Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:48 am
Addik Neilameane Addik Neilameane Ntsumi_Aya hmmm głe czytam Terrego Pratcheta... (ostatnio nawet się wziełam za władce pierścieni biggrin ) no i cokolwiek mi się ciekawego nawinie ^^ Wladca Pierscieni RUUUUULEZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!! ^________^ W Terry Pretchet tez jest git! ^^nie lubie wladcy pierscieni bo ma zaduzo opisow przyrody i za malo opisow akcji ... w przeciwiestwie do mrocznej wiezy... xp A tego to nie czytalam...Mroczna wieza jest uznawana za podsumowanie tworczosci S.KING-a ale niejest horrorem tylko siedmiotomowa powiescia ktoora nawiazuje do jego wszstkich kziazek i jest strasznie zagadkowa i trzymajaca w napieciu ... a jak sie nie czytalo wszystkich jego poprzednich ksiazek ??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 7:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:46 am
Melania Moon alexvandom Melania Moon aham to ja polecam jeszcze "Opiekun snu" McIntyre Vonda, opowiada ta książka o: "Piękna poetycka opowieść o życiu, miłości i smierci. Historia wędrownej szamanki, ktleczy ludzi ocalałych po konflikacie jądrowym. Jedynym lekarstwem skutecznym na wszelkie dolegliwości są węże sn." Naprawde polecam biggrin a kiedy akcja sie rozgrywa? to jest tak jakby po III wojnie światowej człowiek wrocil do trybu koczowniczego i wogole zaczal prowadzic prymitywne zycie, ale no naprawde ciekawa ksiazka biggrin to troche jak w mrocznej wiezy ... niby na poczatku jakis taki western ale potem jakies roboty ... jak by ktos chciasl przeczytac to tylko pokoleji .... wszystkie tomy ... nie proobujcie od srodka exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:58 am
"Misery" Kinga ma zaje....sty klimat, wogule ksiązki Kinga mają ten klimacik od którego jezy sie wlos domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:01 am
A ja po mrocznej wiezy ... zamiezam przeczytac kod leonarda ... jush nawet kupilem i czeka na mnie na poolce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 4:11 am
Addik A ja po mrocznej wiezy ... zamiezam przeczytac kod leonarda ... jush nawet kupilem i czeka na mnie na poolce 3nodding a ja czytalam i bardzo mi sie podobalo i polecam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:41 pm
Melania Moon Addik A ja po mrocznej wiezy ... zamiezam przeczytac kod leonarda ... jush nawet kupilem i czeka na mnie na poolce 3nodding a ja czytalam i bardzo mi sie podobalo i polecam 3nodding tez czytalam smile ciekawe i rowniez polecam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:05 am
Addik A ja po mrocznej wiezy ... zamiezam przeczytac kod leonarda ... jush nawet kupilem i czeka na mnie na poolce 3nodding To zabierz sie za to jak najszybciej !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:08 am
natrim Addik A ja po mrocznej wiezy ... zamiezam przeczytac kod leonarda ... jush nawet kupilem i czeka na mnie na poolce 3nodding To zabierz sie za to jak najszybciej !!! co racja to racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:04 am
Yuki_magikan "Misery" Kinga ma zaje....sty klimat, wogule ksiązki Kinga mają ten klimacik od którego jezy sie wlos domokun no nie az tak ale klimacik ma... ale Poe i tak najlepshe opowiadanka pisal... a King coz.. widac ze troche zaczyna pisac na sile... i jego styl jest zbyt mozolny w czytaniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|