|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:28 am
hejka, widze wszyscy porozbierani, hmm znow basen czy trafilem na jakis wieczorek zapoznawczy? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:33 am
Pisarz hejka, widze wszyscy porozbierani, hmm znow basen czy trafilem na jakis wieczorek zapoznawczy? :] lol.. zapomnialam sie przebrać.... xd *biegnie gdzieś za chwilke wraca ubrana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:34 am
Lethiel Pisarz hejka, widze wszyscy porozbierani, hmm znow basen czy trafilem na jakis wieczorek zapoznawczy? :] lol.. zapomnialam sie przebrać.... xd *biegnie gdzieś za chwilke wraca ubrana* uhhh.... dlaczego dziewczyny w mojej szkole sie tak nie ubierają razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Pisarz hejka, widze wszyscy porozbierani, hmm znow basen czy trafilem na jakis wieczorek zapoznawczy? :] lol.. zapomnialam sie przebrać.... xd *biegnie gdzieś za chwilke wraca ubrana* uhhh.... dlaczego dziewczyny w mojej szkole sie tak nie ubierają razz prawdopodobnie dlatego ze boja sie zboczeńcoof ktoorzy tylko na to czekają ...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:40 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Pisarz hejka, widze wszyscy porozbierani, hmm znow basen czy trafilem na jakis wieczorek zapoznawczy? :] lol.. zapomnialam sie przebrać.... xd *biegnie gdzieś za chwilke wraca ubrana* uhhh.... dlaczego dziewczyny w mojej szkole sie tak nie ubierają razz one się poprostu z tobą drarznią...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Pisarz hejka, widze wszyscy porozbierani, hmm znow basen czy trafilem na jakis wieczorek zapoznawczy? :] lol.. zapomnialam sie przebrać.... xd *biegnie gdzieś za chwilke wraca ubrana* uhhh.... dlaczego dziewczyny w mojej szkole sie tak nie ubierają razz prawdopodobnie dlatego ze boja sie zboczeńcoof ktoorzy tylko na to czekają ...... xd taa pewnie blaugh jakby tylko faceci byli zboczeni, stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Pisarz hejka, widze wszyscy porozbierani, hmm znow basen czy trafilem na jakis wieczorek zapoznawczy? :] lol.. zapomnialam sie przebrać.... xd *biegnie gdzieś za chwilke wraca ubrana* uhhh.... dlaczego dziewczyny w mojej szkole sie tak nie ubierają razz prawdopodobnie dlatego ze boja sie zboczeńcoof ktoorzy tylko na to czekają ...... xd możliwe... razz poza tym, obniża sie zachowanie za coś takiego... i jeśli będzie sie młodzież "nieskromnie" ubierać, to wprowadzą mundurki XD ale mnie to zwisa... ostatni rok chodze do tej szkoły razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:43 am
ja juz bede szla *sciska wszystkich i znika w jasnym swietle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:44 am
Melania Moon ja juz bede szla *sciska wszystkich i znika w jasnym swietle* papatki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|