|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:47 am
nienawidze was........
a teraz zamieszczac zdjecia abo po ryju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 8:50 am
opcy nienawidze was........ a teraz zamieszczac zdjecia abo po ryju A to spryciul jeden mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:03 am
opcy nienawidze was........ a teraz zamieszczac zdjecia abo po ryju nawzajem bucek cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:05 am
YumiTao opcy nienawidze was........ a teraz zamieszczac zdjecia abo po ryju nawzajem bucek cool heart packa pu zmijka....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:07 am
sweatdrop eh nie zebym sie czepiala ale to jest "galeria " a nie miejsce do wyznawania sobie uczuc..btw powinien byc taki topik co kto do kogo czuje rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:09 am
opcy YumiTao opcy nienawidze was........ a teraz zamieszczac zdjecia abo po ryju nawzajem bucek cool heart packa pu zmijka....... mrgreen mozesz tak zaczniesz od siebie he ... ? bo po ryju z glana dostaniesz domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:20 am
YumiTao mozesz tak zaczniesz od siebie he ... ? bo po ryju z glana dostaniesz domokun mrgreen daje jakies stare zdjecia 'na odpieprz sie' bardzo stare surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 9:38 am
Prinee RUFUS.ABBYSINIAN Kagenoyami EvilYuki Nie chce sie wtracac w cudze sprawy, aczkolwiek, Kage, ty tez nie powinienes sobie na takie zarty pozwalac... Moze i ona to akceptuje, ale to wyglada jakbys nie mial do niej szacunku... a wiem (bo to widac) ze tak nie jest... Ale robcie sobie co chcecie mrgreen Ja tylko wyrazilam swoje skromniutkie, evilowe zdanie :3 Ok, ale wiedz tez, ze nasze relacje na to pozwalaja, bynajmniej nie z braku szacunku, a z czystego zamilowania do absurdalnego poczucia humoru 3nodding ...Ta-jest! ... ... ...PS. chcialem tu dodac, ze chaz jest glupi. TY NIE JESTES WCALE LEPSZY! że już się tak wtrące ;| nie jesteś od niego lepszy bo wypowiadasz się na jego temat wogóle nic o nim nie wiedząc, wiec wyluzuj trochę. eeeeeeee............... eek Iza za cholere nie wiem co powiedziec... dzieki? sweatdrop eek czyzbys wiedziala o mnie cos wiecej? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:31 pm
crazy chaz eeeeeeee............... eek Iza za cholere nie wiem co powiedziec... dzieki? sweatdrop eek czyzbys wiedziala o mnie cos wiecej? ninja No ten...chodze z Toba 3 lata do budy to conieco wiem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 1:13 pm
Prinee crazy chaz eeeeeeee............... eek Iza za cholere nie wiem co powiedziec... dzieki? sweatdrop eek czyzbys wiedziala o mnie cos wiecej? ninja No ten...chodze z Toba 3 lata do budy to conieco wiem ;D co wiesz? mow wszystko tylko nie na forum... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 1:46 pm
...Podsumowujac, wszyscy jestescie tak naprawde boscy. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 3:34 pm
lol Quote: opcy + kawalek OwcyTu wygladasz jak jak jak bys nie jadł miesiac i sie obawial, ze te kanapke ktos ci zasuie jak odwrocisz wzrok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2005 10:01 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Podsumowujac, wszyscy jestescie tak naprawde boscy. domokun nie no przeciez tylko ty jestes taki fajny i w ogole rolleyes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2005 7:42 am
BeeWolf_san lol Tu wygladasz jak jak jak bys nie jadł miesiac i sie obawial, ze te kanapke ktos ci zasuie jak odwrocisz wzrok. byl taki obrazek Mleczki pt. bulka po polsku za chuny go nie moge znalezc ale w tym miejscu bym go wkleil.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|