|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:33 pm
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Ozzwald jajkaś spontaniczny temat by się przydał.. taaa... chmmm... spontaniczny? kurde, zbyt jestem śpiący, żeby coś wymyślić XD młody... od spania jest dzień... w nocy się baluje nie dzisiaj... XD dziwnyś... ale my się uczymy tolerancji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:36 pm
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Ozzwald jajkaś spontaniczny temat by się przydał.. taaa... chmmm... spontaniczny? kurde, zbyt jestem śpiący, żeby coś wymyślić XD młody... od spania jest dzień... w nocy się baluje nie dzisiaj... XD dziwnyś... ale my się uczymy tolerancji taa tolerancji..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:36 pm
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Ozzwald jajkaś spontaniczny temat by się przydał.. taaa... chmmm... spontaniczny? kurde, zbyt jestem śpiący, żeby coś wymyślić XD młody... od spania jest dzień... w nocy się baluje nie dzisiaj... XD dziwnyś... ale my się uczymy tolerancji to miło z waszej strony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:39 pm
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Ozzwald jajkaś spontaniczny temat by się przydał.. taaa... chmmm... spontaniczny? kurde, zbyt jestem śpiący, żeby coś wymyślić XD młody... od spania jest dzień... w nocy się baluje nie dzisiaj... XD dziwnyś... ale my się uczymy tolerancji to miło z waszej strony xd ale ciężkie będzie twoje życie jeśli wyjdzie nam to podobnie jak nauka takowej względem pedałów, żydów i żoołtych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:40 pm
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Ozzwald jajkaś spontaniczny temat by się przydał.. taaa... chmmm... spontaniczny? kurde, zbyt jestem śpiący, żeby coś wymyślić XD młody... od spania jest dzień... w nocy się baluje nie dzisiaj... XD dziwnyś... ale my się uczymy tolerancji to miło z waszej strony xd ale ciężkie będzie twoje życie jeśli wyjdzie nam to podobnie jak nauka takowej względem pedałów, żydów i żoołtych ... stare dobra, nieważne... ide spać... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:40 pm
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Ozzwald jajkaś spontaniczny temat by się przydał.. taaa... chmmm... spontaniczny? kurde, zbyt jestem śpiący, żeby coś wymyślić XD młody... od spania jest dzień... w nocy się baluje nie dzisiaj... XD dziwnyś... ale my się uczymy tolerancji to miło z waszej strony xd ale ciężkie będzie twoje życie jeśli wyjdzie nam to podobnie jak nauka takowej względem pedałów, żydów i żoołtych ... stare dobra, nieważne... ide spać... narazie... dobranoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:44 pm
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Ozzwald jajkaś spontaniczny temat by się przydał.. taaa... chmmm... spontaniczny? kurde, zbyt jestem śpiący, żeby coś wymyślić XD młody... od spania jest dzień... w nocy się baluje nie dzisiaj... XD dziwnyś... ale my się uczymy tolerancji to miło z waszej strony xd ale ciężkie będzie twoje życie jeśli wyjdzie nam to podobnie jak nauka takowej względem pedałów, żydów i żoołtych ... stare dobra, nieważne... ide spać... narazie... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:52 pm
nom... przenosimy się na TLENa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 4:54 pm
Kukus nom... przenosimy się na TLENa? tak chyba w najbliższym czasie się nie dołączy do naszej rozmowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 6:24 pm
a ja mam... i hasis tysh mom... ale nie skonsumuję ich dziś... przechomikuję na zimną grudniową noc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|