|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 22, 2010 2:31 am
Jelenleg milyen tárgyak vannak nálad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 11:52 am
új fejezet... új ötletek....
abban szerintem biztosak lehetünk, hogy a halottak nem gyilkolnak. ergo akik nem lehetnek a gyilkosok: Harold, Anne, Helen, Kevin, Adriana és Geoff a leggyanúsabbak az eltűntek, bár a jelenlévők sem kizárhatóak, ugyanis az éjszaka folyamán bárki kiosonhatott...
a halál módja még mindig nem derült ki... össze lettek kaszabolva, de olyan, mintha karmolásnyomok lennének, viszont a piros igazság miatt Kuro kizárva.... mi okozhatott még ilyen nyomokat?? a torkuk is át van vágva, a kezük is véres... mindenki dulakodott, nem hiszem, hogy egyszerre ölték meg őket: vagy több gyilkosunk van, vagy egy gyilkos de az máshol végzett mindenkivel szerintem Shawn, és Laura is kizárható a gyilkosok sorából, hiszen mindkettőjük szerettei a halottak listáján van, és eléggé kiborította őket az eset
meg kéne tudni milyen fajta fegyverek voltak a teremben, hátha köztük volt a gyilkos fegyver is, de ha az egész terem fel volt dúlva lehet kerestek valamit...
josh eltűnéséről: biztos két ok lehet: vagy ő a tettes vagy áldozat lett, ha tettes kell az indíték... azon még rágódom egy sort ha áldozat, akkor is kell az indíték.... bár nekem a tettes megoldás jobban tetszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 12:12 pm
Igen, eltűntek közül is lehetett valaki, de nem biztos. Megan már nem tűnik gyanúsnak, mint eleinte. Viszont Josh gyanús lett nekem is, bár ő kicsit olyan, mint Shawn. Szóval nem biztos, hogy tettes. Ami a halottak és sérüléseket illeti. Szerintem az ellopott fegyverekkel ejtették. Kés, tőr, kard, buzogány. A megfelelő fegyvert keresték idő szűkében.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 12:49 pm
És... most jön a feketeleves! A játékosok a belépésük sorrendje szerint kaptak egy számot. Ezt láthatjátok itt.1 Bíbortetű 2 Lurzt 3 Medvelaszlo 4 Vrobi 5 Napsugar 6 SyforceHUN 7 Bolyhoska 8 Arkrix 9 Sztyanime A lehetséges halálnemek, pedig a szabályukba foglalásuk szerint kaptak számot.
1 Véletlenszerű 2 Gyilkosság 3 Megvesztegetés 4 Párbaj 5 Hisztéria Felkérem jelenleg legjobban teljesítő játékost Napsugarat, hogy dobjon kétszer egymás után egy hatoldalú dobókockával. Ha bármelyiknél hatos jön ki, én választok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
napsugar rolled 1 6-sided dice:
6
Total: 6 (1-6)
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
napsugar rolled 1 6-sided dice:
1
Total: 1 (1-6)
|
Posted: Thu May 27, 2010 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Malreni rolled 1 10-sided dice:
8
Total: 8 (1-10)
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 12:54 pm
Ezzel eldőlt. Egy játékos véletlenszerűen meghal. A szabályok értelme szerint ellene tenni nem lehet.
Kedves Arkrix, halott vagy. Köszönöm, hogy játszottál, de sajnos, a játék számodra végetért. Nyugodj békében.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 1:06 pm
Egyszerűbb oka van a fegyverek eltűnésének. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 1:08 pm
Egyszerűbb oka? *gondolkozik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 1:19 pm
ellopni nem hiszem, hogy ellopták őket... lehet a gyilkos nem akarja, hogy védekezni tudjanak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 1:58 pm
Vagy éppen ezeket használták hogy megöljék egymást
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 27, 2010 2:43 pm
Nah itt az én véleményem az ügyhöz
Szerintem Sera ölhete az embereket az ebédlőn mert mint tudjuk ő egy képzett harcművész elöbb vágta el a torkukat és aztán karmolta össze a holtestet hogy későbbiekben majd a gyerekek Kuro-ra tereljen figyelmüket
A fegyver eltűnése több oka lehet hogy Harold már régóta elrakta a fegyvereket hogy ne hogy bántódása essen Laurára vagy az is lehet hogy Ella és Ethan elöbb vettek észre a holtestekre ők jutottak hamarabb a fegyverekhez lehet hogy Sera tüntette el őket hogy a többiek ne tudjanak védekezni
Amit Josh illeti hát.... reméljük több információhoz tudunk szerezni majd általa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 28, 2010 5:41 am
A fegyvereknek lába kelt, szó szerint. Ennél egyszerűbb oka nem lehet az eltűnésüknek. Biztos fejlesztettek valamit rajtuk a laborban. Önműködő automata fegyverek. Valami aktiválta őket és kitörtek a vitrinből. Ha Harold rég elrakta a fegyvereket, akkor nem lenne feldúlva a hely.
Sera elég gyanús. Főleg azért, mert szenvtelenül viselkedik. Erősen kétlem, hogy lenne elég fizikai ereje sok felnőttel végezni egyszerre, legyen bármennyire harcművész. Ha ő tette, akkor valahogy irányította a fegyvereket. Serának nincs különösebb oka a gyilkosságra. Persze Josh-nak sincs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 28, 2010 9:31 am
Mondom egyszerűbb... hogy nézne már ki, hogy egy régi puska, kis apró hurkapálca lábakon kisétál a társalgóból?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|