|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:04 pm
revcat Ozzwald my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin ja pierdole on sie nigdy nie podda?........*pije* wyslalem ci pmka generale moze jak wroce na polska gildie to wymieknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:09 pm
dobra ja sie zrywam... zalicze kompiel i potem wyro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:13 pm
revcat Ozzwald my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin ja pierdole on sie nigdy nie podda?........*pije* wyslalem ci pmka generale to juz sobie 'pmki' wysylacie robaczki? oj nieladnie! takie zniewiescienie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dobra ja sie zrywam... zalicze kompiel i potem wyro... no ok...to sie trzym generale ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam szanownych partyzantow twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:15 pm
racqel revcat Ozzwald my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin ja pierdole on sie nigdy nie podda?........*pije* wyslalem ci pmka generale to juz sobie 'pmki' wysylacie robaczki? oj nieladnie! takie zniewiescienie. osz kuna..... to bylo mocne....... jakby co to je tez jestem za "losowym" potraktowaniem Vykk'a ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:18 pm
racqel revcat Ozzwald my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin ja pierdole on sie nigdy nie podda?........*pije* wyslalem ci pmka generale to juz sobie 'pmki' wysylacie robaczki? oj nieladnie! takie zniewiescienie. oi! mrgreen witaj Real....*przytula i caluje namietnie* heart redface 4laugh mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:19 pm
revcat racqel revcat Ozzwald my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin ja pierdole on sie nigdy nie podda?........*pije* wyslalem ci pmka generale to juz sobie 'pmki' wysylacie robaczki? oj nieladnie! takie zniewiescienie. oi! mrgreen witaj Real....*przytula i caluje namietnie* heart redface 4laugh mrgreen heart redface oj przestan bo znow bedzie ze sie obmacujemy przy wszystkich xd redface *przytule sie mocno i siada na kolankach* whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:20 pm
opcy racqel revcat Ozzwald my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin ja pierdole on sie nigdy nie podda?........*pije* wyslalem ci pmka generale to juz sobie 'pmki' wysylacie robaczki? oj nieladnie! takie zniewiescienie. osz kuna..... to bylo mocne....... jakby co to je tez jestem za "losowym" potraktowaniem Vykk'a ninja dziekuje za poparcie towarzyszu..... cos czuje ze Nas Opcy wywala z elite za propagande jaka siejemy...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:27 pm
revcat cos czuje ze Nas Opcy wywala z elite za propagande jaka siejemy...... mrgreen i za zlosliwe komentarze....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:28 pm
hjehjehje
Linkin Ty lamo pirate rofl lol rofl lol
witam Pierogi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:29 pm
opcy revcat cos czuje ze Nas Opcy wywala z elite za propagande jaka siejemy...... mrgreen i za zlosliwe komentarze....... mrgreen i co przejmujesz sie tym? bo ja wcale a wcale.....mwhahahahahaha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:30 pm
Baliaur hjehjehje
witam Pierogi mrgreen oi! Biała......... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:30 pm
Baliaur hjehjehje
witam Pierogi mrgreen witay*przytula i podaje bimberek* twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:32 pm
revcat opcy revcat cos czuje ze Nas Opcy wywala z elite za propagande jaka siejemy...... mrgreen i za zlosliwe komentarze....... mrgreen i co przejmujesz sie tym? bo ja wcale a wcale.....mwhahahahahaha mrgreen no ja sie bardzo przejmuje *kaszl* nieprawda*kaszl*......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|