|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:01 pm
co z tym wczesnym spaniem i Justyna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:02 pm
kwiat kwiat sea-coast nie siedzialam na gai......małżonek...... i wszystko jasne heart no tak juz wiem ale wszystko oki jakos na sen mnie wzielo łeb mnie bolał i mama zajeła kompa dzisiaj sama jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:03 pm
sea-coast co z tym wczesnym spaniem i Justyna? nie pozwolilam jej wejsc na kompa powiedział jej ze sa o wiele warzniejsze sprawy niz jej pasjans i sie wkurwiła oczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:05 pm
kwiat sea-coast co z tym wczesnym spaniem i Justyna? nie pozwolilam jej wejsc na kompa powiedział jej ze sa o wiele warzniejsze sprawy niz jej pasjans i sie wkurwiła oczywiscie nie mama jest jeszcze wolne ma ale bedzie dobrze mam nadzieje jak nie to bede ustawiac wszystkich pokolei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:05 pm
kwiat kwiat sea-coast co z tym wczesnym spaniem i Justyna? nie pozwolilam jej wejsc na kompa powiedział jej ze sa o wiele warzniejsze sprawy niz jej pasjans i sie wkurwiła oczywiscie nie mama jest jeszcze wolne ma ale bedzie dobrze mam nadzieje jak nie to bede ustawiac wszystkich pokolei to mi sie podoba domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:08 pm
sea-coast kwiat kwiat sea-coast co z tym wczesnym spaniem i Justyna? nie pozwolilam jej wejsc na kompa powiedział jej ze sa o wiele warzniejsze sprawy niz jej pasjans i sie wkurwiła oczywiscie nie mama jest jeszcze wolne ma ale bedzie dobrze mam nadzieje jak nie to bede ustawiac wszystkich pokolei to mi sie podoba domokun zobaczymy musi mi kupic kartki do drukarki i dac na rachunek i tak chodziu kolomnie i nie wie jak mi powiedziec ze w kuchni lezy kasa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:09 pm
kwiat sea-coast kwiat kwiat sea-coast co z tym wczesnym spaniem i Justyna? nie pozwolilam jej wejsc na kompa powiedział jej ze sa o wiele warzniejsze sprawy niz jej pasjans i sie wkurwiła oczywiscie nie mama jest jeszcze wolne ma ale bedzie dobrze mam nadzieje jak nie to bede ustawiac wszystkich pokolei to mi sie podoba domokun zobaczymy musi mi kupic kartki do drukarki i dac na rachunek i tak chodziu kolomnie i nie wie jak mi powiedziec ze w kuchni lezy kasa smile juzwstala? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:10 pm
sea-coast kwiat sea-coast kwiat kwiat sea-coast co z tym wczesnym spaniem i Justyna?[/quote nie pozwolilam jej wejsc na kompa powiedział jej ze sa o wiele warzniejsze sprawy niz jej pasjans i sie wkurwiła oczywiscie ] nie mama jest jeszcze wolne ma ale bedzie dobrze mam nadzieje jak nie to bede ustawiac wszystkich pokolei to mi sie podoba domokun zobaczymy musi mi kupic kartki do drukarki i dac na rachunek i tak chodziu kolomnie i nie wie jak mi powiedziec ze w kuchni lezy kasa smile juzwstala? eek no az dziwne al znowu sie polozyła wczoraj miala 6 duzych ryb na tym tanim jeziorz az 2 razy jupi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:11 pm
niech spi kobieta, mi brakuje 900g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:12 pm
sea-coast niech spi kobieta, mi brakuje 900g chciałm ci wczoraj pozyczyc ale nie mam tego wykupionego w banku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:13 pm
kwiat sea-coast niech spi kobieta, mi brakuje 900g chciałm ci wczoraj pozyczyc ale nie mam tego wykupionego w banku damy rade zbieraj na swoja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:14 pm
nie zapamietałas domu?> robilas jakies zmiany? sweatdrop masz puste sciany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:14 pm
kwiat sea-coast niech spi kobieta, mi brakuje 900g chciałm ci wczoraj pozyczyc ale nie mam tego wykupionego w banku o ja ja tez chce znajc mnie to zaraz cos kupie do domku a cura bedzie wiosłowac naj tansza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|