|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 3:51 pm
racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban nje lubish jak ktos tak pishe??? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 3:55 pm
racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:06 pm
Hej ho hej ho na facetow by sie szlo...
Co tu takie pustki...
Wstawac PARTYZANCI !!
wrogie wojska na horyzoncie !!
a mi sie pic chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:22 pm
Baliaur racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool wypraszam sobie.....a kto pierwszy podnisl glos w tej sprawie?.... Vykk wy*rdala.... Addik zostaje......narazie....chyba ze w ciagu najblizszych 48 godzin sie narazi.... modzi sie zgadzaja? mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:28 pm
revcat Baliaur racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool wypraszam sobie.....a kto pierwszy podnisl glos w tej sprawie?.... Vykk wy*rdala.... Addik zostaje......narazie....chyba ze w ciagu najblizszych 48 godzin sie narazi.... modzi sie zgadzaja? mrgreen pirate whee heart whee dla mnie i tak jestes najlepszym mode na calym RP whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:40 pm
Real_Twisted revcat Baliaur racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool wypraszam sobie.....a kto pierwszy podnisl glos w tej sprawie?.... Vykk wy*rdala.... Addik zostaje......narazie....chyba ze w ciagu najblizszych 48 godzin sie narazi.... modzi sie zgadzaja? mrgreen pirate whee heart whee dla mnie i tak jestes najlepszym mode na calym RP whee heart whee heart heart heart i love yaaa mrgreen heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:08 pm
revcat Baliaur racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool wypraszam sobie.....a kto pierwszy podnisl glos w tej sprawie?.... Vykk wy*rdala.... Addik zostaje......narazie....chyba ze w ciagu najblizszych 48 godzin sie narazi.... modzi sie zgadzaja? mrgreen pirate A kto jest za zatrzymaniem Addika na gildii ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:22 pm
Arife revcat Baliaur racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool wypraszam sobie.....a kto pierwszy podnisl glos w tej sprawie?.... Vykk wy*rdala.... Addik zostaje......narazie....chyba ze w ciagu najblizszych 48 godzin sie narazi.... modzi sie zgadzaja? mrgreen pirate A kto jest za zatrzymaniem Addika na gildii ?? oi! nie zostalem sam uffffff i za to dalas 16 k? czy iles tam? przesada.....za takie malo G.....? ehhhhhhhhhlepiej bys mi dala ta kaske ja bym z niej zrobil uzytek i cie pozadnie ubral.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:31 pm
revcat Arife revcat Baliaur racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool wypraszam sobie.....a kto pierwszy podnisl glos w tej sprawie?.... Vykk wy*rdala.... Addik zostaje......narazie....chyba ze w ciagu najblizszych 48 godzin sie narazi.... modzi sie zgadzaja? mrgreen pirate A kto jest za zatrzymaniem Addika na gildii ?? oi! nie zostalem sam uffffff i za to dalas 16 k? czy iles tam? przesada.....za takie malo G.....? ehhhhhhhhhlepiej bys mi dala ta kaske ja bym z niej zrobil uzytek i cie pozadnie ubral....... 60k, i wciaz bedzie drozal, wiec kiedys go sprzedam i sie ubiore, a co teraz zle wygladam ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:33 pm
Arife revcat Arife revcat Baliaur racqel 1 glos, 2 osoby Addik, Vykk ban heart heart heart Rec zostales nominowany na najlepshego moda na RP heart pirate przeze mnie i Ari moze nawet znajdzie sie jaka nagroda cool wypraszam sobie.....a kto pierwszy podnisl glos w tej sprawie?.... Vykk wy*rdala.... Addik zostaje......narazie....chyba ze w ciagu najblizszych 48 godzin sie narazi.... modzi sie zgadzaja? mrgreen pirate A kto jest za zatrzymaniem Addika na gildii ?? oi! nie zostalem sam uffffff i za to dalas 16 k? czy iles tam? przesada.....za takie malo G.....? ehhhhhhhhhlepiej bys mi dala ta kaske ja bym z niej zrobil uzytek i cie pozadnie ubral....... 60k, i wciaz bedzie drozal, wiec kiedys go sprzedam i sie ubiore, a co teraz zle wygladam ?? nie no zajebiscie wygladasz a pozyczysz mi tego kotka? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:44 pm
do wszystkich partyzantow! dzisiaj Arife zostala awansowana na stopien porucznika....wszyscy o nizszym stopniu od dzisiaj maja obowiazek wykonywac rozkazy Arfie....chyba ze to bedzie sprzeczne z jego przekonaniami...w taki wypadku osoby zglaszaja sie do mnie lub do generala Kiraya.... pirate
kapiszi koty? no bacznosc! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:50 pm
revcat nie no zajebiscie wygladasz a pozyczysz mi tego kotka? 4laugh ale ja bede brzydko wygladac bez mojego Kocurka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:56 pm
Arife revcat nie no zajebiscie wygladasz a pozyczysz mi tego kotka? 4laugh ale ja bede brzydko wygladac bez mojego Kocurka crying Ty to nawet w worku po ziemniakach ladnie wygladasz! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 7:02 pm
revcat Arife revcat nie no zajebiscie wygladasz a pozyczysz mi tego kotka? 4laugh ale ja bede brzydko wygladac bez mojego Kocurka crying Ty to nawet w worku po ziemniakach ladnie wygladasz! mrgreen
No to ty mi pozyczasz gaiowy wor po pyrach a ja ci kotka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 7:04 pm
Arife revcat Arife revcat nie no zajebiscie wygladasz a pozyczysz mi tego kotka? 4laugh ale ja bede brzydko wygladac bez mojego Kocurka crying Ty to nawet w worku po ziemniakach ladnie wygladasz! mrgreen
No to ty mi pozyczasz gaiowy wor po pyrach a ja ci kotka razz ale ale ale ale ja nie mam wora po pyrach ........... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|