|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 10:12 am
heh... a ja też bym mogła tak subtelnie poprosić o pokoik? najlepiej wysoko biggrin i odrazu o taki fotelik mięciutki jakiś i w kolorkach ciemnych, czarny np., tak gdzieś z boczku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 1:14 pm
Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" ale i tak musisz podać numerek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 1:18 pm
Irinn heh... a ja też bym mogła tak subtelnie poprosić o pokoik? najlepiej wysoko biggrin i odrazu o taki fotelik mięciutki jakiś i w kolorkach ciemnych, czarny np., tak gdzieś z boczku biggrin numerek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 2:27 pm
jeszczem raz ladnie prosiem o pokoik 737 dziekujem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:44 pm
Sayokun Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" ale i tak musisz podać numerek 3nodding spokojnie^^ 6 lub 13?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 1:18 pm
Lina-san Sayokun Lina-san Czy ja bym mogła dostać jakiś mały domeczek zamiast pokoiku ? sweatdrop tzn swój koncik do wróżb, sabatów i malowania ^^" żebym nie przeszkadzała innym jak mi cos do głowy strzeli =(? Can i?^^" ale i tak musisz podać numerek 3nodding spokojnie^^ 6 lub 13? Obydwa zajęte. Obejrzyj sobie plan (jest w pierwszym poście tego topicu) - tam jest napisane, które pokoje są już zajęte)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 1:22 pm
*przygląda się planowi* No wiesz co, sayo? Ale żeś ten głośnik postawił! Chcesz, żeby mnie ogłuszyło? Jakoś inaczej to trzeba wymyśleć, bo to ani wyodne, ani nie widać reszty pokoju!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:38 am
sayokun czy mógł byś przenieśc cirille do mojego pokoju ona sie zgodziła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 9:49 am
SERAFIN-VAMPIRE sayokun czy mógł byś przenieśc cirille do mojego pokoju ona sie zgodziła a tak przy okazi to w twoim planie jest błąd nie ma już pokoju 1985
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:37 pm
Kiedy będziesz akutualizował Plan budynku gildii i melinę??
Pamiętaj o nas... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 10:13 am
Ja bym chciał pokoik nr 14 (patrzyłem, nie jest zajęty) No i niech będzie w lasku (a jak nie można mieć domku [domek nr. 14] to pokoik na strychu...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 10:20 am
Qatryk Ja bym chciał pokoik nr 14 (patrzyłem, nie jest zajęty) No i niech będzie w lasku (a jak nie można mieć domku [domek nr. 14] to pokoik na strychu...) Przypminam o swoim pokoiku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 3:00 am
Ooo, jaka fajowna buda! xd Moge prosic o pokoik numer 80? (8 to my lucky number ^^) Jakims hamakiem tez bym nie pogardzila... Obejde sie bez fotela, u mnie w domu to rodzice zawsze okupuja ostatnie dwa miejsca siedzace, wiec przyzwyczailam sie do zaszczycania podlogi swym zgrabnym dupskiem ;3 Chociaz...? Moze jakas sexowna jasnozielona poduszeczka? Z gory fenkz! ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 7:52 am
hmmm.... a ja mam inną sprawę... przenieś mnie do pokoju loraka czyli nr 31... i postaw gdzieś moją pracownię... najlepiej będzie jeśli umieścisz ją w kompleksie z 3 wież, gdzieś niedaleko i niezbyt blisko od głównego budynku :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|