Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Troche Kulturki Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 12:03 pm

Eee.. nie chcę mi się sweatdrop blaugh
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 4:51 am

Jeśli chodzi i kulture, to chyba do "twórców kultury" zaliczaja sie piosenkarze i aktorzy nie?? Chcę tutaj zauwarzyć, że Polacy... hm... Nie potrafią przekonywać?? Zobaczcie, jak żadgko zdarza sie u nas gościć kogoś o sławie międzynarodowej... A polskim artystom to sie jeszcze niogdy nie udało zasłynąć na talką skalę... Co o tym myślicie??

~~lena-undesaid~~

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 10:18 am

galadriella_92
Jeśli chodzi i kulture, to chyba do "twórców kultury" zaliczaja sie piosenkarze i aktorzy nie?? Chcę tutaj zauwarzyć, że Polacy... hm... Nie potrafią przekonywać?? Zobaczcie, jak żadgko zdarza sie u nas gościć kogoś o sławie międzynarodowej... A polskim artystom to sie jeszcze niogdy nie udało zasłynąć na talką skalę... Co o tym myślicie??

"Zobaczcie, jak żadgko zdarza sie u nas gościć kogoś o sławie międzynarodowej"

I tu znowujesteś zle ponformowana, jesli sie interesuje tylko dziadowskim polskim popem to jasne.
Wiele sław odwiedza polskie, tylko nie sąto Artysci A'la "BritnejSpirs".
są to sławy mniej znane szerokiemu gronu.

"A polskim artystom to sie jeszcze niogdy nie udało zasłynąć na talką skalę"

Zabawna jesteś. I znowy myślisz o wspaniałych artystach polskich jak piasek ... Uhaha.
Wielu polskich ARTYSTÓW przez durze A jest bardzo znanych na świecie.
Nie są do jakies ala gwiazdeczki muzyki rozrywkowej.
Nie chce tu się odnosić Do polskiego zespołu metalowego który w USA sprzedaje mase płyt i jest tam bardziej znany niż u nas.
Wielu poslich Jazzmenów, merzczyźni jak i kobiety. Wyjerzdza za granice gdzie sa bardzo znani i szanowani. Tak samo nasi tenoży.
No ale co ty wiez... jak piszesz takie bzdety, Nasi niby artysci nie sa znani za granicą bo sa to slawy pokroiu popstarpolska czyli polska tandeta muzyczna.
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:11 am

wiesz co?? Ty tutaj chyba jestes tylko po to zeby ludzi pownerwiac. Ale do twojej wiadomosci, to ja nie mialam na mysli popu. I nie pisz postow wedlug swojego widzimisie.

~~lena-undesaid~~

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 8:19 am

galadriella_92
wiesz co?? Ty tutaj chyba jestes tylko po to zeby ludzi pownerwiac. Ale do twojej wiadomosci, to ja nie mialam na mysli popu. I nie pisz postow wedlug swojego widzimisie.

Z twojego posta tak wynika. że mowisz o takim typie muzyki, a o inncyh artystach nie wspominam, mamy znakomitych grafik󷠦otograf󷠩td wpierw sie zastan󷮠i zbierz myśli poukładaj je i dopiero napisz.

"Ty tutaj chyba jestes tylko po to zeby ludzi pownerwiac"

Ta jestem tu tyle czasu zeby tylkoludzi Denerwować ... lepiej przeprowadz wywiad srodowiskowy a potem zacznij się udzielac na takie tematy.
PostPosted: Sat Jan 08, 2005 1:52 pm

galadriella_92

Bee wcale tu nie jest od wnerwiania!
A poza tym, to chyba nie zrozumiałaś o co chodzi w tym temacie...tutaj gildiowicze prezentują swoje artystyczne wypociny, głównie rysunki, bo do opowiadan i wierszy sa osobne tematy. Więc jak nie masz już nic bardziej konstruktyniego do napisania, to przenieś się do hq, albo w ogóle zamilcz.

Delein

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Jan 08, 2005 2:18 pm

Delein
galadriella_92

Bee wcale tu nie jest od wnerwiania!
A poza tym, to chyba nie zrozumiałaś o co chodzi w tym temacie...tutaj gildiowicze prezentują swoje artystyczne wypociny, głównie rysunki, bo do opowiadan i wierszy sa osobne tematy. Więc jak nie masz już nic bardziej konstruktyniego do napisania, to przenieś się do hq, albo w ogóle zamilcz.

Dobra, dobra, niech ci bedzie ale:
1.) bee MNIE wnerwia
2.) jak kultura, to kultura, jakbym napisała topika, to by go wywalili xp
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 1:44 am

Dobra, troche odswieze ten topic wink jesli ktos chce, to moze zobaczyc i dodac pare slow krytyki XD mile widziana tutaj ^^

Gailenquen

Musubi P.

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 3:44 pm

Wiem, że to okropna satyra polskiego rynku anime, ale nie mogę sie powstrzymać...
Prosze nie zbanujcie mnie za to..

User Image

Dziękuje za przeczytanie tej wiadomości, i nie zbanowanie mnie.
Trzeba umieć przyjąć krytykę polski.
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 9:32 am

swietne bawo

sferkksa

opcy

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 12:16 pm

taaa zeby nie bylo ze jestem "nieartystyczny"
User Image
tja.. wiekszosc osob juz to widzialo ale ch.. niewazne znaczy sie...
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 8:55 am

A co to za przeproszeniem, bo ciemnota ze mnie, jest? whee

Harphist with no name

Lobuziaraa

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 11:33 pm

kwiat
swietne bawo
brawo brawo śpiochu blaugh
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 6:22 am

sea-coast
kwiat
swietne bawo
brawo brawo śpiochu blaugh

do kogo spiochu

sferkksa

opcy

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 6:59 am

Harphist with no name
A co to za przeproszeniem, bo ciemnota ze mnie, jest? whee

nie mam pojecia.......
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games