|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:16 am
Uber.Zer0 Lethiel lol.. powroocilam... whee A gdzież to się bywało , hmmm.. ? plytke wypalałam i sie kompooterek wiesil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lol.. powroocilam... whee czesc *lisek pojawia sie na jej glowie* blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Uber.Zer0 Lethiel lol.. powroocilam... whee A gdzież to się bywało , hmmm.. ? plytke wypalałam i sie kompooterek wiesil xd No tak - zgadnę - windows XP ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Uber.Zer0 Lethiel lol.. powroocilam... whee A gdzież to się bywało , hmmm.. ? plytke wypalałam i sie kompooterek wiesil xd o matko.. dobrze, że wypalare mam na kompie ojca, który jest tak zadbany, że nie ma prawa sie wieszać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:17 am
Lethiel lol.. powroocilam... whee hejka *sciska* ale ja mam dzis dobry humor, az sie sama sobie dziwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:17 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel lol.. powroocilam... whee *przytulaaas* ^^ WB! biggrin 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:18 am
HeeroX Lethiel lol.. powroocilam... whee czesc *lisek pojawia sie na jej glowie* blaugh 3nodding 4laugh jaki slodziutki 4laugh *glaszcze liska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:19 am
Melania Moon Lethiel lol.. powroocilam... whee hejka *sciska* ale ja mam dzis dobry humor, az sie sama sobie dziwie 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel HeeroX Lethiel lol.. powroocilam... whee czesc *lisek pojawia sie na jej glowie* blaugh 3nodding 4laugh jaki slodziutki 4laugh *glaszcze liska* *murczy sobie cicho* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Lethiel lol.. powroocilam... whee hejka *sciska* ale ja mam dzis dobry humor, az sie sama sobie dziwieNo - ja też mam , ale się nie dziwię z jakieg to powodu wink *popijając koniak patrzy na Melanię i Lethiel w strojach podkreślających ich urodę *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Lethiel lol.. powroocilam... whee A gdzież to się bywało , hmmm.. ? plytke wypalałam i sie kompooterek wiesil xd No tak - zgadnę - windows XP ? nie wiem, czemu sie wszyscy tego systemu tak czepiają... ja go używam od bardzo dawna i jestem zadowolony - wiesza się rzadziej niż Win ME, a nawet jeszcze rzadziej niż 98 :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:20 am
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Lethiel lol.. powroocilam... whee A gdzież to się bywało , hmmm.. ? plytke wypalałam i sie kompooterek wiesil xd No tak - zgadnę - windows XP ? nie.. milenioom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra... chyba mi gacie wyschły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Melania Moon Lethiel lol.. powroocilam... whee hejka *sciska* ale ja mam dzis dobry humor, az sie sama sobie dziwieNo - ja też mam , ale się nie dziwię z jakieg to powodu wink *popijając koniak patrzy na Melanię i Lethiel w strojach podkreślających ich urodę * *smieje sie radosnie* ty jak zwykle tylko o jednym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 2:21 am
HeeroX Lethiel HeeroX Lethiel lol.. powroocilam... whee czesc *lisek pojawia sie na jej glowie* blaugh 3nodding 4laugh jaki slodziutki 4laugh *glaszcze liska* *murczy sobie cicho* 3nodding 4laugh *zdejmooje z glowy i przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|