|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 9:45 am
Ajánlom is Mal, különben meg találnék sértődni...............Most tényleg kihalt a topic, vagy ennyire nincs vonzásom? eek eek eek eek crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 12:10 pm
*átkarolja RriC6-ot*
Hát...szerintem nem vagy rossz bőr. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 12:17 pm
Akitta remélem ezt az ölelést azért kaptam, mert tudod ki vagyok................ha nem elmenekültem, és ki kell hogy ábrándítsalak, nincs fütyim.................. 3nodding 3nodding 3nodding rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 12:19 pm
Egy kis élesztő, a többit a fantáziátokra bízom...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 12:36 pm
Senki nem ismer meg????????????? crying crying crying crying crying stressed stressed stressed stressed stressed burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 1:38 pm
RricC6 Senki nem ismer meg????????????? crying crying crying crying crying stressed stressed stressed stressed stressed burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes *Szájon csókolja RricC6-ot* hmmm...ismerős érzés...Bitos, hogy nem Szilvi..nem is bíbor...Panka? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 7:17 am
Akitta-chan RricC6 Senki nem ismer meg????????????? crying crying crying crying crying stressed stressed stressed stressed stressed burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes *Szájon csókolja RricC6-ot* hmmm...ismerős érzés...Bitos, hogy nem Szilvi..nem is bíbor...Panka? whee Nem, én! Az új avatarom! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 8:22 am
Akitta!!!!!!!!!!!!! Tudd meg, megvagyok sértve és kész!!!!!!! RricC6-ot csókolgatod, nekem meg csak a fád jut? Ez DISZKRIMINÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 11:03 am
*Ellöki magától RricC6-ot és hótulról átkarolja a síró Pankát*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 12:03 pm
*megsimogatja Akittát..................* A többit a fantáziádra bízom xp xp xp xp twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 3:05 pm
Úr isten! eek Most olvastam, hogy a Pokémon Diamond & Pearl sorozatnak a rendezője, egy hentai rendező! eek Japánok... Imádom őket! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 10:30 am
Mal csak nem beindultál? rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 1:12 pm
Nem. Sokkolódtam. A pokémont egy hentai rendező rendezi, ez azért dúrva. Mondjuk megmagyaráza, azt, hogy miért félmeztelenkednek a szereplők minden második részben... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 2:15 am
Megjegyzem még így is szerencsésnek mondhatod magad!!! Veled nem nézettek perverz meleg hentait................ eek eek eek eek eek stressed stressed stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|