|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 2:18 am
Yajo Czy wiesz, jakie czekają Cie konsekwencje prawne po uszkodzeniu choćby najmniejszego kawałeczka mojego cielesnego jestestwa? *i tak ucieka, ale brechta* rofl A co mi do tego, która szwaja wstajesz z wyrka? rolleyes Ja to np. robie obiema i jest dobrze ^^ Tak, bede Ci to wmawiać, taka upierdliwa jestem, ale jak mi przyznasz rację, to tez wcale lepiej nie będzie twisted Wcale nie miałam zamiaru przyznawać ci racji *goni dalej Yajo z kijem i brechta się nie gożej od niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 2:27 pm
*brecht brecht brecht* No to nie przyznawaj, Twoja strata niezapomnianych przezyc ze mną twisted cool *ucieka* A co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 3:15 pm
Angrenereg Kali The Nefty *goni Yajo z badylem w garści* Ty mnie dziś nie wkurzaj bo wstałam lewą nogą z łożka! I jeszcze się nie wyspałam! A I JESZCZE SPAŁAM SAMA!!! ja ciagle spie sama stare chyba dlatego mam ciagle zly humor stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
Angrenereg Kali The Nefty
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:40 am
Yajo *brecht brecht brecht* No to nie przyznawaj, Twoja strata niezapomnianych przezyc ze mną twisted cool *ucieka* A co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Będę się martwić jak Cię złapię *kontynuuje pościg* ( Ps. hmm nie wiedziałam że mogę biegać przez tyle czasu non stop rolleyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 7:39 am
Musze przyznać Ci rację, ja siebie tez o takie coś nie podejrzewałam rolleyes To juz nie bedziesz muaiała sie o to martwic, bo mnie nigdy nie złapiesz whee Lady Revania Angrenereg Kali The Nefty *goni Yajo z badylem w garści* Ty mnie dziś nie wkurzaj bo wstałam lewą nogą z łożka! I jeszcze się nie wyspałam! A I JESZCZE SPAŁAM SAMA!!! ja ciagle spie sama stare chyba dlatego mam ciagle zly humor stare stare Jak chcesz Mizianko moja kochana, to ja będe z Tobą spać od tej pory 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 10:48 am
a ja sie boje sam spac. spie z dzielnym pluszowym losiem i marchewka, zawsze mnie obronia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 11:41 am
shilian90 a ja sie boje sam spac. spie z dzielnym pluszowym losiem i marchewka, zawsze mnie obronia. Możesz spać ze mną {też cię obronię} domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 12:38 pm
Yajo Musze przyznać Ci rację, ja siebie tez o takie coś nie podejrzewałam rolleyes To juz nie bedziesz muaiała sie o to martwic, bo mnie nigdy nie złapiesz whee Lady Revania Angrenereg Kali The Nefty *goni Yajo z badylem w garści* Ty mnie dziś nie wkurzaj bo wstałam lewą nogą z łożka! I jeszcze się nie wyspałam! A I JESZCZE SPAŁAM SAMA!!! ja ciagle spie sama stare chyba dlatego mam ciagle zly humor stare stare Jak chcesz Mizianko moja kochana, to ja będe z Tobą spać od tej pory 4laugh nie mam nic przeciwko whee . tylko uprzedzam, ze ja klade sie spac nad ranem i spie caly dzien blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 1:29 pm
Lady Revania Yajo Musze przyznać Ci rację, ja siebie tez o takie coś nie podejrzewałam rolleyes To juz nie bedziesz muaiała sie o to martwic, bo mnie nigdy nie złapiesz whee Lady Revania Angrenereg Kali The Nefty *goni Yajo z badylem w garści* Ty mnie dziś nie wkurzaj bo wstałam lewą nogą z łożka! I jeszcze się nie wyspałam! A I JESZCZE SPAŁAM SAMA!!! ja ciagle spie sama stare chyba dlatego mam ciagle zly humor stare stare Jak chcesz Mizianko moja kochana, to ja będe z Tobą spać od tej pory 4laugh nie mam nic przeciwko whee . tylko uprzedzam, ze ja klade sie spac nad ranem i spie caly dzien blaugh to tak jak ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 6:46 pm
bo coz to za przyjemnosc przesypiac tak piekna noc? rolleyes cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 9:15 pm
ba. w nocy nikt mi nie wlazi co 5 minut do pokoju i nie zawraca mi glowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 07, 2007 1:06 pm
gorzej tylko, jak sie buda do pracy i widza, ze dalej siedzisz przy kompie... jak mozna sie tak drzec rano..? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 2:40 am
Lady Revania Yajo Musze przyznać Ci rację, ja siebie tez o takie coś nie podejrzewałam rolleyes To juz nie bedziesz muaiała sie o to martwic, bo mnie nigdy nie złapiesz whee Lady Revania Angrenereg Kali The Nefty *goni Yajo z badylem w garści* Ty mnie dziś nie wkurzaj bo wstałam lewą nogą z łożka! I jeszcze się nie wyspałam! A I JESZCZE SPAŁAM SAMA!!! ja ciagle spie sama stare chyba dlatego mam ciagle zly humor stare stare Jak chcesz Mizianko moja kochana, to ja będe z Tobą spać od tej pory 4laugh nie mam nic przeciwko whee . tylko uprzedzam, ze ja klade sie spac nad ranem i spie caly dzien blaugh Spoko, bede czekac w łozeczku i grzac posciel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 5:49 pm
Yajo Lady Revania Yajo Musze przyznać Ci rację, ja siebie tez o takie coś nie podejrzewałam rolleyes To juz nie bedziesz muaiała sie o to martwic, bo mnie nigdy nie złapiesz whee Lady Revania Angrenereg Kali The Nefty *goni Yajo z badylem w garści* Ty mnie dziś nie wkurzaj bo wstałam lewą nogą z łożka! I jeszcze się nie wyspałam! A I JESZCZE SPAŁAM SAMA!!! ja ciagle spie sama stare chyba dlatego mam ciagle zly humor stare stare Jak chcesz Mizianko moja kochana, to ja będe z Tobą spać od tej pory 4laugh nie mam nic przeciwko whee . tylko uprzedzam, ze ja klade sie spac nad ranem i spie caly dzien blaugh Spoko, bede czekac w łozeczku i grzac posciel xd a nie bedzie ci przeszkadzac posciel w Kyo ^^"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|