|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:18 pm
novelin Wodzu I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream Wodzu, spoko spoko - w tym topicu nikt o tym nawet nie wspomniał o niej. wink Tutaj się o poważnych rzeczach rozmawia ^^ ROTFL o chujach, tak, bardzo powazne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:21 pm
Ibris novelin Wodzu I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream Wodzu, spoko spoko - w tym topicu nikt o tym nawet nie wspomniał o niej. wink Tutaj się o poważnych rzeczach rozmawia ^^ ROTFL o chujach, tak, bardzo powazne biggrin i chuj........... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:43 pm
Ibris novelin Wodzu I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream Wodzu, spoko spoko - w tym topicu nikt o tym nawet nie wspomniał o niej. wink Tutaj się o poważnych rzeczach rozmawia ^^ ROTFL o chujach, tak, bardzo powazne biggrin No to raczej, a niby skąd się biorą dzieci ??? Tzn. nie tak tego no biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:58 pm
Novelin, co ma piernik do wiatraka? XD Dobra, nie odpowiadaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:45 pm
Wodzu I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream wdech... i wydech... wdech... i wydech... wyluzuj... a jak się jeszcze będą rzucać to daj mi listę... już ja im wpierdolę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 3:47 pm
Ibris novelin Wodzu I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream Wodzu, spoko spoko - w tym topicu nikt o tym nawet nie wspomniał o niej. wink Tutaj się o poważnych rzeczach rozmawia ^^ ROTFL o chujach, tak, bardzo powazne biggrin chuj to nie zabawka... choć posuiadanie takowego to wielka frajda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 4:50 am
Kukus Ibris novelin Wodzu I chuj!!! Kto sie jeszcze czepia Kitty, hemn?? Kurwa, ludzie, czy to kurwa telenowela?? Klan?? Nie kurwa, to moja sprawa i kitty!! Sorki, ale taka prawda!! [oczywiscie to dotyczy tylko kilku osob] I prosi sie KURWA o uszanowanie mojaj prosby!! scream Wodzu, spoko spoko - w tym topicu nikt o tym nawet nie wspomniał o niej. wink Tutaj się o poważnych rzeczach rozmawia ^^ ROTFL o chujach, tak, bardzo powazne biggrin chuj to nie zabawka... choć posuiadanie takowego to wielka frajda blaugh 3nodding No ba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 5:09 am
gorzej jezeli samiec owej 'zabawki' nie posiada XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 7:48 am
Ibris Novelin, co ma piernik do wiatraka? XD Dobra, nie odpowiadaj. No może masz racje, po co komu wywody na 5 stron biggrin Quote: gorzej jezeli samiec owej 'zabawki' nie posiada XD No tak... ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:09 am
stare ..kto to mowi??? pokazuj plecak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:22 pm