|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:36 pm
revcat http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=235695 polecam Wam ta strone i kolejna i w sumie to sie ciagnie przez kilka stron....powiem ze to jest przyklad na to iz na poland gild naprawde postepuje rozklad....... pirate jutro se poczytam dzisiaj mi sie nie chce ... domokun ide spac ....narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:41 pm
YumiTao revcat http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=235695 polecam Wam ta strone i kolejna i w sumie to sie ciagnie przez kilka stron....powiem ze to jest przyklad na to iz na poland gild naprawde postepuje rozklad....... pirate jutro se poczytam dzisiaj mi sie nie chce ... domokun ide spac ....narazie wszyscy ida.......i znowu sam zostalem...*siada przy stole i zaczyna pic sam* jakie to zycie jest do dupy..... jestem za zbanowaniem Vykka.....i tak mnie nikt nie slyszy........ confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:46 pm
revcat http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=235695 polecam Wam ta strone i kolejna i w sumie to sie ciagnie przez kilka stron....powiem ze to jest przyklad na to iz na poland gild naprawde postepuje rozklad....... pirate jak widze co linkin wypiscuje to mi sie plakac ze smiechu chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:48 pm
niestety ja tez ide...kusza od dzisiaj rozpoczynam wojne z bratem o kompa Rev jezeli Ty jestes za zbanowaniem Vyka to ja tez... *podchodzi do Reva zegna sie z nim na misia* Dobranoc Towarzyszu *bierze kalacha i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:50 pm
revcat YumiTao revcat http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=11796&postdays=0&postorder=asc&start=235695 polecam Wam ta strone i kolejna i w sumie to sie ciagnie przez kilka stron....powiem ze to jest przyklad na to iz na poland gild naprawde postepuje rozklad....... pirate jutro se poczytam dzisiaj mi sie nie chce ... domokun ide spac ....narazie wszyscy ida.......i znowu sam zostalem...*siada przy stole i zaczyna pic sam* jakie to zycie jest do dupy..... jestem za zbanowaniem Vykka.....i tak mnie nikt nie slyszy........ confused ja cie slysze... ja jestem neutralny w jego sprwaie ani na + ani na -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:53 pm
Kiray niestety ja tez ide...kusza od dzisiaj rozpoczynam wojne z bratem o kompa Rev jezeli Ty jestes za zbanowaniem Vyka to ja tez... *podchodzi do Reva zegna sie z nim na misia* Dobranoc Towarzyszu *bierze kalacha i wychodzi* okey Ozz to dwa glosy za, jeden sie wstrzymuje pozostaje reszta braci.... Kiray trzymaj sie *odwzajemnia misia* R. P. sa z Toba ! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:55 pm
revcat Kiray niestety ja tez ide...kusza od dzisiaj rozpoczynam wojne z bratem o kompa Rev jezeli Ty jestes za zbanowaniem Vyka to ja tez... *podchodzi do Reva zegna sie z nim na misia* Dobranoc Towarzyszu *bierze kalacha i wychodzi* okey Ozz to dwa glosy za, jeden sie wstrzymuje pozostaje reszta braci.... Kiray trzymaj sie *odwzajemnia misia* R. P. sa z Toba ! pirate jeszcze 2 glosow potrzebujesz... jezeli chcesz to demokratycznie zrobic... a jesli nie to go poprostu wywal i powiedz ze dziala ci na nerwy i ze go tu nie chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:55 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:56 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:57 pm
Ozzwald revcat Kiray niestety ja tez ide...kusza od dzisiaj rozpoczynam wojne z bratem o kompa Rev jezeli Ty jestes za zbanowaniem Vyka to ja tez... *podchodzi do Reva zegna sie z nim na misia* Dobranoc Towarzyszu *bierze kalacha i wychodzi* okey Ozz to dwa glosy za, jeden sie wstrzymuje pozostaje reszta braci.... Kiray trzymaj sie *odwzajemnia misia* R. P. sa z Toba ! pirate jeszcze 2 glosow potrzebujesz... jezeli chcesz to demokratycznie zrobic... a jesli nie to go poprostu wywal i powiedz ze dziala ci na nerwy i ze go tu nie chcesz nie no wiesz.....chcialbym byc sprawiedliwy...bedzie mial swoj proces.... pirate a potem na stos!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:59 pm
revcat Ozzwald revcat Kiray niestety ja tez ide...kusza od dzisiaj rozpoczynam wojne z bratem o kompa Rev jezeli Ty jestes za zbanowaniem Vyka to ja tez... *podchodzi do Reva zegna sie z nim na misia* Dobranoc Towarzyszu *bierze kalacha i wychodzi* okey Ozz to dwa glosy za, jeden sie wstrzymuje pozostaje reszta braci.... Kiray trzymaj sie *odwzajemnia misia* R. P. sa z Toba ! pirate jeszcze 2 glosow potrzebujesz... jezeli chcesz to demokratycznie zrobic... a jesli nie to go poprostu wywal i powiedz ze dziala ci na nerwy i ze go tu nie chcesz nie no wiesz.....chcialbym byc sprawiedliwy...bedzie mial swoj proces.... pirate a potem na stos! za komuny byl winny, pokazowy proces z wyrokiem skazujacym i "stos" biggrin *pije bimberek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:00 pm
revcat Ozzwald revcat racqel a my tu mamy Vykka w ogole, musze chyba przejrzec spis partizan�w kurwa mac niestety.......... pirate *polewa do szklanek* musze sie napic... tez sie musze napic... bo widzialem kilka postow linkina i mi nerw wskoczyl... to teraz linikin to ten caly chezz czy jak mu tam?> czy kto wkoncu bo juz nie nadazam za tymi wszystkimi gowniarzami pustymi.... *polewa* napijmy sie generale Ozz My tu przynajmniej spokoj mamy.... mrgreen my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:03 pm
Ozzwald my tu trzymamy tych co chcemy... malo brakuje a my tu stworzymy nad ludzi i przejdziemy do nacjonalizmy... *pije* tak caly ten ch.. costam to linkin ja pierdole on sie nigdy nie podda?........*pije* wyslalem ci pmka generale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|