|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:38 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Hiekka Ech. wygląda na to że zostałam tutaj sama sweatdrop nie mów hop.. ...że tak powiem... SIUP no to siup w ten głupi dziób no to jadziem, krewniak... z braku soku z ziemniaków polecim piwkiem wink w przyszłym tygodniu jak nie bedzie melo bede musiał się pozbyć wszystkich z domu żebyśmy nie musili przez net pić ... jestem zwolennikiem tej idei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:40 pm
Hiekka Geralt_Bialy_Wilk eh... a ja znowu Fox Kids nie mam razz a tam czasem fajne kreskówki lecą razz ale to chyba tylko na satelicie jest, a ja już satelity nie mam :/ a miałem... za to na kablówce MiniMax łatwo złapać... Heh... ja za to na kablówce mam Foxkids, a nie mam minimaxa, chociaż szuakałam nie raz. A z kreskówek na Foxkids oglądam chyba tylko X-menów. Szkoda tylko że nie ma zbyt wielu odcinków z Gambitem :/ jaa... a na MiniMaxie to chyba nic z marvela nie leci :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:41 pm
Geralt_Bialy_Wilk Hiekka Geralt_Bialy_Wilk eh... a ja znowu Fox Kids nie mam razz a tam czasem fajne kreskówki lecą razz ale to chyba tylko na satelicie jest, a ja już satelity nie mam :/ a miałem... za to na kablówce MiniMax łatwo złapać... Heh... ja za to na kablówce mam Foxkids, a nie mam minimaxa, chociaż szuakałam nie raz. A z kreskówek na Foxkids oglądam chyba tylko X-menów. Szkoda tylko że nie ma zbyt wielu odcinków z Gambitem :/ jaa... a na MiniMaxie to chyba nic z marvela nie leci :/ Minimaxa to ja bym chciała mieć tylko dlatego, że po 20-tej jest Hyper, a co sie z tym wiąże - anime o 22 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:41 pm
Geralt_Bialy_Wilk Hiekka Geralt_Bialy_Wilk eh... a ja znowu Fox Kids nie mam razz a tam czasem fajne kreskówki lecą razz ale to chyba tylko na satelicie jest, a ja już satelity nie mam :/ a miałem... za to na kablówce MiniMax łatwo złapać... Heh... ja za to na kablówce mam Foxkids, a nie mam minimaxa, chociaż szuakałam nie raz. A z kreskówek na Foxkids oglądam chyba tylko X-menów. Szkoda tylko że nie ma zbyt wielu odcinków z Gambitem :/ jaa... a na MiniMaxie to chyba nic z marvela nie leci :/ przecież ty i tak cały dzień czekasz na "Aparatkę" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:44 pm
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Hiekka Geralt_Bialy_Wilk eh... a ja znowu Fox Kids nie mam razz a tam czasem fajne kreskówki lecą razz ale to chyba tylko na satelicie jest, a ja już satelity nie mam :/ a miałem... za to na kablówce MiniMax łatwo złapać... Heh... ja za to na kablówce mam Foxkids, a nie mam minimaxa, chociaż szuakałam nie raz. A z kreskówek na Foxkids oglądam chyba tylko X-menów. Szkoda tylko że nie ma zbyt wielu odcinków z Gambitem :/ jaa... a na MiniMaxie to chyba nic z marvela nie leci :/ przecież ty i tak cały dzień czekasz na "Aparatkę" blaugh A wiesz, że jak miałam minimaxa to własnie na to czekałam? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:44 pm
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Hiekka Geralt_Bialy_Wilk eh... a ja znowu Fox Kids nie mam razz a tam czasem fajne kreskówki lecą razz ale to chyba tylko na satelicie jest, a ja już satelity nie mam :/ a miałem... za to na kablówce MiniMax łatwo złapać... Heh... ja za to na kablówce mam Foxkids, a nie mam minimaxa, chociaż szuakałam nie raz. A z kreskówek na Foxkids oglądam chyba tylko X-menów. Szkoda tylko że nie ma zbyt wielu odcinków z Gambitem :/ jaa... a na MiniMaxie to chyba nic z marvela nie leci :/ przecież ty i tak cały dzień czekasz na "Aparatkę" blaugh cicho... bo jutro zapomnisz nagrać "Odlotowych Agentek" ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:45 pm
