|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:08 pm
wtula sie ogonkiem w Say'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:10 pm
Tez musze juz isc... papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:10 pm
ok ide spac i se czapke zaloze biggrin narq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:11 pm
Aidanna Tez musze juz isc... papa wszystkim papap smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:12 pm
Dobranoc Aidanna, dobranoc Roman.
Hm.. coś się tu pustawo zaczyna robić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:13 pm
to jak juz wszyscy spadaja to i ja spadam biggrin biggrin biggrin : biggrin biggrin : biggrin biggrin : biggrin : biggrin : biggrin : biggrin biggrin :: biggrin :: biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:13 pm
Hiekka Dobranoc Aidanna, dobranoc Roman. Hm.. coś się tu pustawo zaczyna robić nie bój siem... jeszcza ja jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:15 pm
Geralt_Bialy_Wilk Hiekka Dobranoc Aidanna, dobranoc Roman. Hm.. coś się tu pustawo zaczyna robić nie bój siem... jeszcza ja jestem ^^ i ja choć lepiej chyba teraz na MELINIE siedzieć, bo tu nie wolno nam głupich tematów łapać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:17 pm
Zależy jeszcze jakie tematy się uzna za głupie xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:18 pm
Hiekka Zależy jeszcze jakie tematy się uzna za głupie xP wszelkie jakie ja i Ozzwald poruszamy w sobotnią noc... alkohol, kobiety, narkotyki, głupie kawały etc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:18 pm
Kukus Hiekka Zależy jeszcze jakie tematy się uzna za głupie xP wszelkie jakie ja i Ozzwald poruszamy w sobotnią noc... alkohol, kobiety, narkotyki, głupie kawały etc. czyli norma... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:21 pm
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Hiekka Zależy jeszcze jakie tematy się uzna za głupie xP wszelkie jakie ja i Ozzwald poruszamy w sobotnią noc... alkohol, kobiety, narkotyki, głupie kawały etc. czyli norma... razz zasadniczo to norma blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:21 pm
Geralt_Bialy_Wilk Kukus Hiekka Zależy jeszcze jakie tematy się uzna za głupie xP wszelkie jakie ja i Ozzwald poruszamy w sobotnią noc... alkohol, kobiety, narkotyki, głupie kawały etc. czyli norma... razz Całkiem możliwe. Teraz zostało się tylko zastanowić nad tym, czy przejść na Melinę i poczytać, ew wdać się w dyskusję na głupie tematy, czy wymyślic coś mądrego i pozostać przy tym temacie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:22 pm
ja albo siedze tu, albo sie zmywam z gildii na dziś... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:23 pm
Ja raczej też tutaj zostanę, chyba że rodzice mnie sprzed kompa wywalą razz Hm... Geralt, oglądałeś może Gundam Wing?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|