|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:08 am
Danii dark wampirek Danii dark wampirek Kolejny co nie chce się podzielić ==" Co za nietolerancja sweatdrop Wampirek poczekaj wieczorem sie najesz a ten twój filtr do opalania musi być nie stej ziemi Jestem już na tyle potężnym wampirem, że troche słońca mi nie zaszkodzi :] To znaczy że jesteś albo żeńską wersją bleda albo wapirem przewyrzszającym klase "A" Wybieram drugą odpowiedź >< Chociaż jestem raczej wampirem podobnym do Miyu Jak to wspaniale jest być mną razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:11 am
ah...jak dobrze....
Dark: wlasnie kupuje Vampire Princess Miyu... i musze sie przyznac ze mi sie podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Danii dark wampirek Danii dark wampirek Kolejny co nie chce się podzielić ==" Co za nietolerancja sweatdrop Wampirek poczekaj wieczorem sie najesz a ten twój filtr do opalania musi być nie stej ziemi Jestem już na tyle potężnym wampirem, że troche słońca mi nie zaszkodzi :] To znaczy że jesteś albo żeńską wersją bleda albo wapirem przewyrzszającym klase "A" Wybieram drugą odpowiedź >< Chociaż jestem raczej wampirem podobnym do Miyu Jak to wspaniale jest być mną razz A może jesteś starszą siostrom Alucarda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Pisarz dark wampirek Pisarz to nic, moje zabawy z niewyprawionym łukiem sweatdrop wampirku chcesz krwi to chetnie sie podziele Wampirek będzie wdzięczny^^ nie jedna wampirzyca piła moją krew, co tam, podziele sie, zapraszam Wampirek leci radośnie do kuchni po sól i pieprz (przyprawy dodają smaku potrawie wink ) no cóż, tego jeszcze nie widzialem no ale to chyba ta nowoczesna moda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:12 am
Danii A może jesteś starszą siostrom Alucarda jakiego Alucarda? O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:12 am
Danii dark wampirek Danii dark wampirek Danii dark wampirek Kolejny co nie chce się podzielić ==" Co za nietolerancja sweatdrop Wampirek poczekaj wieczorem sie najesz a ten twój filtr do opalania musi być nie stej ziemi Jestem już na tyle potężnym wampirem, że troche słońca mi nie zaszkodzi :] To znaczy że jesteś albo żeńską wersją bleda albo wapirem przewyrzszającym klase "A" Wybieram drugą odpowiedź >< Chociaż jestem raczej wampirem podobnym do Miyu Jak to wspaniale jest być mną razz A może jesteś starszą siostrom Alucarda więzy krwi z Alucardem... Wszystko jest możliwe eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:13 am
Muszem lecieć na godzinkę Kochani. Wrócę koło 18-ej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:15 am
Pisarz dark wampirek Pisarz dark wampirek Pisarz to nic, moje zabawy z niewyprawionym łukiem sweatdrop wampirku chcesz krwi to chetnie sie podziele Wampirek będzie wdzięczny^^ nie jedna wampirzyca piła moją krew, co tam, podziele sie, zapraszam Wampirek leci radośnie do kuchni po sól i pieprz (przyprawy dodają smaku potrawie wink ) no cóż, tego jeszcze nie widzialem no ale to chyba ta nowoczesna moda Nyo wampirek szybciutko wraca. Pieprzu nie znalazłam ale jest sól razz Dawaj szyję^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:15 am
Miss_Karina Danii A może jesteś starszą siostrom Alucarda jakiego Alucarda? O_O Wampir z Hellsing'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:16 am
MoonInverse Muszem lecieć na godzinkę Kochani. Wrócę koło 18-ej. pła siostrzyczko, do zobaczonka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:18 am
dark wampirek Nyo wampirek szybciutko wraca. Pieprzu nie znalazłam ale jest sól razz Dawaj szyję^^ eeek.... Moon papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:20 am
Pisarz...mam pytanko. czy ten facet na obrazku w twojej sygnaturce to...ty? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:21 am
Miss_Karina Pisarz...mam pytanko. czy ten facet na obrazku w twojej sygnaturce to...ty? :> I kto to rysował? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:22 am
Pisarz MoonInverse Muszem lecieć na godzinkę Kochani. Wrócę koło 18-ej. pła siostrzyczko, do zobaczonka Łapie pisarza za noge i wrzuca go do wody on z wielkim pluskiem wpada do wody ochlapując wszystkich do okoła basenu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:23 am
Danii Pisarz MoonInverse Muszem lecieć na godzinkę Kochani. Wrócę koło 18-ej. pła siostrzyczko, do zobaczonka Łapie pisarza za noge i wrzuca go do wody on z wielkim pluskiem wpada do wody ochlapując wszystkich do okoła basenu Hej zostaw mój obiadek !! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|