Geralt_Bialy_Wilk cicho... bo jutro zapomnisz nagrać "Odlotowych Agentek" ;] no co..? "Odlotowe agentki" są Odlotowe....oglondam codziennie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:47 pm
Ozzwald Geralt_Bialy_Wilk cicho... bo jutro zapomnisz nagrać "Odlotowych Agentek" ;] no co..? "Odlotowe agentki" są Odlotowe....oglondam codziennie wink taaa... amerykanie myślą, że umieją coś narysować razz PP (nie licząc kreskówek na podstawie komiksów marvela razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:47 pm
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Hiekka Geralt_Bialy_Wilk eh... a ja znowu Fox Kids nie mam razz a tam czasem fajne kreskówki lecą razz ale to chyba tylko na satelicie jest, a ja już satelity nie mam :/ a miałem... za to na kablówce MiniMax łatwo złapać... Heh... ja za to na kablówce mam Foxkids, a nie mam minimaxa, chociaż szuakałam nie raz. A z kreskówek na Foxkids oglądam chyba tylko X-menów. Szkoda tylko że nie ma zbyt wielu odcinków z Gambitem :/ jaa... a na MiniMaxie to chyba nic z marvela nie leci :/ przecież ty i tak cały dzień czekasz na "Aparatkę" blaugh cicho... bo jutro zapomnisz nagrać "Odlotowych Agentek" ;] mam wszystkie odcinki... zassałem z sieci... agentki są wporzo... aparatka też... ale magiczny autobus to żenada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:49 pm
Magiczny autobus... Fakt, to jest żenada. Powinien być jakiś program po polsku na którym by puszczali prawie non stop anime. Miałabym co oglądać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:50 pm
Kukus Geralt_Bialy_Wilk Kukus Geralt_Bialy_Wilk Hiekka Geralt_Bialy_Wilk eh... a ja znowu Fox Kids nie mam razz a tam czasem fajne kreskówki lecą razz ale to chyba tylko na satelicie jest, a ja już satelity nie mam :/ a miałem... za to na kablówce MiniMax łatwo złapać... Heh... ja za to na kablówce mam Foxkids, a nie mam minimaxa, chociaż szuakałam nie raz. A z kreskówek na Foxkids oglądam chyba tylko X-menów. Szkoda tylko że nie ma zbyt wielu odcinków z Gambitem :/ jaa... a na MiniMaxie to chyba nic z marvela nie leci :/ przecież ty i tak cały dzień czekasz na "Aparatkę" blaugh cicho... bo jutro zapomnisz nagrać "Odlotowych Agentek" ;] mam wszystkie odcinki... zassałem z sieci... agentki są wporzo... aparatka też... ale magiczny autobus to żenada nie znasz sie... nie nazywaj żenadą tak wspaniałego programu edukacyjnego! nie widzisz ile on zawiera w sobie treści, która uczy młodych ludzi? (napewno lepiej, niż polski system nauczania razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:51 pm
Geralt_Bialy_Wilk nie znasz sie... nie nazywaj żenadą tak wspaniałego programu edukacyjnego! nie widzisz ile on zawiera w sobie treści, która uczy młodych ludzi? (napewno lepiej, niż polski system nauczania razz ) polski system nauczył mnie pić... moge się mierzyć z Amerykańcami kto więcej wypije...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:51 pm
Hiekka Magiczny autobus... Fakt, to jest żenada. Powinien być jakiś program po polsku na którym by puszczali prawie non stop anime. Miałabym co oglądać razz ta... we francji jest taka oferta satelitarna chyba... mają wiele różnych programów i między innymi jeden, gdzie cały czas jest tylko anime smile ja za to, jak miałem cyfre+ oglądałem taki brytyjski program o grach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:52 pm
Hiekka Magiczny autobus... Fakt, to jest żenada. Powinien być jakiś program po polsku na którym by puszczali prawie non stop anime. Miałabym co oglądać razz jest... ale was na niego nie stać... na satelicie jest taki kanał "Anime Nation" czy cooś takiego... widziałem u kumpla... ale jebany jest płatny i oproocz satelity trza mieć dekoder jak do HBO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:52 pm
Wybaczcie że zostawiam was samych, ale musze mykać wink Miłych snów życzę *wchodzi do swojego pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|