|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:21 pm
hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL Uber.Zer0 roman_zbawicieL Kukus roman_zbawicieL z jakiej najwiekszej wysokosci skakaliscie? ja z prawie czterech metrów ostatnio, a ze 2 lata temu skoczyłem z około 2,5 trzecie piętro... 11 metrów... na poduszkę strażacką... bez lądowiska z ok. 5 metrów jak zdebilały kumpel podpalił watę szklaną i musieliśmy zmykać przez okno z hali a co robi ta wata szklana?szklo do oczu wlatuje, wycucha cz co razz ? Spala się wysokim płomieniem wydzielając trujace opary oprócz zwyczajowego tlenku węgla. czyli sie dusisz? Nie tylko się trujesz CO ale także oparami z domieszką między innymi krzemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz Avsko!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:22 pm
roman_zbawicieL Uber.Zer0 roman_zbawicieL Kukus roman_zbawicieL z jakiej najwiekszej wysokosci skakaliscie? ja z prawie czterech metrów ostatnio, a ze 2 lata temu skoczyłem z około 2,5 trzecie piętro... 11 metrów... na poduszkę strażacką... bez lądowiska z ok. 5 metrów jak zdebilały kumpel podpalił watę szklaną i musieliśmy zmykać przez okno z hali a co robi ta wata szklana?szklo do oczu wlatuje, wycucha cz co razz ? Spala się wysokim płomieniem wydzielając trujace opary oprócz zwyczajowego tlenku węgla. czyli sie dusisz? między innymi... ma przy tym wysoką temperaturę spalania, więc szybko się robi niemiło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wiecie ja bym juz dawno w to gral ale to bylo i jest platne (te glowne serwery) no ale dzieki topicowi w naszej gildi dowiedzialem sie ze sa darmowe serwery... 'darmowe'? no prosze, a ja zawsze myslalam ze one sie nazywaja "pirackie" Vykk: najwyzszy czas przeczytac gildiowy kacik pomocy 3nodding i btw. czesc wam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz ojejq. jak cie dawno nie widzialam *zeskakooje z rak Ubera* *podbiega* *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...hm... ...w ogóle zauważam, że jestem strasznie ignorowany... E tam - po prostu musisz nadążać za potokiem informacji xd Witaj Gerald
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:23 pm
Delein Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz Avsko!!! o! cześć Delein ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Falcone wiecie ja bym juz dawno w to gral ale to bylo i jest platne (te glowne serwery) no ale dzieki topicowi w naszej gildi dowiedzialem sie ze sa darmowe serwery... 'darmowe'? no prosze, a ja zawsze myslalam ze one sie nazywaja "pirackie" Vykk: najwyzszy czas przeczytac gildiowy kacik pomocy 3nodding i btw. czesc wam whee witaj szefowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz siema biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz ojejq. jak cie dawno nie widzialam *zeskakooje z rak Ubera* *podbiega* *przytula* 4laugh em... spokojnie... dziewczyno XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:25 pm
Geralt_Bialy_Wilk Delein Geralt_Bialy_Wilk hej wszystkim! biggrin jak mnie tu dawno nie było... razz Avsko!!! o! cześć Delein ^^ Jak tam prace nad eRPeGiem? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:25 pm
Kukus MissTao Falcone wiecie ja bym juz dawno w to gral ale to bylo i jest platne (te glowne serwery) no ale dzieki topicowi w naszej gildi dowiedzialem sie ze sa darmowe serwery... 'darmowe'? no prosze, a ja zawsze myslalam ze one sie nazywaja "pirackie" Vykk: najwyzszy czas przeczytac gildiowy kacik pomocy 3nodding i btw. czesc wam whee witaj szefowo dobra ludziska ja musze spadac ale jeszcze tu wroce nie wiem kiedy ale na pewno wiec czekajcie... miss Tao-obiecuje ze odwiedze ale nie dzisiaj... czas wracać do domu narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|