|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:58 pm
Ciekawy temat tu macie, a zawartosc zdjec jeszcze ciekawsza ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:22 am
Ok obiecalem wstawiam - fryzure mam okropną, ale zdjecie bylo robione ok 2-3 w nocy na NORDCONIE 2003.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:39 am
No, zdjęcie jest przynajmniej ekspresyjne i naturalne ^^ A ten pyton jest boski!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:41 am
Telandrel Ok obiecalem wstawiam - fryzure mam okropną, ale zdjecie bylo robione ok 2-3 w nocy na NORDCONIE 2003.  ładnego masz weża xd To boa ?prawda ... szkoda ze Descik nie ma na kompie swoich wezowatych !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:06 am
Dzieki nie moj, ale Kukusowi mina zrzednie bo z 10cm srednicy ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:21 pm
Telandrel Dzieki nie moj, ale Kukusowi mina zrzednie bo z 10cm srednicy ma. mnie tam mina żadko rzednie... ale faktycznie, wąż jest niewątpliwie pokaźny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 3:02 am
Kukus Telandrel Dzieki nie moj, ale Kukusowi mina zrzednie bo z 10cm srednicy ma. mnie tam mina żadko rzednie... ale faktycznie, wąż jest niewątpliwie pokaźny blaugh Wow eek Nio faaaaaaaaaaajny ten wąż crying xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 4:17 am
Nerai potraktoj to jako dowod, ze nie jestem biedronkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:49 am
nio... dobra... jak wszyscy, to ja tesh ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 5:50 am
troche nieaktualne, ale jedyne jakie mam na kompie ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 6:10 am
Telandrel Nerai potraktoj to jako dowod, ze nie jestem biedronkiem ale przecie ja wiedziałam ze nie jesteś Biedronkiem xp heh... whee Megumi_86 bardzo ładne zdjęcie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 6:33 am
Megumi_86 troche nieaktualne, ale jedyne jakie mam na kompie ........ nie głupio wyglądasz, nie głupio wink ... a gdzie mieszkasz? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 7:04 am
Ja tez sie pokaze wink Jedno z bardzo nielicznych zdjec jakie posiadam. (To jego jakosc, a nie skanera)Zostalo zrobione na obozowym fenstiwalu DISCOWIZJA 2004.  Nie powiem, ktora to ja, ale podpowiem, ze nie siedze.(siedzaca z gitara to moja siostra)Nie musicie zgadywac i tak nie powiem ktora to ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 7:41 am
Driona Ja tez sie pokaze wink Jedno z bardzo nielicznych zdjec jakie posiadam. (To jego jakosc, a nie skanera)Zostalo zrobione na obozowym fenstiwalu DISCOWIZJA 2004.  Nie powiem, ktora to ja, ale podpowiem, ze nie siedze.(siedzaca z gitara to moja siostra)Nie musicie zgadywac i tak nie powiem ktora to ja. jakie fajne te skarpety czarno-niebieskie whee . niech zgadne, to ty wlasnie? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|