|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:13 am
Arife Ozzwald jezeli linkin ci napopowiadal o tym IP to sobie odpusc... nie linkin
Omega zdradzila mi pewien sekret ^^
jak to sie mozna dowiedziec czy ktos ma kilka kont
albo 2 osoby korzystaja z tego samego kompa to nie jest osoba ktora ma wiele kont... chyba... ja go juz kiedys widywalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:13 am
*patrzy na cisnieniomierz i spada z krzesla*
przypomnijajcie mi zebym wiecej nie pila kawy z 4 lyzeczek...
bo mi troche serducho nie wyrabia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:14 am
*wchodzi wyspany na posterunek* oi! Towarzyszki i Towarzysze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:16 am
Kiray *wchodzi wyspany na posterunek* oi! Towarzyszki i Towarzysze wiaty towarzyszu podaje mu bimberek xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:16 am
Kiray *wchodzi wyspany na posterunek* oi! Towarzyszki i Towarzysze UGABUGA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:17 am
Kiray *wchodzi wyspany na posterunek* oi! Towarzyszki i Towarzysze Witaj moj kocyku ^^'
boshe...
po tej kawie to ja chyba przez miesiac nie zasne...
tylko ze tak...
troche boli...
mialam puls powyzej 110...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:21 am
Real_Twisted Kiray *wchodzi wyspany na posterunek* oi! Towarzyszki i Towarzysze wiaty towarzyszu podaje mu bimberek xd twisted danke *wypija bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:23 am
Arife Kiray *wchodzi wyspany na posterunek* oi! Towarzyszki i Towarzysze Witaj moj kocyku ^^'
boshe...
tylko ze tak...
troche boli...
mialam puls powyzej 110... bylo trzeba nie pic xp ja sie jakis czas temu dowiedzialem ze tez mam nadcisnienie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:28 am
Kiray Arife Kiray *wchodzi wyspany na posterunek* oi! Towarzyszki i Towarzysze Witaj moj kocyku ^^'
boshe...
tylko ze tak...
troche boli...
mialam puls powyzej 110... bylo trzeba nie pic xp ja sie jakis czas temu dowiedzialem ze tez mam nadcisnienie a ja sie ktoregos poranka obudzilem i tak mnie nera nasowala... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:33 am
Kiray bylo trzeba nie pic xp ja sie jakis czas temu dowiedzialem ze tez mam nadcisnienie Ja mam niedocisnienie
ale przesadzilam z ta kawa
teraz jestem nadpobudzona
*bez skojarzen*
Bali z Crisem jeszcze kimaja rofl
hiehiehie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:35 am
Ozzwald a ja sie ktoregos poranka obudzilem i tak mnie nera nasowala... domokun tia... xd a ja mam tak czasem ze jak sie obudze to mnie strasznie glowa napiernicza i pic mi sie chce...i najczesciej mam tak jak sie spotykam z Toba i z Pablem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:39 am
Kiray Ozzwald a ja sie ktoregos poranka obudzilem i tak mnie nera nasowala... domokun tia... xd a ja mam tak czasem ze jak sie obudze to mnie strasznie glowa napiernicza i pic mi sie chce...i najczesciej mam tak jak sie spotykam z Toba i z Pablem... xd no popatrz... ja ten Pablo na nas zle oddzialowywuje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:40 am
Arife Kiray bylo trzeba nie pic xp ja sie jakis czas temu dowiedzialem ze tez mam nadcisnienie Ja mam niedocisnienie
ale przesadzilam z ta kawa
teraz jestem nadpobudzona
*bez skojarzen*
Bali z Crisem jeszcze kimaja rofl
hiehiehie pirate oczywiscie ze bez skojarzeni..my tacy nie jestesmy, same porzadne ludzie tu sa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:46 am
Ozzwald Kiray Ozzwald a ja sie ktoregos poranka obudzilem i tak mnie nera nasowala... domokun tia... xd a ja mam tak czasem ze jak sie obudze to mnie strasznie glowa napiernicza i pic mi sie chce...i najczesciej mam tak jak sie spotykam z Toba i z Pablem... xd no popatrz... ja ten Pablo na nas zle oddzialowywuje.... walsnie, a my zakazdym razem z radoscia do niego jedziemy... xd pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|