|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 10:24 am
nekem is okkés ella....... am mal sokat számít az hogy ki mit visel?? mert nekem ella karján a lánc is érdekelne, vajon csak én beszélem be magamnak hogy annak jelentősége van vagy csak egy design elem nemtom sweatdrop
abban egyet értünk h bauta és sinistra a két fő elem a játékban, majd a rangsorban moon következik (tegezte haroldot) aztán itt lehet valahol harold majd renov (uramnak szólította haroldot) majd jönnek a cyborgok a női ágon ugye egyértelműen sinistra a főnök majd jön harold és a cyborg lányok.... amúgy én még arra lennék kíváncsi h a két ág mennyire tartja a kapcsolatot egymással bár bíbor elgondolása tényleg okkés biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 12:34 pm
Ahogy Malrenit ismerem minden lényeges lehet. Bennem is felötlött, hogy Ella karkötője jelenthet valamit. Igazából nem tudom mire vélni, mert cselédek nem szoktak ékszert viselni. Alapból arra gondolnék, hogy Laura adta Ellának, biztos ő maga készítette. Ha valakit szívből szeretnek, akkor szoktak adni neki valami kis "semmiséget".
Ahogy elnézem a fiú és lány traktus csak felületesen tartják a kapcsolatot, hiszen ők csak a saját főnökükre hallgatnak. Hierarchia érvényesül itt.
Úgy tűnik a többség Ellát akarja kikérdezni. Malreni beszélhetünk vele?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 1:44 pm
de ha csak kis semmiség lenne a karkötő mal választhatott volna egy kisebb, kevésbé feltűnő darabot is.... van belőlük egypár....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 12:48 am
Talán figyelem elterelés.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:43 am
szerintem is jöhet Ella....karkötő gyanús.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 16, 2009 11:01 pm
Rendben, akkor Ella lesz. Kérdezek is.
Ella mióta vagy Helenék szolgálatában? Dolgoztál máshol is ezelőtt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 9:50 am
Ella Körülbelül kilenc éve dolgozom Raven házban. Előtte különböző házakban végeztem ugyanezt a munkát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 11:09 am
Voltál már Harold házában?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 11:24 am
Ella, kitől kaptad a karkötődet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 11:41 am
Ella -Nem, még nem. -Laura kisasszonytól.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 11:52 am
Milyen alkalomra kaptad a karkötőt? Anyák napjára készítette?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 3:12 pm
Ella Elnézést, de nem fogok erről beszélni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 20, 2009 10:18 pm
Honnan van a seb az arcodon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 9:52 am
Miért kedveled ennyire Laurát?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 10:19 am
Ella -A sebet, még kiskoromban szereztem. -Elnézést, de nem fogok erre válaszolni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|