|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:16 pm
Anyú....tegnap vágtam színeztem stb 100 db csillag alaplapot...erre azt ma első egy két órában elhajtottuk crying ....matekkorep+60 oldalas bioszanyag magolás dogára melett most vagyok úgy a 170-eseknél kbXD...ezt nem fogjuk egybe meghajtani!!!! burning_eyes burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:23 pm
nekem már fáj az ujjam de még nagyon az elején tartok crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:25 pm
*MEgpuszilgatja* -Juhú! Ne félj, hamarosan nő oda egy kis szaruréteg, mint a gitárosoknálXD De annyira büszke vagyok rád! *csillogó szemek* *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:27 pm
köszii 4laugh énis olyan büszke voltam magamra mikor az elsőt megcsináltam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:32 pm
Ugye milyen cukrok? 4laugh Ma megtelt az első üvegem (már nemcsak bence rebeka eszti johy hanem sebi és ancsa is tud...ésmár te is... tők jó kis vírus lennék rofl ) Most meg rebekának segítek ha már ő segített nekem megtölteni nekem az enyémet. Egy kis laposban gyűjt régi osztálytársának a balagására >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:34 pm
nekem van egy szép (anno pálinka volt benne) üvegem amit meg akarok tölteni... de mivel egyedül csinálom és az üveg nagy meghalok mire meglesz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:38 pm
Ugyan, suliban lyuksaórán, vagy unalmas órákon, esetleg otthon zenét hallgatva... ha nem figyelsz másra legfeljebb beszélsz (nálunk szerepjátékXD) akkor pik-pak készülnek főleg ha belejösz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:46 pm
mostis zenét hallgatok és ugy csinálgatom őket.... csak ujjam ne fájna már crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:51 pm
No pain no game.... megszokod, kapd elő a mazohistább énedXD vagy csináld a körmöddel. énn ma az 5-dik ív papírt vágom fel..vagy... nah várjunk..jah nem, ez a hatadik..... *előre hátra hintázik* csillagok..... @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:54 pm
nekem 3 fel van csíkozva.... most csak hajtogatok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 12:59 pm
Én csak vágok, addig is gyógyul az ujjamXD meg ezek a suliban 3 tanóra alatt megettek egy 100-as csomagott gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 1:01 pm
eek és mien színeket csinálsz? am az idegesít a legjobban h sose tom eltalálni h mekkora legyen a rövid kis vég a legelső "csomónál" mindig le kell vágnom belőle egy kicsit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 1:07 pm
őh...Napsugár...azt mindenképpen le kell vágni, vagy visszahajtaniXD én alapból levágom azt csáXD hát..... piros, narnacs, citrom, világos kék, sötétkék, világos és sötöét zöld, lila, ciklámen.... meg vettem olyat amit nem kell csíkozni mert alapba színes, de majd kell még lila....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 1:11 pm
énis visszahajtom de mivel túl hosszú nem tudom begyömöszölni... és idegesít h mindig vagdosnom kell..... de majd kitapasztalom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|