiel
jedno mam tylko pyatnie... co ty, kurwa, w sobote w szkole robiłaś? sweatdrop
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 7:06 am

Raticiel

Dodatkowe zajecia? XDDD

Obudzilam sie z fikcyjnym kacem po fikcyjnym rumie stare *sarkazm*

Harphist with no name

Eredin

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 7:35 am

Christoff_Gangrell

Tom'Ash ktory wystepuje w komiksach antylicealnych ?:> czy moze pomylily mi sie postacie
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:11 am

Eredin
Christoff_Gangrell

Tom'Ash ktory wystepuje w komiksach antylicealnych ?:> czy moze pomylily mi sie postacie

whee 3nodding Zgadza siem..... 3nodding

Christoff_Gangrell

sferkksa

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:38 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:45 am

Wiecie, sa rozni nawiedzenia ludzie [oczwiscie mowie o tych pozytywnie nawiedzonych]. Niektorzy chodza do szkoly, rowniez w soboty.. biggrin
Ja np. biegam do szkly, nawet jak nie mam lekcji, bo mam tam sprawe wazna.. ehhh... [co po niektozy wiedza o co chodzi.. razz ]

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500

sferkksa

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:49 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:49 am

Wodzu
Wiecie, sa rozni nawiedzenia ludzie [oczwiscie mowie o tych pozytywnie nawiedzonych]. Niektorzy chodza do szkoly, rowniez w soboty.. biggrin
Ja np. biegam do szkly, nawet jak nie mam lekcji, bo mam tam sprawe wazna.. ehhh... [co po niektozy wiedza o co chodzi.. razz ]

wink blaugh ...ja nap też byłem na uczelni... ale w zupełnie innej sprawie..

Christoff_Gangrell

Wodzu

Aged Hunter

4,250 Points
  • Dressed Up 200
  • PvP 200
  • Partygoer 500
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:54 am

Ja tez mam dziwne odchyly.. np. rzycam sie po pokoju, albo wydaje dziwne odglosy, typu " eennggg"
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 160 161 162 163 164 165 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games