|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:20 am
Én masquerade mayhem általában... Saját szobát hozok majd létre aki akar jöjjön smile Én még hellben farmon és skittlesben próbálkozom majd. De ha akartok magyar törzsszervert szóljatok biggrin
Pici off: lehet zöld Sims rombuszokat vadászni a fő menüpontos oldalokon (my gaia community stb tehát mint a daily chancenél). 3ért egy fejed fölé tehető Sims kristályt kapsz aztán 10et kell gyűjteni arra nem tudom még mi a jutalom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:24 am
Na a 10 rombuszra 100 goldot ad aztán ajánlja hogy nézd meg a profilt és a filmet (sims 3)
Később leszek hajrá smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:25 am
Obilia Én masquerade mayhem általában... Saját szobát hozok majd létre aki akar jöjjön smile Én még hellben farmon és skittlesben próbálkozom majd. De ha akartok magyar törzsszervert szóljatok biggrin Pici off: lehet zöld Sims rombuszokat vadászni a fő menüpontos oldalokon (my gaia community stb tehát mint a daily chancenél). 3ért egy fejed fölé tehető Sims kristályt kapsz aztán 10et kell gyűjteni arra nem tudom még mi a jutalom. Legyen hogy táncohasak Ellenie-vel twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:28 am
masquerade mayhem -re csináltam egy szobát rekacicca szoba ha szeretnétek gyertek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:32 am
Nekem most mennem kell valszeg holnap leszek megint. Hajrá és jó szórakozást biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:35 am
Rekacicca masquerade mayhem -re csináltam egy szobát rekacicca szoba ha szeretnétek gyertek smile Meg van te hol vagy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:36 am
Szia Obi! Rekkacica, én sztem megyek egy kis csevegésre whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:36 am
skittlesben ugrálok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:56 am
nah új promos összeállítás xp mostmár azt hiszem végleges xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 10:58 am
hazajött a macskáááááááááááááámn jeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 11:10 am
Rekacicca hazajött a macskáááááááááááááámn jeeee nah látod biggrin nem kel annyit aggódni 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 11:18 am
Én csak azon izgulok, hogy semmelyik sem sikerül.. crying Mármint, nulla, kérem, NULLA százalékot érek el. Hurrá. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 11:25 am
Végre megcsináltam a mennyes elsőt, a jutalom Heavenly Drapes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 12:01 pm
jeee a mennyest megcsináltam smile (marad a haléas második és a farm második amit mindig végig röhögök) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 12:11 pm
segítsetek lányok Sgergely senkivel nem jött a bálba és meleg lett és engem akar támadjatok öleléssel attól füsté válik majd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|