|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:02 pm
Vykk mnie tesz prawie naszla lezka do oka gdy uzyli auotmatów crying ale nie ma to jak męstwo, odwaga i honor biggrin a propo tych wspanialych cech ogladalem se dzisiaj naruta jak 3 Hokage walczyl z orochimaru i uzyl wspanialej techniki edo tensei nor malnie bardzoe wzruszajacy odcinek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *macha noożkami na foteliku* *przechyla glowe w bok* tio co robimy ??? ...nudno mi.... *Zsuwa czapkę na oczy i czochra głowę* Basenu nie masz ? wrzuć kogoś a potem ratuj xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL Kagenoyami Tak z ciekawosci - za co Cie gonili? :] pewnie za :zakłucanie pożądku miejskiego" i "dewastację mienia publicznego" czy jakos tak biggrin Roman... to jest zakłócanie porządku publicznego i włamanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:03 pm
Uber.Zer0 roman_zbawicieL pewnie za :zakłucanie pożądku miejskiego" i "dewastację mienia publicznego" czy jakos tak biggrin Buhaha - dwóch kumpli po pijaku zmietli z powierzchni ziemi przystanek autobusowy - dostali grzywne w wysokości 200 złotych xd hardcorowych kumpli masz biggrin ja tylko połamałem jakiś mostek dla dzieci i rozwaliłem rure ktora przewodzi wode w bramie...i jeszcze rozwalalem szyby na smietniku ale to pewnie kazdy z nas i za to nic nie robią..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam takie pytanie czy ktos od nas gra moze w Ragnarok online question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...a a propos skakania po dachach... ...pamiętam, że w podstawówce lataliśmy z kumplami po jakichś garażach...(dawno to było - 4 klasa chyba) i nas jakiś koleś przez pół miasta gonił... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:04 pm
Uber.Zer0 Lethiel *macha noożkami na foteliku* *przechyla glowe w bok* tio co robimy ??? ...nudno mi.... *Zsuwa czapkę na oczy i czochra głowę* Basenu nie masz ? wrzuć kogoś a potem ratuj xd wink xd hieh... 4laugh .. ale ja nie chce ratować.. a jak chce sobie poplywać to wszyscy dodokola sie topia sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:04 pm
Falcone mam takie pytanie czy ktos od nas gra moze w Ragnarok online question Ja czekam na aktywację konta...poza tym masz taki temat na gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:05 pm
Falcone mam takie pytanie czy ktos od nas gra moze w Ragnarok online question Ja gram na ProjectRO ( nie polskim ) ale nie ruszałem od jakiegoś czasu postaci ( 25 / 20 mage )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:05 pm
Delein Falcone mam takie pytanie czy ktos od nas gra moze w Ragnarok online question Ja czekam na aktywację konta...poza tym masz taki temat na gildii... wiem ale tam nikogo nie ma ............. a na jakim serwerz bedziesz grala question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:06 pm
Lethiel Uber.Zer0 Lethiel *macha noożkami na foteliku* *przechyla glowe w bok* tio co robimy ??? ...nudno mi.... *Zsuwa czapkę na oczy i czochra głowę* Basenu nie masz ? wrzuć kogoś a potem ratuj xd wink xd hieh... 4laugh .. ale ja nie chce ratować.. a jak chce sobie poplywać to wszyscy dodokola sie topia sad dzisiaj przytopimy ciebie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Uber.Zer0 Lethiel *macha noożkami na foteliku* *przechyla glowe w bok* tio co robimy ??? ...nudno mi.... *Zsuwa czapkę na oczy i czochra głowę* Basenu nie masz ? wrzuć kogoś a potem ratuj xd wink xd hieh... 4laugh .. ale ja nie chce ratować.. a jak chce sobie poplywać to wszyscy dodokola sie topia sad Błąd - nie wszyscy , tylko większość z płci brzydkiej , i szczerze powiedziawszy wcale im się nie dziwię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...a ma ktoś może OST'a z "Ostatniego Samuraja"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:07 pm
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Lethiel *macha noożkami na foteliku* *przechyla glowe w bok* tio co robimy ??? ...nudno mi.... *Zsuwa czapkę na oczy i czochra głowę* Basenu nie masz ? wrzuć kogoś a potem ratuj xd wink xd hieh... 4laugh .. ale ja nie chce ratować.. a jak chce sobie poplywać to wszyscy dodokola sie topia sad Błąd - nie wszyscy , tylko większość z płci brzydkiej , i szczerze powiedziawszy wcale im się nie dziwię wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:08 pm
Kukus roman_zbawicieL Kagenoyami Tak z ciekawosci - za co Cie gonili? :] pewnie za :zakłucanie pożądku miejskiego" i "dewastację mienia publicznego" czy jakos tak biggrin Roman... to jest zakłócanie porządku publicznego i włamanie aa tera z bede wiedzial biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|