|
|
|
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 4:27 am
heart ale dupa... zajelam na zawodach 13 miejsce a do 12 przechodzilo sie dalej... crying uuuuuuu gonk nie podoba mi sie to... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 4:28 am
tak wogole... och karen daj nam sie jeszcze podreczyc wfem... heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 25, 2006 2:27 am
dla kumpli wszstko =3
ja mam cienka kondyche.... wchodze po schodach na trzecie pietro i mam zadyszke XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:21 am
co wy macie z tym w-f'em stare
w-f jest niebezpieczny... ale ze wzgledu na nauczycieli eek ostatnio jeden nauczyciel pobil sie z uczniem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 8:12 am
Anzelmo co wy macie z tym w-f'em stare w-f jest niebezpieczny... ale ze wzgledu na nauczycieli eek ostatnio jeden nauczyciel pobil sie z uczniem... stare uwaga tekst ten jest cytatem kolezanki z lekcji w-fu:
"lekcja w-fu chlopaki w noge graja i strasznie klna przychodzi dyrektor:
DYR: Co wy tak przeklinacie
NAUCZYCIEL Z W_FU: Wez Wladek nie pier*ol"
XD dobre co xd
A faceci w-f lubia a zwłaszcza jak dziewczyny biegaja co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 8:31 am
renge_karen Anzelmo co wy macie z tym w-f'em stare w-f jest niebezpieczny... ale ze wzgledu na nauczycieli eek ostatnio jeden nauczyciel pobil sie z uczniem... stare uwaga tekst ten jest cytatem kolezanki z lekcji w-fu:
"lekcja w-fu chlopaki w noge graja i strasznie klna przychodzi dyrektor:
DYR: Co wy tak przeklinacie
NAUCZYCIEL Z W_FU: Wez Wladek nie pier*ol"
XD dobre co xd
A faceci w-f lubia a zwłaszcza jak dziewczyny biegaja co wink w-fisci sa spoko ninja ninja ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 9:51 am
Rin_Youkai w-fisci sa spoko ninja ninja ninja mrgreen nie wszyscy ninja w podstawowce mialem w-fiste, ktory mnie nie lubil ninja i tak jedna zapamietalem scene z jego udzialem... xDD akurat cwiczylismy sobie koszykowke... ja jakos tak cos zle zrobilem... ten podszedl do mnie, wzial moja pilke, walna mnie ta pilka po glowie (a wlasciwie ja odbil od mojej glowy xD ) i powiedzial: - Co ty robisz?! CO TY ROBISZ?! byl wnerwiony BAARDZOOO... (do dzisiaj nie wiem czemu TAK bardzo.. .xDD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 10:26 am
Anzelmo Rin_Youkai w-fisci sa spoko ninja ninja ninja mrgreen nie wszyscy ninja w podstawowce mialem w-fiste, ktory mnie nie lubil ninja i tak jedna zapamietalem scene z jego udzialem... xDD akurat cwiczylismy sobie koszykowke... ja jakos tak cos zle zrobilem... ten podszedl do mnie, wzial moja pilke, walna mnie ta pilka po glowie (a wlasciwie ja odbil od mojej glowy xD ) i powiedzial: - Co ty robisz?! CO TY ROBISZ?! byl wnerwiony BAARDZOOO... (do dzisiaj nie wiem czemu TAK bardzo.. .xDD ) Ja tez mialam przygode z koszykówka biggrin
Kiedys na sali dali nam pilki do kosza a my jak zwierzeta rzusilismy sie na nie.... Pilki nie mialy najmniejszych szans.... bylo ich mniej niz nas >< Stoje na sali i sie patrze komu tu pileczke zabrac nagle na lini horyzontu pojawia sie ofiara =3 Biegne do niej (dziewczyna z mojej klasy) i myk jej pilke HAHAHAHAHA... A ta nale zaczyna wyc O.O co sie stalo wogóle....
Kilka dni pozniej okazalo sie ze wybilam jej palca X.O Kiedy nawet nie wiem jak =3
A dzisiaj bawilam sie linijka a kolega paker chodzi na silownie mowi no uderz -_- mowisz masz jak go wallam linijka to sie az poskladal... potem mi jeczal ze mialo byc slabo coz jego pech ze akurat mi sie chialo walnac mocno... ale jak no mnie walil w reke to nawet nie czulam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 12:22 pm
renge_karen Ja tez mialam przygode z koszykówka biggrin
Kiedys na sali dali nam pilki do kosza a my jak zwierzeta rzusilismy sie na nie.... Pilki nie mialy najmniejszych szans.... bylo ich mniej niz nas >< Stoje na sali i sie patrze komu tu pileczke zabrac nagle na lini horyzontu pojawia sie ofiara =3 Biegne do niej (dziewczyna z mojej klasy) i myk jej pilke HAHAHAHAHA... A ta nale zaczyna wyc O.O co sie stalo wogóle....
