Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 159 160 161 162 163 164 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sferkksa

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:15 pm

kwiat
kwiat
sea-coast
kwiat
sea-coast
ile Ci brakuje do wedki?

2000 g a tobie
niech spi kobieta, mi brakuje 900g

chciałm ci wczoraj pozyczyc ale nie mam tego wykupionego w banku

o ja ja tez chce znajc mnie to zaraz cos kupie do domku a cura bedzie wiosłowac naj tansza
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:16 pm

kwiat
kwiat
sea-coast
kwiat
sea-coast
ile Ci brakuje do wedki?

2000 g a tobie

o ja ja tez chce znajc mnie to zaraz cos kupie do domku a cura bedzie wiosłowac naj tansza
bądz twarda, wszystko po kolei smile

Lobuziaraa

sferkksa

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:19 pm

sea-coast
kwiat
kwiat
sea-coast
kwiat
sea-coast
ile Ci brakuje do wedki?

2000 g a tobie

łatwo muwic trudniej wykonać
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:20 pm

kwiat
sea-coast
kwiat
kwiat
sea-coast
kwiat
sea-coast
ile Ci brakuje do wedki?

2000 g a tobie

łatwo muwic trudniej wykonać
dobra brykaj łowic rybki ja ide z psem i zaraz dojade i nic nie kupuj xp

Lobuziaraa

sferkksa

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:21 pm

kasiu idziemy teraz na rybki co ty na to
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:46 pm

ryb nie biora

sferkksa

Lobuziaraa

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:55 pm

kwiat
ryb nie biora
jak zawsze scream
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 2:18 am

[ Kaku ]
Wodzu
I chuj!!

Kobieca mentalnosc- najkrotsza droga ku samozagladzie...

samodoskonalenie to onanizm.. a samodestrukcja...
...to jest fisting

Kukus

Kukus

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 2:21 am

sea-coast
A Ty co tak wczoraj wczesnie poszłas spać? ja oczywiscie dostałam zrypke za to ze uczyłam sie tylko godzine stare i mam to traktowac jako rozgrzewke
opierdol? eek za to że się uczyłaś tylko godzinę? eek z twego profilu wynika, że masz 20 lat... czy kogoś tu pojebało? czy masz nadgorliwych rodziców? czy zupa byłą za słona? czy ładnie mi w sukmanie? czy lewoskręt penisa jest rakotwórczy?
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 2:27 am

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

Lobuziaraa

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 3:54 am

Kukus mąż mnie pilnuje,rodziców nie mam i nie miałam.Co do wypocin obawiam ze ze ku Twojemu rozczarowaniu nie uleciała ani kropelka biggrin buziak w łobuzerskie czoło sweatdrop
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 3:56 am

[ Message temporarily off-line ]

Lobuziaraa

Kukus

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:42 am

sea-coast
Kukus mąż mnie pilnuje,rodziców nie mam i nie miałam.Co do wypocin obawiam ze ze ku Twojemu rozczarowaniu nie uleciała ani kropelka biggrin buziak w łobuzerskie czoło sweatdrop
przejebane... w twoim wieku nawet przez myśl mi nie przemknęło by się żenić... w zasadzie to ja to pierdolę, wątpię bym wytrzymał z jakąś dupą dłużęj niż 2 miesiące [mój rekord życiowy w długości trwania związku]

a co do ilości cytatów, widzę, że musze się wyrazić dobitniej... jesteście w moim bunkrze, więc obowiżują was moje zasady... jak się nie podoba to WYPIERDALAĆ... dziękuję za uwagi... pi.es. regulamin gildii tu nie obowiązuje, ale nadal jestem MODem i za wkurwianie mnie grożą konsekwencje... a biorąc pod uwagę iż jestem dziś wkurwiony na tę latawicę to mogę być złośliwy i to zakurwiście

c'ya, babes

User Image
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:46 am

sea-coast
jeśli p***s odchyla sie w którąś ze stron to nic złego rzekomo... ale skręt eek masakra
jak się odchyla to się nazywa efektem makarona lub jazdą na półfiucie... nieszczęśliwie zdarzyło mi się kiedyś coś takiego... byłem tak schlany, że nie chciał stanąć jak należy... ale jakoś sobie poradziliśmy... co prawda był to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miałem w planach do niej dzwonić później

Kukus

Lobuziaraa

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:49 am

Kukus
sea-coast
jeśli p***s odchyla sie w którąś ze stron to nic złego rzekomo... ale skręt eek masakra
jak się odchyla to się nazywa efektem makarona lub jazdą na półfiucie... nieszczęśliwie zdarzyło mi się kiedyś coś takiego... byłem tak schlany, że nie chciał stanąć jak należy... ale jakoś sobie poradziliśmy... co prawda był to najgorszy sex w moim życiu, w jej zapewne też ale sczerze mnie to jebie i tak nie miałem w planach do niej dzwonić później
co za poziom........zegnam..
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 159 160 161 162 163 164 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games