|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:47 am
Czasem robia.... Przeciez nie jest tak, ze sie cofaja... Wiekszosc ich filmow bije wszystkich na glowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:07 am
Pitko No dobra. Tylko tyle że im więcej prubują tym gorzej im wychodzi. Mogli by robić jakeś postępy. Przesadzasz. Wiadomo, bywaja lepsze i gorsze tytoly. Zreszta mowimy teraz ogolnikami, a nie konkretnie o anime. Trodno by bylo zreszta, bo zbyt wiele przykladow nie ma :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:15 am
Jifer Neilameane BeeWolf_san alexvandom opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom?w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) NIE STRASZ MNIE!!!!!! scream To nie groźby to zeczywistosc zycie jest straszniejsze niz sen. Ze Evangelion ma byc w wersji amerykanskiej?! eek O zgrozo.... Mało tego!!! Ma to być kolejna część filmowa!!! O zgrozo.... ale tak na marginesie, to ciekawym jak to zrobią ;p Ja to bardzo nie moge się doczekać na FF movie... akcja kilka lat po FFVII A Battle Angel Alita się zwaliłe.... cudzi były pierwsze tomy... a puźniej to kicha się zrobiła :/ Ja zato bardzo polubiłem (ten sam Autor) eXaXXion'a i GandamSmith Cats smile Włąsnie mi sie przypominał Temat Z PA forum biggrin ... jak załorzyłęm o Amerykański sen o Evangelionie biggrin dym dym, ah jaka Rin była zła ... ah to glupia kobieta biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:41 am
Heh, a ja sobie wreszcie zalatwlilem znowu kochanego "End of Evangelion" *_* heart 4laugh !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:42 am
]Goth bless[ Heh, a ja sobie wreszcie zalatwlilem znowu kochanego "End of Evangelion" *_* heart 4laugh ! End of Eva jest wielki! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:37 am
Dobra przestańmy o nich pisać bo palpitacji serca dostanę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:57 am
Pitko Dobra przestańmy o nich pisać bo palpitacji serca dostanę. Spokojnie.... Ty chyba jestes bardzo nerwowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 2:35 am
BeeWolf Włąsnie mi sie przypominał Temat Z PA forum biggrin ... jak załorzyłęm o Amerykański sen o Evangelionie biggrin dym dym, ah jaka Rin była zła ... ah to glupia kobieta biggrin xp No racja.... byl dym... i to jaki!!! Kocham PA, ale mam tak malo czasu, za zagladam tam tylko, by poczytac... zadko cos zostawiam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:21 am
Zmienie temat i spytam czy ktos czyta tu WSPOMNIENIA DEMONA ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:02 am
alexvandom Zmienie temat i spytam czy ktos czyta tu WSPOMNIENIA DEMONA ? A jasne ze tak!!!!! Normalnie git!!! ^___________^ Ale wiecie co?! 3 TOM KENSHINA WYSZEDL!!!! (po wydaniu 4 i 5 tomu....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:08 am
Poszukuje exclaim shingetsutan tsukihime oraz soul hunter oav. jak ktos posiada na kompie i to niech da znac ... zwlaszcza to pierwsze exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:47 am
Neilameane alexvandom Zmienie temat i spytam czy ktos czyta tu WSPOMNIENIA DEMONA ? A jasne ze tak!!!!! Normalnie git!!! ^___________^ Ale wiecie co?! 3 TOM KENSHINA WYSZEDL!!!! (po wydaniu 4 i 5 tomu....) Kogo ze wspomnien najbardziej lubisz???? ( Ja przepadam za Eclipsem heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:00 am
alexvandom Neilameane alexvandom Zmienie temat i spytam czy ktos czyta tu WSPOMNIENIA DEMONA ? A jasne ze tak!!!!! Normalnie git!!! ^___________^ Ale wiecie co?! 3 TOM KENSHINA WYSZEDL!!!! (po wydaniu 4 i 5 tomu....) Kogo ze wspomnien najbardziej lubisz???? ( Ja przepadam za Eclipsem heart ) Eclipse RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!! Kocham tego goscia!!!! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:43 am
Neilameane alexvandom Neilameane alexvandom Zmienie temat i spytam czy ktos czyta tu WSPOMNIENIA DEMONA ? A jasne ze tak!!!!! Normalnie git!!! ^___________^ Ale wiecie co?! 3 TOM KENSHINA WYSZEDL!!!! (po wydaniu 4 i 5 tomu....) Kogo ze wspomnien najbardziej lubisz???? ( Ja przepadam za Eclipsem heart ) Eclipse RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!! Kocham tego goscia!!!! heart heart w trzecim tomie najlepsze sa dwa epizody z zamku demona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|