|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 9:34 am
weź sie nie chwal, bo mi kaloryfer dymi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:37 pm
The Andrews Sisters - "Beat me Daddy, Eight to the Bar" ILikeGreenChickenLegs weź sie nie chwal, bo mi kaloryfer dymi Bywa, ożby, takie zycie. Przytul go na pocieszenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:38 am
to mi przypomnialo, ze mialam zaczac czegos sluchac... nadal Zelda. ja mam jakies fanatyczne napadu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 1:33 pm
"Gotowe na wszystko" na Polsacie. wilkus to mi przypomnialo, ze mialam zaczac czegos sluchac... nadal Zelda. ja mam jakies fanatyczne napadu.. Bywa, ożby (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 11:42 pm
Yajo The Andrews Sisters - "Beat me Daddy, Eight to the Bar" ILikeGreenChickenLegs weź sie nie chwal, bo mi kaloryfer dymi Bywa, ożby, takie zycie. Przytul go na pocieszenie. poparzyłem sie przez ciebie burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 4:07 am
manson - eat me, drink me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 8:17 am
Dvorak - "9th Symphony - New World", (4th Movement) ILikeGreenChickenLegs Yajo The Andrews Sisters - "Beat me Daddy, Eight to the Bar" ILikeGreenChickenLegs weź sie nie chwal, bo mi kaloryfer dymi Bywa, ożby, takie zycie. Przytul go na pocieszenie. poparzyłem sie przez ciebie burning_eyes Przykro mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 8:57 am
Yajo Dvorak - "9th Symphony - New World", (4th Movement) ILikeGreenChickenLegs Yajo The Andrews Sisters - "Beat me Daddy, Eight to the Bar" ILikeGreenChickenLegs weź sie nie chwal, bo mi kaloryfer dymi Bywa, ożby, takie zycie. Przytul go na pocieszenie. poparzyłem sie przez ciebie burning_eyes Przykro mi. i dobrze jednego konkureta do Yajka mniej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:34 am
Gazette - Wakaremichi
4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:39 am
Klaus Badelt - "The Black Pearl" Gem_ma Yajo Dvorak - "9th Symphony - New World", (4th Movement) ILikeGreenChickenLegs Yajo The Andrews Sisters - "Beat me Daddy, Eight to the Bar" ILikeGreenChickenLegs weź sie nie chwal, bo mi kaloryfer dymi Bywa, ożby, takie zycie. Przytul go na pocieszenie. poparzyłem sie przez ciebie burning_eyes Przykro mi. i dobrze jednego konkureta do Yajka mniej twisted Ale ja juz jestem zajęta przeca rolleyes ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 2:12 pm
Uzumaki Naruto -->OH!ENKA xd A potem będą lecieć jeszcze inne Piosenki z Naruto lub z Naruto związane ^^ .. ostatnio mam manie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|