|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:25 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz ojejq. jak cie dawno nie widzialam *zeskakooje z rak Ubera* *podbiega* *przytula* 4laugh em... spokojnie... dziewczyno XD Zajmij się nią Geralt - dziewczyna się nudzi , wiesz co robić wink A nawet MissTao zawitała w swoje w sumie progi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kukus MissTao Falcone wiecie ja bym juz dawno w to gral ale to bylo i jest platne (te glowne serwery) no ale dzieki topicowi w naszej gildi dowiedzialem sie ze sa darmowe serwery... 'darmowe'? no prosze, a ja zawsze myslalam ze one sie nazywaja "pirackie" Vykk: najwyzszy czas przeczytac gildiowy kacik pomocy 3nodding i btw. czesc wam whee witaj szefowo dobra ludziska ja musze spadac ale jeszcze tu wroce nie wiem kiedy ale na pewno wiec czekajcie... miss Tao-obiecuje ze odwiedze ale nie dzisiaj... czas wracać do domu narka narq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Geralt_Bialy_Wilk Delein Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz Avsko!!! o! cześć Delein ^^ Jak tam prace nad eRPeGiem? :] mówiłem, że sobie dałem spokój razz DnD by było ciężkie w necie, jeśli połowa nie zna mechaniki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:26 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz ojejq. jak cie dawno nie widzialam *zeskakooje z rak Ubera* *podbiega* *przytula* 4laugh em... spokojnie... dziewczyno XD lol.....psheprasham.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:26 pm
Vykk dobra ludziska ja musze spadac ale jeszcze tu wroce nie wiem kiedy ale na pewno wiec czekajcie... miss Tao-obiecuje ze odwiedze ale nie dzisiaj... czas wracać do domu narka Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:27 pm
Geralt_Bialy_Wilk Delein Geralt_Bialy_Wilk Delein Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz Avsko!!! o! cześć Delein ^^ Jak tam prace nad eRPeGiem? :] mówiłem, że sobie dałem spokój razz DnD by było ciężkie w necie, jeśli połowa nie zna mechaniki razz myślałam, że coś nowego szykujesz, ale luz... Za tydzień na sesji gram nową postacią...pół-elfką pół-draidą XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz ojejq. jak cie dawno nie widzialam *zeskakooje z rak Ubera* *podbiega* *przytula* 4laugh em... spokojnie... dziewczyno XD Zajmij się nią Geralt - dziewczyna się nudzi , wiesz co robić wink A nawet MissTao zawitała w swoje w sumie progi xd no właśnie nie wiem... *przerzuca Lethiel przez ramie niczym zwinięty dywan* i co ja mam z nią zrobić? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Delein Geralt_Bialy_Wilk Delein Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz Avsko!!! o! cześć Delein ^^ Jak tam prace nad eRPeGiem? :] mówiłem, że sobie dałem spokój razz DnD by było ciężkie w necie, jeśli połowa nie zna mechaniki razz Proponuję tylko kilka współczynników i system kostek z World Of Darkness - tylko dziesiątki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun to co pływanie o ciemku jestnajlepsze xd podnosi lethiel i skacze z nią do wody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Nie tylko się trujesz CO ale także oparami z domieszką między innymi krzemu. I jak przezyjesz to kaszlesz, jakbys wdupial piasek z piaskownicy za bajtla XDDD MissTao 'darmowe'? no prosze, a ja zawsze myslalam ze one sie nazywaja "pirackie" Vykk: najwyzszy czas przeczytac gildiowy kacik pomocy i btw. czesc wam No, no... Cala uczciwa MissTao.. wiesz, jezeli mialbym osadzic Cie jako bohatera w obojetnie jakim RPG - bylabys paladynem-kaplanka ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:28 pm
Kagenoyami Uber.Zer0 Nie tylko się trujesz CO ale także oparami z domieszką między innymi krzemu. I jak przezyjesz to kaszlesz, jakbys wdupial piasek z piaskownicy za bajtla XDDD MissTao 'darmowe'? no prosze, a ja zawsze myslalam ze one sie nazywaja "pirackie" Vykk: najwyzszy czas przeczytac gildiowy kacik pomocy i btw. czesc wam No, no... Cala uczciwa MissTao.. wiesz, jezeli mialbym osadzic Cie jako bohatera w obojetnie jakim RPG - bylabys paladynem-kaplanka ;P Tia...praworządny dobry XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:29 pm
Geralt_Bialy_Wilk i co ja mam z nią zrobić? xp *Stojąc na suficie kiwa ręką w stronę sypialni xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:29 pm
Geralt_Bialy_Wilk Uber.Zer0 Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz ojejq. jak cie dawno nie widzialam *zeskakooje z rak Ubera* *podbiega* *przytula* 4laugh em... spokojnie... dziewczyno XD Zajmij się nią Geralt - dziewczyna się nudzi , wiesz co robić wink A nawet MissTao zawitała w swoje w sumie progi xd no właśnie nie wiem... *przerzuca Lethiel przez ramie niczym zwinięty dywan* i co ja mam z nią zrobić? xp eek ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:30 pm
Dobra - będę kończył , żegnam wszystkich i dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:30 pm
Delein Tia...praworządny dobry XD o_o Nigdy jeszcze nie tworzylem takiej postaci - i nie zamierzam szczerze mowiac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|