|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:20 am
Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 10:28 am
Vasp Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop niech skrobnie prywatna wiadomosc do ktoregos z modow gildii i wyjasni sytuacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:17 pm
MissTao Vasp Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop niech skrobnie prywatna wiadomosc do ktoregos z modow gildii i wyjasni sytuacje 3nodding 3nodding okej, już się robi smile dziękuję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 2:39 pm
Vasp MissTao Vasp Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop niech skrobnie prywatna wiadomosc do ktoregos z modow gildii i wyjasni sytuacje 3nodding 3nodding okej, już się robi smile dziękuję xd NIEEEE! Tylko nie PMka, bo nie dzialaja gonk Napisz tu nick kolezanki a my ja zaprosimy- bedzie szybciej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:25 pm
MissTao Vasp Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop niech skrobnie prywatna wiadomosc do ktoregos z modow gildii i wyjasni sytuacje 3nodding Misiu... mi się PMki walą jak króliczki na wiosnę... więc ten twój pomysł jest z deka kulawy... [nie żebym podważał twój autorytet, co to to nie... nawet bym się nie ważył] lepiej by dała tu jej nick edit: [widzę, że Łamaga... tfu... Omega już to napisała... no cóż wielkie umysły myślą podobnie... tudzież naśladownictwo jest najpewniejszą formą podziwu]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 4:45 pm
komu nie dzialaja temu nie dzialaja, mila dziatwo... mnie tam od rana wszystko na Gai smiga jak burza 3nodding (a jak ma opory, to sie to zalatwia sposobem - na PiEmy tez sie jakowys znajdzie wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 12:28 am
MissTao komu nie dzialaja temu nie dzialaja, mila dziatwo... mnie tam od rana wszystko na Gai smiga jak burza 3nodding (a jak ma opory, to sie to zalatwia sposobem - na PiEmy tez sie jakowys znajdzie wink )no ba... pociągnąć z główki... albo laska dynamitu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 3:33 am
Omega Sun Vasp MissTao Vasp Jak moge zaprosic kogos do gildi? Znajoma chciala sie zapisac ale nie miala wystarczajaca kasy i teraz musi byc do gildii zaproszona przez kogos kto juz jest... sweatdrop niech skrobnie prywatna wiadomosc do ktoregos z modow gildii i wyjasni sytuacje 3nodding 3nodding okej, już się robi smile dziękuję xd NIEEEE! Tylko nie PMka, bo nie dzialaja gonk Napisz tu nick kolezanki a my ja zaprosimy- bedzie szybciej 3nodding Anuko (ten nick) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:37 am
Hmmm... czy mogłabym o to samo prosić dla Aoi_Taiyo? 3nodding (bardzo prosi heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:40 am
Raticiel Hmmm... czy mogłabym o to samo prosić dla Aoi_Taiyo? 3nodding (bardzo prosi heart ) a co? ta też składała podanie nie mając wystarczająco dużo pieniędzy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:44 am
Kukus Raticiel Hmmm... czy mogłabym o to samo prosić dla Aoi_Taiyo? 3nodding (bardzo prosi heart ) a co? ta też składała podanie nie mając wystarczająco dużo pieniędzy? yyy... musze ja zapytac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:08 am
dobra szcerze mam maly klopot nie chca mi sie pokazywac niektore przedmity w markecie sad i ogolnie mam dosyc spore klopoty z gaia co sie dzieje??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:53 am
Silver_day dobra szcerze mam maly klopot nie chca mi sie pokazywac niektore przedmity w markecie sad i ogolnie mam dosyc spore klopoty z gaia co sie dzieje?????? Gaia jest TROCHE popsuta i wszyscy tak maja sweatdrop A co do przedmiotow, to te eventowe sa czerwonymi X-ami w markecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:56 am
Ja mam pytanie dotyczace niektorych tekstow na forum ogolnym , czytalam kilka angielskich dialogow i widzialam tam jakas wypowiedz i pod tym kilka innych postow "Wark" co one oznaczaja ? nie batrdzo sie orientuje ... ciekawi mnie tez skad wszyscy maja te baloniki ? gdzie je mozna dostac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:39 pm
marzul Ja mam pytanie dotyczace niektorych tekstow na forum ogolnym , czytalam kilka angielskich dialogow i widzialam tam jakas wypowiedz i pod tym kilka innych postow "Wark" co one oznaczaja ? nie batrdzo sie orientuje ... ciekawi mnie tez skad wszyscy maja te baloniki ? gdzie je mozna dostac ? baloniki sa z ostatniego eventu z okazji urodzin gai. Teraz juz nie mozna ich dostac za darmo, ale sa dostepne w markecie (jeszcze) calkiem niedrogo 3nodding A co do tych postow, to nie za bardzo rozumiem o co pytasz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|