|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 11:15 am
ichabot ZebraDeath a ja jestem wesooooooooła! bo tak 3nodding i zjadłam osiem pączków cheese_whine cheese_whine A ja równiutko 10 i na tym jeszcze dzisiaj nie koniec domokun domokun gdzie Wy to mieścicie do jasnej ciasnej?? ja zjadłam dwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 11:34 am
Mroovecka ichabot ZebraDeath a ja jestem wesooooooooła! bo tak 3nodding i zjadłam osiem pączków cheese_whine cheese_whine A ja równiutko 10 i na tym jeszcze dzisiaj nie koniec domokun domokun gdzie Wy to mieścicie do jasnej ciasnej?? ja zjadłam dwa... Ja zazwyczaj głoduję w swoim pokoju, to czasami chyba mam prawo się najeść xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 12:22 pm
ichabot Mroovecka ichabot ZebraDeath a ja jestem wesooooooooła! bo tak 3nodding i zjadłam osiem pączków cheese_whine cheese_whine A ja równiutko 10 i na tym jeszcze dzisiaj nie koniec domokun domokun gdzie Wy to mieścicie do jasnej ciasnej?? ja zjadłam dwa... Ja zazwyczaj głoduję w swoim pokoju, to czasami chyba mam prawo się najeść xp ja podobnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 1:18 pm
10 paczkow... gonk
widzialam sie dzis z trzema ziomalami, wiec zjadlam trzy paczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 1:24 pm
Jukatan 10 paczkow... gonk widzialam sie dzis z trzema ziomalami, wiec zjadlam trzy paczki. Ja jeszcze 11 zżarłem i już mi nie pozwolili na więcej xd Musiałem dla taty zostawić chociaż te 2 ostatnie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 2:08 pm
ichabot Jukatan 10 paczkow... gonk widzialam sie dzis z trzema ziomalami, wiec zjadlam trzy paczki. Ja jeszcze 11 zżarłem i już mi nie pozwolili na więcej xd Musiałem dla taty zostawić chociaż te 2 ostatnie pirate eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 5:16 am
ZebraDeath ichabot Mroovecka ichabot ZebraDeath a ja jestem wesooooooooła! bo tak 3nodding i zjadłam osiem pączków cheese_whine cheese_whine A ja równiutko 10 i na tym jeszcze dzisiaj nie koniec domokun domokun gdzie Wy to mieścicie do jasnej ciasnej?? ja zjadłam dwa... Ja zazwyczaj głoduję w swoim pokoju, to czasami chyba mam prawo się najeść xp ja podobnie 3nodding mhm, i ja też. zjadłam około siedmiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 6:09 am
9 pączków mrgreen i jeden faworek wink juz mi niedobrze bylo jak na nie patrzylam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 7:57 am
hm... został mi na dzisiaj jeden pączek 3nodding zjadłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 9:08 am
ZebraDeath hm... został mi na dzisiaj jeden pączek 3nodding zjadłam. Ja dostałem dzisiaj od kumpla jednego domowej roboty. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 9:09 am
a ja mam nową sygnaturę, o.
i się chwalę tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 10:11 am
pani psychol a ja mam nową sygnaturę, o. i się chwalę tym. hm. a przybliżysz ogólną interpretację wydźwięku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:13 am
ZebraDeath pani psychol a ja mam nową sygnaturę, o. i się chwalę tym. hm. a przybliżysz ogólną interpretację wydźwięku? mhmhmhmhm antychryst jest kojarzony z jakąś ogromną rewolucją, czymś nowym, odmiennym od naszego codziennego życia. ta praca nawiązuje do pewnej "granicy wolności", do roli artysty. w sumie nie wiem jak to opisać, co mi wpada do głowy gdy myślę o tej pracy, nie jest dobrym mówcą xp ale myślę, że chyba wiesz o co mi chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:33 am
pani psychol ZebraDeath pani psychol a ja mam nową sygnaturę, o. i się chwalę tym. hm. a przybliżysz ogólną interpretację wydźwięku? mhmhmhmhm antychryst jest kojarzony z jakąś ogromną rewolucją, czymś nowym, odmiennym od naszego codziennego życia. ta praca nawiązuje do pewnej "granicy wolności", do roli artysty. w sumie nie wiem jak to opisać, co mi wpada do głowy gdy myślę o tej pracy, nie jest dobrym mówcą xp ale myślę, że chyba wiesz o co mi chodzi... w sumie wydaje mi się to jakimś (nie, żebym Cię chciała obrazić!) młodo-młodzieżowym krzykiem pseudo-artystycznym, używającym słowa "antychryst" na zasadzie "łoo, jestem taki artysta, że nie boję się nawiązywać do spraw szatańsko-religijnych i używam do tego czarnego i białego koloru! Fear me!" takie luźne skojarzenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|