|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:31 pm
Doku no Hana Davide szerintem csak probálkozott, ha én is be akarok jutni valahova kulcs nélkül akkor is megprobálom kinyitni az ajtót ha szinte biztos vagyok benne hogy zárva van Nem voltam ilyen helyzetben, de kétlem, hogy igyekeznék bejutni az általam utált emberhez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:31 pm
bibortetu Bárki hazudhat. Az is lehet Wilfred a második hullajelölt. lehet, mivel Harold barátja és bizalmasa volt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:32 pm
bibortetu Doku no Hana Davide szerintem csak probálkozott, ha én is be akarok jutni valahova kulcs nélkül akkor is megprobálom kinyitni az ajtót ha szinte biztos vagyok benne hogy zárva van Nem voltam ilyen helyzetben, de kétlem, hogy igyekeznék bejutni az általam utált emberhez.ha tudni akarod mi van vele és hogy estleg halott e akkor igen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:36 pm
Az a gáz, hogy kevesen vagyunk. Kockázatos így dönteni. Shawn és Wilfreden kívül kivel érdemes beszélni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:38 pm
Én szívesen lemondok Shawnról, ha ezt akarjátok. Ha legközelebb még élek, akkor lehet, hogy Shawn legyen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:41 pm
Rachel furán fogadta a halálhírt ami megint gyanakvásra ad okot, Helen valószinüleg nem árul el semmi lényegeset amig az nincs érdekében,Daviddel is lehet hogy érdemes bár Wilfred többet tudhat és ő is látta a hullát, Megan egyenlőre nem érdekes, Anne szokásosan reagált
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:42 pm
szerintem Wilfred most hasznosabb lenne, talán tud valamit, Harold lehet hogy neki a levélről is többet elárult
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:43 pm
A cérnaszál rossz végét fogjátok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:49 pm
Nárcisz talán mond majd valami okosat. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:52 pm
Remélem...
Elárulom, eddig 120-szal száguldotok a tragédia felé...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:53 pm
Sharoan Remélem... Elárulom, eddig 120-szal száguldotok a tragédia felé... oh, én élvezem ahogy lobog a hajam, csak ezek a bogarak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:53 pm
A levél témakört letudtuk. Az áldozatnál többet, már csak a gyilkos tud, de ő hazudik. Jó lenne tudni a sós illat eredetét. Hol vannak a gyilkos eszközök?
Kérdem a játékmestert: NPC-t lehet cselekedetre sarkallni? Megkérhetem rá, hogy kutasson át valamit például?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:55 pm
Adriana még alszik ebben a fejezetben vagy eltünt vagy én nem vettem észre?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 1:57 pm
bibortetu A levél témakört letudtuk. Az áldozatnál többet, már csak a gyilkos tud, de ő hazudik. Jó lenne tudni a sós illat eredetét. Hol vannak a gyilkos eszközök?
Kérdem a játékmestert: NPC-t lehet cselekedetre sarkallni? Megkérhetem rá, hogy kutasson át valamit például? Aszabályban benne van, hogy kérhettek akármit. Ez, akár azt is jelentheti, hogy szó szerint megmondjátok neki, hogy mit csináljon. De, ez csak a következő fejezetben történhet meg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|