Kilka dni pozniej okazalo sie ze wybilam jej palca X.O Kiedy nawet nie wiem jak =3
A dzisiaj bawilam sie linijka a kolega paker chodzi na silownie mowi no uderz -_- mowisz masz jak go wallam linijka to sie az poskladal... potem mi jeczal ze mialo byc slabo coz jego pech ze akurat mi sie chialo walnac mocno... ale jak no mnie walil w reke to nawet nie czulam XP eek yhm.... ja trenowalam -gdy bylam w gimnazjum- z dziewczynami z zawodówki.... coz... troche sie tam dzialo XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 2:37 pm
renge_karen dla kumpli wszstko =3
ja mam cienka kondyche.... wchodze po schodach na trzecie pietro i mam zadyszke XP Ja tez mam slaba kondyche xD Choc raz przebieglam 5 kolek pod rzad mrgreen czyli to jest 400 m x 5= ilestam xP A teraz jestem zwolniona z wuefu ze wzgledu na moj kregoslup! mrgreen *mysli ze jak ostatnio tu byla to byly 2 strony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 10:35 am
Pszczola_M renge_karen dla kumpli wszstko =3
ja mam cienka kondyche.... wchodze po schodach na trzecie pietro i mam zadyszke XP Ja tez mam slaba kondyche xD Choc raz przebieglam 5 kolek pod rzad mrgreen czyli to jest 400 m x 5= ilestam xP A teraz jestem zwolniona z wuefu ze wzgledu na moj kregoslup! mrgreen *mysli ze jak ostatnio tu byla to byly 2 strony* dobrze powiedziane... 'byly'... mrgreen coz... a my ostatnio biegalismy na setke... czas mialem okropny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 1:40 pm
Anzelmo dobrze powiedziane... 'byly'... mrgreen coz... a my ostatnio biegalismy na setke... czas mialem okropny crying Ja w zeszlym roku tez blaugh Ale sie nawet nie staralam. twisted Mialam chyba prawie 19 sekund sweatdrop Ale u nas sie biegnie jeszcze pod gorke! Wiec to sie tak nie liczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 11:16 pm
Pszczola_M Anzelmo dobrze powiedziane... 'byly'... mrgreen coz... a my ostatnio biegalismy na setke... czas mialem okropny crying Ja w zeszlym roku tez blaugh Ale sie nawet nie staralam. twisted Mialam chyba prawie 19 sekund sweatdrop Ale u nas sie biegnie jeszcze pod gorke! Wiec to sie tak nie liczy xp ja tam 'faje' warunki do biegania na kilometr... najpierw sie biegnie z gorki... potem pod gorke... z gorki... pod gorke... z gorki... pod gorke... i finisz xDD jeszcze te 'piekne' kamienie porozwalane po ziemi... normalnie pieekniee sie biega... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 03, 2006 12:19 pm
Anzelmo ja tam 'faje' warunki do biegania na kilometr... najpierw sie biegnie z gorki... potem pod gorke... z gorki... pod gorke... z gorki... pod gorke... i finisz xDD jeszcze te 'piekne' kamienie porozwalane po ziemi... normalnie pieekniee sie biega... xDD Ja coś takiego mam na 400 metrow (1 kolko) i 800 (2 kolka wokol boiska). No, wiec, zaczynasz w sumie dosc plasko. Potem jest plasko, potem plasko, obok panowie z piwkiem, potem pod gorke (najgorszy kawalek XP), poem troche plaskiego, tam zawsze ktos lazi xd , no a na koniec z gorki na twarz talk2hand Ale w sumie i tak szkoda, ze juz nie biegam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 11:39 pm
Ja wczoraj miałam w-f i poszlismy na dwor! 0 stopni a ziomek ns na dwor wziol XD.... Jeszcze musielismy biegac na zaliczenie 800 metrow XP dobra to biegamy... Biegalo sie pod wiatr az mialam juz dosc po pierwszym kolku a trzeba bylo przebiec dwa i pol.... ale dobieglam biggrin i mialam czas XP 4:20 XP to przez to ze bieglo sie pod wiatr >< Potem mialam zawroty glowy i czulam sie jakbym sie nie czula.... Na niemieckim to tak kaszlalam ze myslalam ze babe tam wywieje z klasy...
Potem czulam sie dobrze... A wieczorem XP zaczelo mnie wszystko bolec XP od glowy zaczynajac idac przez gardlo, brzuch a konczac na stopach XP.... taka bylam umierajaca (nawet mi tak potwornie zimno bylo mimo iz lezalam pod koldra w waciakowych skarpetkach i w pizanie i pod koldra XP) ze poszlam spac po 21 XD
Dzisiaj sie obudzilam i juz sie lepiej czuje troche mnie kosci bola ale to norma....
co bedzie dalej to jeszcze sie zobaczy biggrin
PS: A moj topiczek sie rozwija i to mnie cieszy ^^ oby tak dalej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |