|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 9:03 am
bááár...de, legyen. blaugh csak most kell mennem jegyzőkönyvet írni.....UTÁLOK MÉRÉSI JEGYZŐKÖNYVET ÍRNI!!! scream nade azért a lottó fontosabb. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 9:33 am
Én is utálok jegyzőkönyvet írni! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 11:22 am
Főleg nehéz ha nem tudsz miről írni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:30 am
Írj le valamit, aminek van köze ahoz,amit csinálsz, utána, blablázz egy kicsit, utána írd le újra ugyan azt,csakmás sorrendben, más szerkezettel és más szavakkal. Így fog soknak tűnni a kevés.
Érettségin bejött. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:19 am
74. tagot számláljuk. Legyünk büszkék smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:29 am
Én is csak ámulok és bámulok. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:30 am
Bár tudnám kik az új tagok. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:54 am
olvasd a Guild Members részt. Akit tegnap még nem láttál köztük, az új tag smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 3:02 am
Próbáltam, de 74-en vagyunk és 6 embert ismerek, még 6-ra emlékszem hogy céhtag, a többivel már gondban vagyok. Nem vagyok olyan régen ebben a céhben, hogy megtudjam állapítani. sweatdrop Reménykedtem, hogy taggá válási sorrendben jeleníti meg a taglistát, de nem, és nem is ábc szerint. confused *fejét vakarja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 3:10 am
Na igen, ezt én is észrevettem, ráadásul nem is lehet rendezni (még az admin se tudja - mármint én) stressed Ahhoz, hogy valaki tag legyen, egy adminnak/moderátornak kell felvennie. Mivel rajtam kívül van két mod, így én se tudok mindenkiről... smile Timcsit ma vettem fel, HollerZsolt december végén került be azt hiszem, soramay72 is gyanúsan új, ... kérdezd még Malrenit és Akittát. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 3:16 am
HollerZsolt-tal nemrég találkoztam a kérdések és válaszokban, ő tuti új. Soramay72-őt Panka23 révén ismertem meg, de szerintem ő már régebben tag, kb 2-3 hete. Mindegy idővel csak be fognak mutatkozni az újoncok is. cool Még több tagot!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 4:25 am