|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:29 pm
Uch, jakość tak ciezko się zrobiło.*Prubuje zrzucić z siebie kukusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:29 pm
Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu...bo jest słodziutka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:30 pm
Kukus Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *ziewa* *rozglada sie po pokoiku* *siada na swoim fotelu* whee właśnie fotelik wciska się obok lethiel 4laugh *przytula* eek *spoglada na nadlatoojacą Sei z poduszka w lapkach* eek pillow shield zasłania się i lethiel duuuuuużą poduszką Sayo... powiedz mi coś... tylko się nie obraź... ale ty musisz być kiepski w RPG, bo zauważyłem, że masz tendencję do podejmowania działań za inne postacie... tudzież nie dostosowujesz swych ruchów do ruchów innych postaci... blaugh no tak nawet jaj bronić nie mogę??? poza tym lethiel się chowała za moimi plecami więc to ja bym oberwał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sayo... powiedz mi coś... tylko się nie obraź... ale ty musisz być kiepski w RPG, bo zauważyłem, że masz tendencję do podejmowania działań za inne postacie... tudzież nie dostosowujesz swych ruchów do ruchów innych postaci... blaugh no ja bym to nazwał troche inaczej czyli GODMODING
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus zasłania się i lethiel duuuuuużą poduszką Sayo... powiedz mi coś... tylko się nie obraź... ale ty musisz być kiepski w RPG, bo zauważyłem, że masz tendencję do podejmowania działań za inne postacie... tudzież nie dostosowujesz swych ruchów do ruchów innych postaci... blaugh Sorry, ale zgadzam sie w 100%... to troche takie przegiecie... z sesji to bym Cie normalnie wykopal razz PP XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Uber.Zer0 Falcone  nie tylko rybki juz sie zblizaja coraz blizej do oczekiwanego przeze mnie "battle systemy" Kage obiecales mi pojedynek whee Walka będzie niestety jak zwykle zależała od kasy - więc nie traktuje jej jakoś specjalnie sweatdrop chodzi ci o to ze im wiecej kasy tym lepsza bron i zbroja question Taa - założę się że ten kto ma mało kasy kupi sobie syfny mieczyk a ktoś z trzema Nightmare Scarf'ami jakiś np. Grim Scythe of Oblivion " a liczyły się będą tylko współczynniki broni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:31 pm
*siada w swoim foteliku* *ma radochę* ...prawie skończyłam questa... JEEEST!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:32 pm
Falcone sorry, ale tylko tyle moge dać, wiecej nie mam... mam nadzieje, ze Ci to pomoże
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siada w swoim foteliku* *ma radochę* ...prawie skończyłam questa... JEEEST!!!! biggrin Gratuluje!! *Zrzuca Kukusa*Ale ulga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu... eek xd Ty sięnie ciesz bezwstydnico ! scream *Okrywa Ją płaszczem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:33 pm
Uber.Zer0 Taa - założę się że ten kto ma mało kasy kupi sobie syfny mieczyk a ktoś z trzema Nightmare Scarf'ami jakiś np. Grim Scythe of Oblivion " a liczyły się będą tylko współczynniki broni no tez mi sie tak wydaje................ ja juz mialem zaczac zbierac dawno temu na bron ale dochodza listy i jeszcze muwze zaoszczedzic na kitsune mask sweatdrop .......... blagam pomoz ktos ............ a na dodatek z evebtami u mnie cienko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:33 pm
Delein *siada w swoim foteliku* *ma radochę* ...prawie skończyłam questa... JEEEST!!!! biggrin A ile Pani brakuje ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 12:34 pm
Uber.Zer0 Falcone Uber.Zer0 Falcone  nie tylko rybki juz sie zblizaja coraz blizej do oczekiwanego przeze mnie "battle systemy" Kage obiecales mi pojedynek whee Walka będzie niestety jak zwykle zależała od kasy - więc nie traktuje jej jakoś specjalnie sweatdrop chodzi ci o to ze im wiecej kasy tym lepsza bron i zbroja question Taa - założę się że ten kto ma mało kasy kupi sobie syfny mieczyk a ktoś z trzema Nightmare Scarf'ami jakiś np. Grim Scythe of Oblivion " a liczyły się będą tylko współczynniki broni Tak, jezeli pojda na latwizne, to tego bedziemy sie mogli spodziewac... ale spojrz na to inaczej, skoro admini juz robia to porzadnie, to pewnie tez to przemysla.. przeciez nie moze byc tak,z e na to nie wpadna, nie robmy z nich brakujacego ogniwa... juz dosc tego paskudztwa w mojej klasie jest XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu...bo jest słodziutka redface *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Czy tylko mi sięwydaje że Leth zyskała dzięki nowemu strojowi sporo na popularności ? xd *patrzy na Lethiel* I nawet wiem czemu... eek xd Ty sięnie ciesz bezwstydnico ! scream *Okrywa Ją płaszczem* xd Bezwstydnico? A kto tam, wie co ty chowasz pod tym płaszczem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|