|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:08 pm
*lekko wstawiony krzyczy za srodka sali : jestescie kochani crying .................po czym ociera lezki wzruszenia dobrocią innych i wola ponownie....................niech wszyscy tanczą biggrin ...........................*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:09 pm
Sei chan BeeWolf Sei chan *Niepwenie zagląda do środka*Nyu. łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych ! Ale ja nie piję alkocholu. no jak to ... Zroisz im taka przykrosc .. U Omi wygladasz bombowo ! ... mdleje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:10 pm
Sei chan BeeWolf Sei chan *Niepwenie zagląda do środka*Nyu. łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych ! Ale ja nie piję alkocholu. możesz pić sok... rownież takowe mamy napoje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:10 pm
*lekko wstawiony krzyczy za srodka sali : jestescie kochani crying .................po czym ociera lezki wzruszenia dobrocią innych i wola ponownie....................niech wszyscy tanczą biggrin ...........................*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:11 pm
Kagenoyami Miss_Karina Kagenoyami *Zabiera martini dziekujac skinieniem glowy. Idzie w kacik i dolewa zawartosc malej fiolki do kieliszka. Martini zmienia barwe w szkarlatna czerwien* hejka Kage biggrin podasz mi jakies dobre martini? xd *Spoglada na Karine. Dotyka kieliszka i podaje drugi identyczny. Usmiecha sie* Prosze bardzo *Podaje kieliszek czerwonego niczym krew martini* Za mlodych!!! ooo dziekuje!! mmmm... jakie pyszne... ciekawe jaki to smak ma... *hik* ups...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:12 pm
Kukus Sei chan BeeWolf Sei chan *Niepwenie zagląda do środka*Nyu. łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych ! Ale ja nie piję alkocholu. możesz pić sok... rownież takowe mamy napoje... A wino macie, albo szampana??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omi wygladasz bombowo ! ... mdleje ! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi kopjac dzwi w rekarz trzyma gorzalke* Ludziska impreza bezemnie sie zaczela question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney *lekko wstawiony krzyczy za srodka sali : jestescie kochani crying .................po czym ociera lezki wzruszenia dobrocią innych i wola ponownie....................niech wszyscy tanczą biggrin ...........................* Nie wzruszaj się tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney *lekko wstawiony krzyczy za srodka sali : jestescie kochani crying .................po czym ociera lezki wzruszenia dobrocią innych i wola ponownie....................niech wszyscy tanczą biggrin ...........................* TWOJE ZDROWIE heheeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:14 pm
Sei chan Kukus Sei chan BeeWolf Sei chan *Niepwenie zagląda do środka*Nyu. łapie za reke i wciaga dalej .. podaje kieliszek ... musisz wypić na Młodych ! Ale ja nie piję alkocholu. możesz pić sok... rownież takowe mamy napoje... A wino macie, albo szampana?? wszystko PRIMA SORT... Ozzwald robił dziś zakupy, więc jest wszystko czego dusza zapragnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:14 pm
falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:15 pm
no wlasnie a gdzie jest ozz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:16 pm
*Bierze kieliszek szampana*No to za Wampirka i Suneya*Oprużnia kieliszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:16 pm
Falcone *wchodzi kopjac dzwi w rekarz trzyma gorzalke* Ludziska impreza bezemnie sie zaczela question bo cie nie było jka zaczynaliśmy... ale już jesteś... więc wporzo... *podaje mu kielicha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|