|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:44 pm
ale dizisiaj przypał miałem wlazłem na dach poczty i nieumiałem zejsć biggrin w koncu złapałem się krawędzi i po kratach na oknie zlazłem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:46 pm
Ja- Yosei ... ...właśnie obejrzałem "Ostatniego Samuraja" ... ...i chyba znowu mi się przypomniało, za co tak kocham Japonię... Hmm... bylem na tym z Rynncia w kinie :> Film jest GEEENIAAAALNYYYY!!! Co nie Bob? *odzywa sie do milczacego starszego samuraja XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:47 pm
Falcone heart dzieli Rynn heart kurcze na moim quescie bumpowalem 16 stron i nikt nic nie dal sad a tu rodacu sa najlepsi jak bede bogaty tez bede pomagal ludziom whee a propo moze chce ktos "Coon tail " kupic dla rodakow zawsze taniej wink ja już mam coona...z ogonków nie mam tylko cata i devilsa xp kage - a ile z tego filmu pamiętasz? :>>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL ale dizisiaj przypał miałem wlazłem na dach poczty i nieumiałem zejsć biggrin w koncu złapałem się krawędzi i po kratach na oknie zlazłem biggrin Mnie z kumplami ze dwa lata temu straż miejska zakryła na dachu szkoły jak przebieralnie dziewczyn na basen lustrowaliśmy przez okno - kilka skoków po dachu , potem na kiosk i w mrok nocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone heart dzieli Rynn heart kurcze na moim quescie bumpowalem 16 stron i nikt nic nie dal sad a tu rodacu sa najlepsi jak bede bogaty tez bede pomagal ludziom whee a propo moze chce ktos "Coon tail " kupic dla rodakow zawsze taniej wink A po ile? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*podchodzi do swojego fotelika* *szturcha go* *fotelik trzeszczy* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone heart dzieli Rynn heart kurcze na moim quescie bumpowalem 16 stron i nikt nic nie dal sad a tu rodacu sa najlepsi jak bede bogaty tez bede pomagal ludziom whee a propo moze chce ktos "Coon tail " kupic dla rodakow zawsze taniej wink a jak to wygląda??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:48 pm
Lethiel *podchodzi do swojego fotelika* *szturcha go* *fotelik trzeszczy* crying *Rozrywa fotel wiatrem kinetycznym na strzępy po czym znów go składa* lepiej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:49 pm
Kagenoyami Ja- Yosei ... ...właśnie obejrzałem "Ostatniego Samuraja" ... ...i chyba znowu mi się przypomniało, za co tak kocham Japonię... Hmm... bylem na tym z Rynncia w kinie :> Film jest GEEENIAAAALNYYYY!!! Co nie Bob? *odzywa sie do milczacego starszego samuraja XD* ...Bobby? Bobby? ...ups... ...zdaję się...że chłopak padł... ...hehe... ...że tak powiem...przyszli tacy panowie i go hm... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:49 pm
Ja- Yosei ... ...właśnie obejrzałem "Ostatniego Samuraja" ... ...i chyba znowu mi się przypomniało, za co tak kocham Japonię... biggrin no to super wg.mnie jest super film
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|