|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:27 pm
Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : zrób wreszcie z tego w sygnaturce link oddziel przecinkiem od reczyt albo lepiej zrób z tego url tylko nazwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:28 pm
Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : cześć biggrin a kto Ty wogóle jesteś? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:28 pm
qórfa mati qpo 1 czemu mnie ignorujesz scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:29 pm
Sayokun Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : zrób wreszcie z tego w sygnaturce link oddziel przecinkiem od reczyt albo lepiej zrób z tego url tylko nazwa ledwo przyszlam i juz sie dra... *siadam na swoim foteliku i opatulam w kocyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:30 pm
Sayokun Dabster Sayokun cze im więcej osób tym lepiej tej widziales?? no nieźle odpowiedziałem ci nie denerwój się jacol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:31 pm
Dabster qórfa mati qpo 1 czemu mnie ignorujesz scream stressed tylko bez wulgaryzmów prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:31 pm
Sayokun Sayokun Dabster Sayokun cze im więcej osób tym lepiej tej widziales?? no nieźle odpowiedziałem ci nie denerwój się jacol ty jakos dziwnie piszesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:32 pm
Geralt_Bialy_Wilk Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : cześć biggrin a kto Ty wogóle jesteś? razz A co niewidac Aidanna *siedze przygnebina na foteliku przykryta kocykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:33 pm
Aidanna Geralt_Bialy_Wilk Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : cześć biggrin a kto Ty wogóle jesteś? razz A co niewidac Aidanna *siedze przygnebina na foteliku przykryta kocykiem* co ci dolega ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Geralt_Bialy_Wilk Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : cześć biggrin a kto Ty wogóle jesteś? razz A co niewidac Aidanna *siedze przygnebina na foteliku przykryta kocykiem* no już już nikt się nie darł tak mi się wymskneło no uśmiechnij się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha jak teraz wygladam razz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:34 pm
Ozzwald Dabster qórfa mati qpo 1 czemu mnie ignorujesz scream stressed tylko bez wulgaryzmów prosze... dlatego nie pisalem doslownie i tylko co madrzejsi sie moga domys;ic biggrin biggrin biggrin biggrin : biggrin biggrin : biggrin : biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Geralt_Bialy_Wilk Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : cześć biggrin a kto Ty wogóle jesteś? razz A co niewidac Aidanna *siedze przygnebina na foteliku przykryta kocykiem* ojej... nie smuć się... *podchodzi do fotelika, kuca i krzywo się uśmiecha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Ozzwald Dabster qórfa mati qpo 1 czemu mnie ignorujesz scream stressed tylko bez wulgaryzmów prosze... dlatego nie pisalem doslownie i tylko co madrzejsi sie moga domys;ic biggrin biggrin biggrin biggrin : biggrin biggrin : biggrin : biggrin tsaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 2:35 pm
Ozzwald Aidanna Geralt_Bialy_Wilk Aidanna hej... ja na chlike WIELKI przytulas dla wszystkich : heart : cześć biggrin a kto Ty wogóle jesteś? razz A co niewidac Aidanna *siedze przygnebina na foteliku przykryta kocykiem* co ci dolega ??? crying jestem przygnebiona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|