|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2011 1:50 pm
Tik-tak...
Senkinek nem kell a drága nyeremény? Amit, attól függetlenül kiosztanék, ha senki sem nyerné meg a játékot? Mint említettem, a 100 oldal a feltétel, de nem mondtam olyat, hogy győzni is kell hozzá...
Szóval, szedjétek össze magatokat, mert az ötödik fejezet fog jönni nemsokára...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2011 2:08 pm
Dehogynem! Csak halvány gondolatunk sincs, hogy ki lehet a gyilkos... stressed Gyerekek, nem kéne megkérdeznünk egy újabb NPC-t?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2011 3:07 pm
Csak gondolkodni kéne. Egy zárt szabályrendszerben, általában (a kiskapukat nem számítva) csak egyetlen komponens lóg ki. Erre kéne rájönni és kész is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 1:39 am
Annak könnyű aki ismeri ezt a fajta gondolkodási módot... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 5:31 am
Megadtam a szabályait, nem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 6:29 am
Meg, de nekem akkor sem megy ez confused Pedig próbálkozom T___T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 6:37 am
A megoldás, már így is a szátokba van rágva, szinte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 6:47 am
Ezt eddig az összes résznél elmondtad... Mégis csak egyet sikerült megfejteni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 7:01 am
A következő fejezet, talán segíteni fog. Vagy nem. twisted Minden esetre, ahogy mondtam, egyszerűbb rejtvény, de nehezebb megoldás.
Nem szemétkedésből mondom, de minden előttetek van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 9:51 am
Elnézést, hogy pár napra eltűntem az éterből, de újra itt vagyok, szóval pár perc felzárkózás után újra aktív leszek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 9:53 am
Volfram sokat gondolkodik, de nincs sok ideje leülni, mert 19én szallagavató... stressed Ettől függetlenül tetszik ahogy az események alakulnak xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 10:02 am
Malreni, Te most épp arra akarsz ösztönözni, hogy minél többet elmélkedjünk ide, vagy hogy minél hamarabb találjuk meg a gyilkost? neutral Mert hogy nekem továbbra is meg van a jelöltem, és egyre inkább gyanakszom rá, de semmi bizonyítékom, vagy ötletem az indítékra. És ha igazam is lenne, még messze vagyunk még a 100-tól.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 11:59 am
Selly, írd le a jelölted, majd keresek kifogást arra, hogy megkérdezzük twisted
Ja, és Mal, te gonosz rejtvényírók leggonoszabbika (xD), egy kérdésem van feléd: Miért ilyen bazi nehéz ez a játék??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 1:32 pm
Átolvastam az egész témát, csak annyi derült ki számomra, hogy Wilfred nem gyilkolt. Maradt 4 ember: Geoff, Megan, Ethan és Ella. Ethan nem gyilkolt volna Ella nélkül, aki csak Lauráért hajlandó ezt megtenni Adrianával szemben. Megan és Geoff ismerik Adrianát, de nekik szerintem nincs indítékuk. Ellát már kikérdeztük, úgyhogy talán Ethan segíthet. Rá szavazok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2011 2:39 pm
Silphil Selly, írd le a jelölted, majd keresek kifogást arra, hogy megkérdezzük twisted Ja, és Mal, te gonosz rejtvényírók leggonoszabbika (xD), egy kérdésem van feléd: Miért ilyen bazi nehéz ez a játék?? Én nem gonosz vagyok, hanem kegyetlen. Legkegyetlenebb a legkegyetlenebbek közt. (Cruelest among the cruelests.) És a játék, nem nehéz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|