|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:30 am
Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:31 am
Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *podplywa do nich* 4laugh *chlapie na Ubera i Sei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:31 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk blah... mogłybyście tak okropnie nie chlapać? hihi .. *chlapie na niego* uh... ona uwielbia mi moczyć ciuchy... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:32 am
Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *lecąc zmienia się w wodę i z chlustem wpada do basenu* A moze by tu zamontować Yakuzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:32 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk blah... mogłybyście tak okropnie nie chlapać? hihi .. *chlapie na niego* uh... ona uwielbia mi moczyć ciuchy... stare hieh.... *wciaga go do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:33 am
Uber.Zer0 Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *lecąc zmienia się w wodę i z chlustem wpada do basenu* A moze by tu zamontować Yakuzi ? w basenie? --' to już lepiej takie jaccuzzi 4 osobowe poustawiać ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:33 am
Uber.Zer0 Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *lecąc zmienia się w wodę i z chlustem wpada do basenu* A moze by tu zamontować Yakuzi ? Yakuzi jest tam.*Pokazuje łapką w strone gorących źródeł*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:34 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk blah... mogłybyście tak okropnie nie chlapać? hihi .. *chlapie na niego* uh... ona uwielbia mi moczyć ciuchy... stare hieh.... *wciaga go do wody* waaaa!!! dałabyś sie przebrać, albo coooś!... teraz mam wszystko mokre... *wyczłapuje na brzeg... i zrzuca ciuchy...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:36 am
Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *lecąc zmienia się w wodę i z chlustem wpada do basenu* A moze by tu zamontować Yakuzi ? Yakuzi jest tam.*Pokazuje łapką w strone gorących źródeł* E - błogie lenistwo nie dla mnie *wchodzi z ziemi na środku pomieszczenia* Pływanie też trochę nudne - no , chyba że w czasie orkanu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:37 am
Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *lecąc zmienia się w wodę i z chlustem wpada do basenu* A moze by tu zamontować Yakuzi ? Yakuzi jest tam.*Pokazuje łapką w strone gorących źródeł* Witam wszystkich... mala poprawka - pisze sie "jacuzzi" a nie "yakuzi", ale to takie moje zboczenie jezykowca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:38 am
nio wlasnie... *przygląda sie Uberowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:38 am
Wiatr silniejszy niż podczas tornada lub huraganu , również określenie najpotężniejszych sztormów i huraganów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:39 am
Kagenoyami Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *lecąc zmienia się w wodę i z chlustem wpada do basenu* A moze by tu zamontować Yakuzi ? Yakuzi jest tam.*Pokazuje łapką w strone gorących źródeł* Witam wszystkich... mala poprawka - pisze sie "jacuzzi" a nie "yakuzi", ale to takie moje zboczenie jezykowca... witaj 4laugh *machu machu z wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2004 1:39 am
Kagenoyami Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Uber.Zer0 Sei chan Nyu^ ^*Wdrapuje się na trampoline i skacze do wody*Wheee whee *Ochlapuje wszystkich dookoła* *Odparowuje wodę z płaszcza* Ile można siedzieć w basenie ech... xd Dużo!!*łapie Zero za rękę i wciaga go do wody*Nyu^ ^ *lecąc zmienia się w wodę i z chlustem wpada do basenu* A moze by tu zamontować Yakuzi ? Yakuzi jest tam.*Pokazuje łapką w strone gorących źródeł* Witam wszystkich... mala poprawka - pisze sie "jacuzzi" a nie "yakuzi", ale to takie moje zboczenie jezykowca... Dzięki takim zboczeniom poprawiamy własne czyny i wzbogacamy lub uzupełniamy wiedzę... Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|