|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:52 am
sea-coast Kukus sea-coast jeśli p***s odchyla sie w którąś ze stron to nic złego rzekomo... ale skręt eek masakra jak się odchyla to się nazywa efektem makarona lub jazdą na półfiucie... nieszczęśliwie zdarzyło mi się kiedyś coś takiego... byłem tak schlany, że nie chciał stanąć jak należy... ale jakoś sobie poradziliśmy... co prawda był to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miałem w planach do niej dzwonić później co za poziom........zegnam.. a czegoś się spodziewała? kółka różańcowego? następnym razem sprawdzaj gdzie wchodzisz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:56 am
Kukus sea-coast jeśli p***s odchyla sie w którąś ze stron to nic złego rzekomo... ale skręt eek masakra jak się odchyla to się nazywa efektem makarona lub jazdą na półfiucie... nieszczęśliwie zdarzyło mi się kiedyś coś takiego... byłem tak schlany, że nie chciał stanąć jak należy... ale jakoś sobie poradziliśmy... co prawda był to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miałem w planach do niej dzwonić później masz na mysli lewo - czy prawo-skreta ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:04 am
OGŁOSZENIA PARAFIALNEponieważ zaobserwowałem iż w melinie następuje proces degradacji temat HardCore na plotki starej ciotki, zarządzam powszechną mobilizację celem ożywienia tego pierdolnika... pomysły rzucać tu jak ochłapy po obiedzie, najgłupsze pomysły jak i najbardziej zdebileli autorzy będą nagradzani spank you smelly much for your attention kocham swoją pracę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:10 am
Eredin Kukus sea-coast jeśli p***s odchyla sie w którąś ze stron to nic złego rzekomo... ale skręt eek masakra jak się odchyla to się nazywa efektem makarona lub jazdą na półfiucie... nieszczęśliwie zdarzyło mi się kiedyś coś takiego... byłem tak schlany, że nie chciał stanąć jak należy... ale jakoś sobie poradziliśmy... co prawda był to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miałem w planach do niej dzwonić później masz na mysli lewo - czy prawo-skreta ? napisałem przecie, że lewo... przeczytaj tamten post
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:15 am
Jak by to powiedział Tom'Ash (taki jeden blaugh ) "Niezły hardkor"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:16 am
właśnie oglądaliśmy w szkole kastrację jakiegoś faceta... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:20 am
Raticiel właśnie oglądaliśmy w szkole kastrację jakiegoś faceta... blaugh jedno mam tylko pyatnie... co ty, kurwa, w sobote w szkole robiłaś? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:06 am
Raticiel właśnie oglądaliśmy w szkole kastrację jakiegoś faceta... blaugh Dodatkowe zajecia? XDDD Obudzilam sie z fikcyjnym kacem po fikcyjnym rumie stare *sarkazm*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:35 am
Christoff_Gangrell Jak by to powiedział Tom'Ash (taki jeden blaugh ) "Niezły hardkor" Tom'Ash ktory wystepuje w komiksach antylicealnych ?:> czy moze pomylily mi sie postacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:11 am
Eredin Christoff_Gangrell Jak by to powiedział Tom'Ash (taki jeden blaugh ) "Niezły hardkor" Tom'Ash ktory wystepuje w komiksach antylicealnych ?:> czy moze pomylily mi sie postacie whee 3nodding Zgadza siem..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:45 am
Wiecie, sa rozni nawiedzenia ludzie [oczwiscie mowie o tych pozytywnie nawiedzonych]. Niektorzy chodza do szkoly, rowniez w soboty.. biggrin Ja np. biegam do szkly, nawet jak nie mam lekcji, bo mam tam sprawe wazna.. ehhh... [co po niektozy wiedza o co chodzi.. razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:49 am
Wodzu Wiecie, sa rozni nawiedzenia ludzie [oczwiscie mowie o tych pozytywnie nawiedzonych]. Niektorzy chodza do szkoly, rowniez w soboty.. biggrin Ja np. biegam do szkly, nawet jak nie mam lekcji, bo mam tam sprawe wazna.. ehhh... [co po niektozy wiedza o co chodzi.. razz ] wink blaugh ...ja nap też byłem na uczelni... ale w zupełnie innej sprawie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:54 am
Ja tez mam dziwne odchyly.. np. rzycam sie po pokoju, albo wydaje dziwne odglosy, typu " eennggg"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|