Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:35 pm

PointZer0
alexvandom
a ja ostatnio ogladalam the ring spac nie moglam crying

Ja też ostatnio oglądałem The Ring i podobie jak na Blair Witch Project...

...zasnąłem.
a mi się podobało xd

ale najbardziej loobię "darkness" heart
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:52 pm

Ja ostatnio ogladalem "hide and seek" czyli "sile strachu" film fajny i dosyc ciekawy aczkowleik mozna bylo stac ich na troche wiecej bo od prawie samego poczatku domyslalem sie kto co i jak razz aczkowliek mialem 1 chwile zwatpienia...ale szybko minela biggrin

Vykk

YumiTao

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 12:55 pm

Vykk
Ja ostatnio ogladalem "hide and seek" czyli "sile strachu" film fajny i dosyc ciekawy aczkowleik mozna bylo stac ich na troche wiecej bo od prawie samego poczatku domyslalem sie kto co i jak razz aczkowliek mialem 1 chwile zwatpienia...ale szybko minela biggrin

a ja byłam w szoku gdy sie dowiedziałam kim jest Charlie xd ...film strasznie trzymajacy w napieciu...
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:00 pm

YumiTao
Vykk

a ja byłam w szoku gdy sie dowiedziałam kim jest Charlie xd ...film strasznie trzymajacy w napieciu...
fragmentami tak...ale nie w calosci...pozatym ja raczej nazwalbym go klimatycznym...o wszedzie panuje wielka cisza prawie nic podladu muzycznego w waznych fragmentach xp ...
pozatym skojarzyl mis ie teraz jeszcze film "Tozsamosc" ktory jest wg mnie lepszy od tego

Vykk

YumiTao

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:02 pm

Vykk
YumiTao
Vykk

fragmentami tak...ale nie w calosci...pozatym ja raczej nazwalbym go klimatycznym...o wszedzie panuje wielka cisza prawie nic podladu muzycznego w waznych fragmentach xp ...
pozatym skojarzyl mis ie teraz jeszcze film "Tozsamosc" ktory jest wg mnie lepszy od tego

nie oglądałam... xp mozesz trche zrecenzowac ?
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 1:16 pm

YumiTao
Vykk
YumiTao
Vykk

nie oglądałam... xp mozesz trche zrecenzowac ?

pewnym samochodem policyjnym jest przworzony morderca w wyniku wielkiej ulewy kilka osob znajdujacyh sie wpoblizu musi przeczekac ja w motelu do ktorego oczywiscie dostaje sie i morderca...ale ten niespodziewanie pod nieuwage znika i od tamtej pory zaczynaj ginac ludzie...wiecej nie powiem bo zepsuje film...aha...zeby bylo ciekawiej...modreca zabijajac zaczyna swmirtelna wyliczanke i prz kazdych zwlokach odnajdywane sa znaczki z numerkami odliczajace do 0.... xd i nic wiecej nie mowie blaugh

Vykk

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 10:09 pm

Musze obejrzec, bo ciekawie sie zapowiada, ale za tydzien bo teraz mam egzaminy crying
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 8:27 am

A mnie czeka wspaniały seans filmowy (najprawdopodobniej juz w te sobote) Ring 1 i 2 ,Osada ,Klątwa Kroniki Riddica i jeszcze kilka tytułów smile
Juz sie doczekac nie moge blaugh xd

Elara

Neilameane

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 9:01 am

U mnie co dwa tygodnie jest organizowane szkolne kino, ale jakos nie zawsze mam na to czas...
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 9:57 am

Vykk
jaki jest wasz ulubiony film lub serial i dlaczego??

Lord of the rings heart
-za pomysł
-za piękne wykonanie
-za jakość
-za podkład heart

serialów nie oglądam blaugh

Ntsumi_Aya

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 12:14 pm

A ja ostatnio nie moge znalezc czasu na kino sad
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 12:43 pm

[ Message temporarily off-line ]

Elara

Vykk

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:06 pm

Elara
jak ja bym miała iść na kazdy film do kina kt󲹠mi sie podoba - to bym kurcze zbankrutowała...a właściwie to moi rodzice sweatdrop
ja tez bym zbanrutowal dlatego kozystam z DVD-ripek xd whee blaugh
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:17 pm

Vykk
Elara
jak ja bym miała iść na kazdy film do kina kt󲹠mi sie podoba - to bym kurcze zbankrutowała...a właściwie to moi rodzice sweatdrop
ja tez bym zbanrutowal dlatego kozystam z DVD-ripek xd whee blaugh

a ja na filmy chodze wybiurczo i zawsze mam problem z pojsciem na cokolwiek... choc coraz czesciej sa fajniejsze filmy

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Melania Moon

PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:47 pm

hmm kto ogladal w poprzedni i jeszcze w poprzedni piatek "Czerwona Roza" Kinga, przypominam ze jutro jest trzecia i ostatni czesc tego wspanialego horroru smile a najlepsze z tego filmu jest pewne zdanie "niektore domy rodza sie zle" polecam ten horror dawno takiego dobrego nie widzalam smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games