|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 12:47 pm
Én... most narancsot eszek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:27 am
Most vagyok túl két mentolos cukorkán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:34 am
Mi az a két dolog, amit semmi pénzért nem ennétek együtt? Például: hús csokiöntettel, Mézes erjedt sajt, avokádó szilvamártásban, hagymatea... és egyéb borzalmak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:45 am
Hát ha az számít akkor a hús mellé sütött birsalmát én soha többet.... Meg valahogy a cukrozott bundás kenyeret sincs kedvem kipróbálni, pedig egyik ismerősöm úgy eszi és szerinte finom (ő meg úgy nem tudja elképzelni, hogy megsózza, de nálunk a só valahogy jobban bevált ehhez a kajához).
Szilvi (spikerorult) meg a mézes tejet nem szeresse, pedig az nagyon finoooooom!! whee
Ja és a gumicukor mellé a sushi-t nem ajánlom! biggrin Bár nekem már gumicukor-túladagolásom volt amikor megettem azt az egy szem sushi-t, de valahogy...nem jött ki jól... sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:45 am
Nos, megmondom őszintén elkövettem egy hibát...........amit rókázás követett. Még kezdő főzöcske-szárnypróbálgatásaim idején, akartam csinálni édes savanyú mártással húst és persze tésztát...........nos ebből a hús enyhén szólva ÁNTSZ-gyanús volt, ezért kidobtam, így maradt az édes-savanyú+tészta, most képzeljetek el egy nagy bödön édes-savanyút hús nélkül only tésztával, én ettem meg a végén az egészet, mert valahogy kajaidőben csak úgy érezni lehetett milyen légüres tér lett hirtelen a konyha...........mindenki elszelelt........így kettesben maradtam a szüleményemmel, utána meg a vécével szólóztam.......... rofl rofl rofl rofl Visszatérve, amit tutira nem ennék meg: mustáros-ketchupos banán........... exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:53 am
Asszem én a hagymateát hanyagolnám, mert bizarr íze van. (Mikor beteg voltam akkor kellett volna innom, de kézzel lábbal tiltakoztam ellene.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:56 am
Hát... az én első önálló főzőcskézésemkor a poros (!) spagettit sikerült ízetlenné változtatnom. Meg kicsit nyers is maradt a tészta. Egyébként ehető volt, csak mintha kiveszett volna belőle az íz.....
Az első önálló sütésemnél meg a süti félig réteslisztből készült mert elfelejtettem megnézni a csomagolást mikor elkezdtem önteni és már csak akkor eszméltem fel, amikor a csomag fele a tésztakezdeményben volt... Na hát az a süti már ehető sem volt nagyon... xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:59 am
bibortetu Asszem én a hagymateát hanyagolnám, mert bizarr íze van. (Mikor beteg voltam akkor kellett volna innom, de kézzel lábbal tiltakoztam ellene.) Velem itattak egyszer amikor beteg voltam és hát... azért nem volt túl rossz, de inkább maradok a gyümölcs meg earl grey teáknál. biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:01 am
Molylepke bibortetu Asszem én a hagymateát hanyagolnám, mert bizarr íze van. (Mikor beteg voltam akkor kellett volna innom, de kézzel lábbal tiltakoztam ellene.) Velem itattak egyszer amikor beteg voltam és hát... azért nem volt túl rossz, de inkább maradok a gyümölcs meg earl grey teáknál. biggrin wink A gyümölcstea vagy a sima citrommal ízesített konzum tea az igazi. Ha beteg vagyok boros tea. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:12 am
Egyik nagyim konyakkal itta a teáját mikor beteg volt. biggrin
A másik nagyim meg múltkor főzött nekem forralt bort és isteni voooooolt 4laugh Rakott a borba, szegfűszeget, fahéjat és egy csipetnyi fehér (!) borsot. Marha finom volt. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:47 am
Finom a forralt bor, bár nem igazán csípem az alkoholt ezért inkább boros teát iszom és azt hívom forralt bornak. razz Általában szörnyen nyűgös vagyok betegen, de pár pohár megnyugtat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 5:54 am
És vihogóssá tesz... xd Legalábbis engem. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:32 am
Forralt borról ne is beszéljünk. Ha nagyanyámnak nem ízlik valam, telvágja cukorral, hogy ne lehessen érezni az ízét... Ezt történt a szilveszteri forralt borunkkal is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 7:35 am
Túlcukrozott dolgok, ami már annyira édes, hogy szinte mar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 9:48 am
Túlcukrozott tényleg gáz...............Viszont hol volt mal uraság? Ja és vegyetek fűszoknyát!!!!!!!!!! Most az a menő!!! ÉN is vettem egyet!! Szigorúan csak bíbortól"de nem én mondtam".................na jó de tényleg!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|