|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:39 pm
Lethiel Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu... eek xd Ty sięnie ciesz bezwstydnico ! scream *Okrywa Ją płaszczem* xd buuuu... jestem bezwstydnicą ?? crying crying crying Rany , nie jesteś , nie jesteś *przytula i podaje chustki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Kagenoyami Kukus zasłania się i lethiel duuuuuużą poduszką Sayo... powiedz mi coś... tylko się nie obraź... ale ty musisz być kiepski w RPG, bo zauważyłem, że masz tendencję do podejmowania działań za inne postacie... tudzież nie dostosowujesz swych ruchów do ruchów innych postaci... blaugh Sorry, ale zgadzam sie w 100%... to troche takie przegiecie... z sesji to bym Cie normalnie wykopal razz PP XD na rpg mam inny błąd zwykle nic nie robie zresztą spytaj rynn a ja wiem? Zazwyczaj mistrzujesz... xp a w warhamca z tymi gośćmi z plaży to nie pamiętam jak grałeś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu... eek xd Ty sięnie ciesz bezwstydnico ! scream *Okrywa Ją płaszczem* xd buuuu... jestem bezwstydnicą ?? crying crying crying Rany , nie jesteś , nie jesteś *przytula i podaje chustki* crying *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Do zobaczenia Ozz Delein - nie potrzebuję jakiegoś nowego stroju , a nawet jakbym jakiegoś pożądał to i tak rozdaję kasę swoją xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No jasne, kto by tu czas z nami tracił nie? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu... eek xd Ty sięnie ciesz bezwstydnico ! scream *Okrywa Ją płaszczem* xd ją bezwstydnicą nazywasz... a sam jesteś nagi pod płaszczem... exhibicjonisto jeden xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:43 pm
heart dzieli Rynn heart kurcze na moim quescie bumpowalem 16 stron i nikt nic nie dal sad a tu rodacu sa najlepsi jak bede bogaty tez bede pomagal ludziom whee
a propo moze chce ktos "Coon tail " kupic dla rodakow zawsze taniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...właśnie obejrzałem "Ostatniego Samuraja" ... ...i chyba znowu mi się przypomniało, za co tak kocham Japonię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun Kagenoyami Kukus zasłania się i lethiel duuuuuużą poduszką Sayo... powiedz mi coś... tylko się nie obraź... ale ty musisz być kiepski w RPG, bo zauważyłem, że masz tendencję do podejmowania działań za inne postacie... tudzież nie dostosowujesz swych ruchów do ruchów innych postaci... blaugh Sorry, ale zgadzam sie w 100%... to troche takie przegiecie... z sesji to bym Cie normalnie wykopal razz PP XD na rpg mam inny błąd zwykle nic nie robie zresztą spytaj rynn a ja wiem? Zazwyczaj mistrzujesz... xp a w warhamca z tymi gośćmi z plaży to nie pamiętam jak grałeś... niema co pamiętać gratulowali mi potem że powiedziałem AŻ 3 zdania któremiały sens (zwylke było co robisz? to co inni)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kukus Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu... eek xd Ty sięnie ciesz bezwstydnico ! scream *Okrywa Ją płaszczem* xd ją bezwstydnicą nazywasz... a sam jesteś nagi pod płaszczem... exhibicjonisto jeden xd Ja nagi ? I kto tu jest zboczeńcem Kukus ? Nie wiesz że głodnemu chleb na myśli ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|