Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vasp

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 4:20 am

Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 10:28 am

Vasp
Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop

niech skrobnie prywatna wiadomosc do ktoregos z modow gildii i wyjasni sytuacje 3nodding

MissTao
Crew

Vasp

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 2:17 pm

MissTao
Vasp

niech skrobnie prywatna wiadomosc do ktoregos z modow gildii i wyjasni sytuacje 3nodding

3nodding okej, już się robi smile dziękuję xd
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 2:39 pm

Vasp
MissTao
Vasp

NIEEEE! Tylko nie PMka, bo nie dzialaja gonk Napisz tu nick kolezanki a my ja zaprosimy- bedzie szybciej 3nodding

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 3:25 pm

MissTao
Vasp

Misiu... mi się PMki walą jak króliczki na wiosnę... więc ten twój pomysł jest z deka kulawy... [nie żebym podważał twój autorytet, co to to nie... nawet bym się nie ważył] lepiej by dała tu jej nick

edit:
[widzę, że Łamaga... tfu... Omega już to napisała... no cóż wielkie umysły myślą podobnie... tudzież naśladownictwo jest najpewniejszą formą podziwu]
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 4:45 pm

komu nie dzialaja temu nie dzialaja, mila dziatwo... mnie tam od rana wszystko na Gai smiga jak burza 3nodding (a jak ma opory, to sie to zalatwia sposobem - na PiEmy tez sie jakowys znajdzie wink )

MissTao
Crew

Kukus

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 12:28 am

MissTao
komu nie dzialaja temu nie dzialaja, mila dziatwo... mnie tam od rana wszystko na Gai smiga jak burza 3nodding (a jak ma opory, to sie to zalatwia sposobem - na PiEmy tez sie jakowys znajdzie wink )
no ba... pociągnąć z główki... albo laska dynamitu
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:33 am

Omega Sun
Vasp
MissTao
Vasp

NIEEEE! Tylko nie PMka, bo nie dzialaja gonk Napisz tu nick kolezanki a my ja zaprosimy- bedzie szybciej 3nodding

Anuko (ten nick) smile

Vasp

Raticiel

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:37 am

Hmmm... czy mogłabym o to samo prosić dla Aoi_Taiyo? 3nodding (bardzo prosi heart )
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:40 am

Raticiel
Hmmm... czy mogłabym o to samo prosić dla Aoi_Taiyo? 3nodding (bardzo prosi heart )
a co? ta też składała podanie nie mając wystarczająco dużo pieniędzy?

Kukus

Raticiel

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 10:44 am

Kukus
Raticiel
a co? ta też składała podanie nie mając wystarczająco dużo pieniędzy?

yyy... musze ja zapytac sweatdrop
PostPosted: Sun Feb 20, 2005 10:08 am

dobra szcerze mam maly klopot nie chca mi sie pokazywac niektore przedmity w markecie sad i ogolnie mam dosyc spore klopoty z gaia co sie dzieje??????

evilkaa

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 8:53 am

Silver_day
dobra szcerze mam maly klopot nie chca mi sie pokazywac niektore przedmity w markecie sad i ogolnie mam dosyc spore klopoty z gaia co sie dzieje??????

Gaia jest TROCHE popsuta i wszyscy tak maja sweatdrop A co do przedmiotow, to te eventowe sa czerwonymi X-ami w markecie xp
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 1:56 am

Ja mam pytanie dotyczace niektorych tekstow na forum ogolnym , czytalam kilka angielskich dialogow i widzialam tam jakas wypowiedz i pod tym kilka innych postow "Wark" co one oznaczaja ? nie batrdzo sie orientuje ... ciekawi mnie tez skad wszyscy maja te baloniki ? gdzie je mozna dostac ?

Eredin

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 1:39 pm

marzul
Ja mam pytanie dotyczace niektorych tekstow na forum ogolnym , czytalam kilka angielskich dialogow i widzialam tam jakas wypowiedz i pod tym kilka innych postow "Wark" co one oznaczaja ? nie batrdzo sie orientuje ... ciekawi mnie tez skad wszyscy maja te baloniki ? gdzie je mozna dostac ?

baloniki sa z ostatniego eventu z okazji urodzin gai. Teraz juz nie mozna ich dostac za darmo, ale sa dostepne w markecie (jeszcze) calkiem niedrogo 3nodding
A co do tych postow, to nie za bardzo rozumiem o co pytasz sweatdrop
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games